- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimla65
aktív tag
ÜDV!
Segítséget szeretnék kérni.A probléma a következő Egy HDD-n több OP rendszer telepítése,használata.Egy HDD-n van a VIN XP,UBUNTU,MANDRIVA.Az XP-t telepítettem előszőr utánna a Mandriva-t,majd az Ubuntut.Indításkor bejön a Mandriva felülete és választhatok,hogy melyik rendszert szeretném használni,de a felsorolásban nem szerepel az Ubuntu.Mit tehetek valamit elrontootam vagy még nincs teljesen kész.Az XP és a Mandriva működik.És még egy kérdés az origószoftverbázisról töltöttem le a Mandriva-t(KDE)és ott az van írva,hogy magyar nyelvű.már az elesén a nyelvválasztásnál(F2)nem szerepel a magyar,és a frisítés után sem lessz magyar.(Mandriva 2010 KDE)Várom a válaszokat.Kezdő vagyok de szeretek kipróbálni új dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest