Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani90
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki az SHH-hoz hasonló custom shiftert, ami jó xboxhoz is? A TH8A-t elég borsos áron lehet beszerezni... Köszi -
pointer4
tag
Na a T300 pedáljával eltolom magam a forgószéken, ezt szerkesztem meg hozzá, amit majd később be lehet tenni cockpit-be

Két óra alatt kb össze is jön

-
Petee1983
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Esetleg még ez is szóba jöhet mint alternatíva?:
[link] -
Svidii
csendes tag
válasz
Petee1983
üzenetére
Én pont a napokban vásároltam az olcsóbbik variánst, annak a hátoldalán ez látható
.
Szerintem a Logitech-hez való konkrétan nem rendelkezik TH-s furatokkal. -
GalaHU
addikt
válasz
Petee1983
üzenetére
Lényegi különbség nincs köztük, egyedül a kormányfelfogató furatok különböznek. A Logi azért olcsóbb mert valószínűleg régebbi termék, alacsonyabb volt régebben a beszerzési értéke.
A Thrust oldalán, de talán a kormány dobozában is van drill-plate, én húszezerért biztos fúrnék inkább 4 lyukat...

Érdemes állványossal átfúrni, ha nem vagy ezermester bármelyik gépműhelyben megcsinálja a szaki egy sörért..,
-
Petee1983
csendes tag
A két állvány közt mi a különbség t300-hoz venném csak az egyik majdnem 2x annyiba kerül?
T300 hoz az olcsóbb is jó?
https://www.alza.hu/wheel-stand-pro-logitech-g27-g29-d2926957.htm?o=1https://www.alza.hu/wheel-stand-pro-thrustmaster-t300rs-tx-es-t150-deluxe-v2-d4125064.htm?o=3
-
atomeec
senior tag
válasz
Amantius
üzenetére
Valóban, viszont jelszóvisszaállítást csináltam, így már jó.
Szerintem lehet nagyon sok ilyen levél ment ki, sokan jelezték feléjük és a biztonság kedvéért vagy a leterheltség miatt lett ez. Kíváncsi lennék mi van a linken
De nem kockáztatok, mert nem hiányzik valami zsaroló vírus (egyszer sok éve már kaptam, nem poén).
Örülök, hogy senki sem nyitotta meg, remélem lesz hivatalos közlemény pl a Facebook oldalukon. -
kozmy
őstag
Sajna énsem tudok oda belépni.
-
Svidii
csendes tag
Sziasztok,
megérkezett a G29-em, de egyelőre használhatatlan. Minden játékban van vele valamilyen problémám.
A konkrét hibajelenségek:
- Dirt Rally, Dirt 4: kuplung folyamatosan be van nyomva 40-50%-ra amikor hozzá sem érek, akárhogyan kalibrálom játékon belül vagy windows-ban (ezen kívül minden működik benne)
- Grid Autosport: egyes inputokat egyáltalán nem kezel, a menüben folyamatosan lefelé megy a kurzor, próbáltam módosított konfig fájlt, azzal pedig a kormányzás nem működik
- AC: semmilyen irányítás nem működik a G29+shifter opciót kiválasztva (kormány, gáz, fék, kuplung, váltó)Először segédprogram nélkül próbáltam, majd a legfrissebb G hub-bal próbáltam, végül egy régebbi LGS-sel, ugyanaz volt a jelenség mindenhol.
Mit rontok el? Hogyan bizonyosodhatok meg arról, hogy a hardver rendben van?
Bármilyen segítséget örömmel fogadok! -
atomeec
senior tag
Azért remélem néztétek, mielőtt kattintottatok. Mert ez inkább tűnik hatalmas adathalász levélnek, mint valós dolognak (van más infó forrás erről a dologról?). Én is kaptam, nem nyitottam meg a linket, mivel nem Fanatec domain.
Az egész levél bűzlik:
"Notification pursuant to Art. 34 GDPR" - WTF?
Megszólítás: "Dear valued custumer" - rendeltem tőlük, név szerint ismernek, meg kis betűvel, meg helyesírási hibával..."custumer"...ja...customer esetleg.Illetve kérnek, hogy tartsuk titokban ezt a levelet...hagyjuk már. Ne nyissátok meg a linket...nem tudom ott mi vár, de semmi jó azt tuti.
Ha szükséges, akkor a Fanatec oldalán direktben megnyitva változtasson jelszót, aki bedőlt
Sajnos sok az ilyen szemét, nem írom le mit kívánok az alkotójának... -
Dyde
aktív tag
Megjött a T300RS, hát a pedál tényleg elég gagyi a G29éhez képest. Az létezik hogy ezzel nehezebb játszani az erősebb FFB miatt? Vagy csak én vagyok még kezdő és fura?
-
macy
addikt
Állítólag hackerek feltörték a Fanatec honlapját, megszerezték a regisztrált ügyfelek adatait. Kaptatok emailt a fanától?
-
pointer4
tag
válasz
Gabonetta
üzenetére
Lehet jobban jársz guglival, én rengeteget találtam:
"Playseat Challenge h-shifter mount"
Rányomsz a a képekre, és válogathatsz.
Már értem miért nem olyan egyszerű, a csővasra felrakni egy tartót, ha lehet átfúrás nélkül.
Ez tetszett a legjobban:
https://imgur.com/a/uvC70EF
Bár én azt a fényes fémet, laposra kalapáltam volna, vagy legalábbis közel laposra. -
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Thrustmaster TH8A váltót használ valaki Playseat Challenge-en?
Felfogatási megoldások érdekelnének.
Köszönöm: G.
-
pointer4
tag
Érdekes, egyszerű és nagyszerű
Csak a kormánymagasság legyen jó 
-
Dyde
aktív tag
A T300RS alap pedálja nagyon vállalhatatlan? Olvasgattam vissza és láttam azt a CSL Elite pedált, de nem találtam nagyon itthon boltban. A T3PA-ra meg sokallok 50ezret kiadni, nincs vmi olcsóbb de vállalhatóbb megoldás?
-
jimi0303
csendes tag
válasz
Danecay
üzenetére
Igen, erről én is találtam több videót illetve bejegyzést az interneten, de az enyém nem ez a jelenség, ezért is posztoltam. Inkább egy mélyebb morgó hang, hasonló, mint az "alap" fogaskerekes FFB kormány hang jobbra tekerésnél, csak valamivel hangosabb. Nem volt dolgom eddig ilyen kormánnyal, ezért nincs viszonyítási alapom.
-
jimi0303
csendes tag
Sziasztok!
Most lettem a tulajdonosa egy Logitech G29-nek. Használt, de garanciális. Ez az első komolyabb kormányom, így nincs viszonyítási alapom. Eddig egy Hori RWA-t nyúztam, de abban nincs FFB, bungee jellegű. Játékban még nem volt alkalmam kipróbalni, viszont ha szimplán tekergetem jobbra-balra akkor a bal irányba mintha kicsit zörögne a kormány. A zörgés azért túlzás, inkább azt mondanám valamivel hangosabb, mint a jobbra tekerés. Ez normális ennél a modellnél? Érzésre semmi különbség, teljesen simán forog mindkét irányba, tehát nem lehet megszámolni a fogakat, vagy bármi hasonló..
Köszi!

-
Dyde
aktív tag
Köszi szépen mindenkinek, akkor T300 lesz

-
dani90
csendes tag
Sziasztok! Xbox-on szeretnék f1-et és Forza motorsportot játszani. Ehhez keresek kormány t. Néztem használtan g920 szettet, meg újonnan Thrustmaster tmx pro-t. Ti mit ajánlotok kb 80 ezerért? Most hogy van az alzás akció több opció is lehet. Előre is köszönöm.
-
Dyde
aktív tag
Srácok segítsetek pls, "black friday" van alzán és most szeretnék venni kormányt. 72e a T300RS és 63e a G29. Melyiket vegyem és miért?
-
GalaHU
addikt
Nem kimondottan kormány, de talán tudja valamelyik mogul:
Mi a neve azoknak a játéktermi masinákra hasonlító gépeknek amiket a Playstation és az MS is ki szokott vinni rendezvényekre, vagy mondjuk a Media Markt-ba? Ahol egy klassz állványon egybe van a konzol, a monitor, meg konti (valami biztos karos mechanizmussal védve lopás ellen). Mi ennek a neve (angolul hogy e-bayen kereshető legyen)? S a legfontosabb: lehet-e szerezni itthon?
-
Svidii
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete bújom már oda-vissza ezt a témát, csorog a nyálam egy G29+shifter+wheelstand pro állvány után.
Holnap eljön az én napom (és hátha mások is örülni fognak):
2019.08.19. 09:00-tól akciós lesz a G29 (64k) és a hozzá tartozó váltó (12k) az Alza-nál, jó ~15%-os akció a többi bolthoz képest -
tome0001
Topikgazda
válasz
kokuszdio01
üzenetére
Én ezt ajánlanám: [link]
A fizetős részek pár száz forintért megvásárolhatóak, elég sok játékkal kompatibilis akár konzolon/pc-n is. -
sgteam
aktív tag
Hali.. létezik olyan program amivel át lehet írni a gyári beállításokat a játékban hogy működjön a régebbi kormány is a játék alatt? se a logitech momo se a thunder v5 kormány alatt nem megy a nfs payback....
-
Amantius
senior tag
válasz
kokuszdio01
üzenetére
Én innen most is le tudom tölteni.
-
kokuszdio01
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene. Valaki tud mondani valamit a SimHub Dashboard programról ? Nemrég találtam rá youtubon és sehonnan se tudom elérni/letölteni. -
tome0001
Topikgazda
válasz
barcalaci84
üzenetére
Osztom barcalaci gondolatát.
Nekem is clubsport elite van. 100 euró a pedál ára, a kormány árához képest elenyésző tétel szerintem.
És utána tovább tudsz menni load cell-re minden átalakítás/egység lecserélése nélkül.
Csak megveszed és beledobod. Full fém az egész pedálszerkezet, a G29-el ellentétben. -
GalaHU
addikt
válasz
pointer4
üzenetére
Ezen igazán kár károgni... minden műszaki cikk elromlik!
Soha nem az a kérdés hogy melyik a legtartósabb kormány, hanem hogy melyik a legjobb élmény, esetleg melyiknek a legjobb az ár/érték aránya.Ha a legtartósabbat keresed, vegyél piros MOMO-t, a Keopsz piramist már rég belepte a homok, az még mindig működni fog.
-
fagy53
nagyúr
-
Khaosz55
addikt
Nekem 2db T300 van egy nekem egy a fiamnak. Egyiket használtan vettem másik új. Elsőhöz az alap pedál szett van a 2. hoz meg a 3 pedálos szett. 3 pedálos lényegesen jobb.
Mind a kettő kifogástalan. Semmi probléma velük.
-
jozsi252
veterán
válasz
pointer4
üzenetére
A topicba is jó párszor előjött hogy van velük gond.
(#32836) barcalaci84
Azon is gondolkoztam hogy veszek egy CSL Elite Base-t, plusz nézek hozzá valamilyen kormányt, viszont a G29-nek a pedáljával használom. Ez szerintetek járható út valamennyire? Mintha azt olvastam hogy lehet hozzá venni olyan kábelt hogy a Loginak a pedálját hozzá lehessen csatlakoztatni.
Az a baj hogy pakkba ami kedvezményes lenne nincs olyan szett ami nekem jó lenne, külön összerakva meg már drága lenne egy olyan pedál amin van kuplung is.
Próbálom kideríteni hogy a Kaspersky miért jelez a Fanatec oldalára, addig meg inkább telóról böngészek. -
jozsi252
veterán
válasz
zsozsa74
üzenetére
Nekem a G29-nél most jött elő probléma először, de ahogy írtam orvosolni tudtam mikrokapcsoló tisztítással. Azóta is hibátlanul működik. Ha megveszek egy kormányt több mint 200k-ért akkor én nem szeretnék vele szívni.

(#32831) pointer4
Ha mindenképp Thrustmaster lenne akkor az újabb TS-PC verziót venném. iPon oldalán itt még 0% a meghibásodási arány. https://ipon.hu/shop/termek/thrustmaster-tspc-racer-racing-wheel-for-pc/1548030
Csak ugye ide kellene kormány is pluszba, de nyilván olcsóbb mint a Fanatec-hez.
Viszont pl a T300RS-nél meg T500RS-nél nagyon nagy a meghibásodási arány. Ez a TS-PC még tetszene is az az igazság.Van amúgy valaki a topicból akinek Thrustmaster TS-PC-je van?
-
pointer4
tag
-
zsozsa74
őstag
válasz
pointer4
üzenetére
A szupi Porsche pedálból nekem is volt vagy 3-4 darab, pedig én már akkor vettem, amikor jó ideje a piacon voltak a Porschés cuccaik. De szó nélkül küldték mindig az újabb darabot, vissza sem kellett küldeni a régit.
Azóta is volt velük szívás gazdagon, de azért fejlődtek is sokat. A supportjuk pl. meglehetősen jó...

-
jozsi252
veterán
válasz
pointer4
üzenetére
Szíjas megoldást akarok, jó lenne a finomabb ffb valamint ha középről eltűnne az ffb lyuk. Nem értem hogy a Logitech miért nem csinál már szíjas kormányt. Már rég meg kellett volna lépniük. Helyette a G27-et upgradelték egy kb. hasonló tudású G29-re.
Thrustmasterrel meg sok garis gond van, azért nem akarok azt.(#32827) zsozsa74
Ez mondjuk annyira nem jó hír hogy Fana között is van bőven hibás darab. A weboldalt én sem értem hogy a Kasper miért jelez, eddig semmi gond nem volt vele.
Nagyon nehéz dönteni hogy mi legyen, mert alapjába véve a G29-et jónak tartom, csak ez a fránya fogaskerekes megoldás ne lenne. -
pointer4
tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Érdekes a kérdésed, de ezek szerint ők is fejlődtek.
Amikor 2012-ben A Clubsport pedállal megjelent a porsche kormányuk, és nem tudtak eleget gyártani, hónapokat kellett várni, és 10-ből 11 volt szar. Ment a support fórumon a tobzódás, küldték a csere darabokat, meg alkatrészeket postáztak ki tesztelésre. Lefagytak játék közben, meg elment a center folyamatosan, persze random időközönként.
Tolták a programfrissítéseket, de csak nem akart összejönni.
Az összes Logitech tulaj meg jót röhögött rajtuk.
Nekem a Clubsport pedálra volt az a megoldás, hogy szedjem szét, és grafitporral szórjam be a szivacs hengert....
Szóval, mintha a Hama repülőt gyártana
Viszont ez csak sokat javulhatott mára, ha mindenki elfelejtette ezeket ?
Én tuti soha többet nem veszek Fanatecet
-
zsozsa74
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Érdekeset jelzést dob a Kaspersky. A G Data nem szól az oldalra semmit, simán bejön.
Igen, bármely szíjas kormány előrelépés lesz. Sajna a Fanánál is belefuthatsz problémás darabokba. Persze ez szerencse/szerencsétlenség kérdése. Én rengeteget szívtam már velük, de ennek ellenére továbbra is a cuccaikat használom, mert ha működnek, akkor nagyon jók. A gari idő alatt megy flottul a javítás, nyilván nyűg, hogy postázgatni kell Németországba, de fizetnek mindent és akár egy héten belül megfordul a cucc.
-
jozsi252
veterán
Elkezdtem gondolkozni rajta hogy a G29-et lecserélem egy Fanatec szettre. Már régóta érik bennem, de az ára elriaszt egy "kicsit", illetve hogy nincs hazai forgalmazója.
Rámegyek a fanatec oldalára és ezt dobja a KasperskyHozzáférés megtagadva
Ok: az objektum a következővel fertőzött: HEUR:Trojan-PSW.Script.Generic
Nektek bejön a Fanatec oldala?
A másik dolog hogy inkább csak Forma 1-hez használnám, az inkább azt jelenti hogy lenne benne néha iRacing meg Project Cars Assetto Corsa is, szóval a kifejezetten F1 kormány annyira nem játszik. Kettőt meg egyelőre nem akarok venni.
Szerintetek az olcsóbb Wheel Base is jó választás lenne? Nekem fontos lenne hogy szíjas legyen a rendszer, gondolom G29 után bármelyik szíjas rendszer előrelépés, mármint ami a Fanatecet illeti?Volt már valakinek amúgy garanciális hibája Fanatec kormányszettel? Mennyire problémás a garanciáztatás?
-
Joshi
titán
válasz
pointer4
üzenetére
Nem kell nekem hinni, neked kell körbenézni aprókon. Egyébként itt a PH aprón is van egy Thrustmaster szett eladó, kérdezd meg az eladótól hogy mennyi lenne külön a TH8A váltó. Vaterán irreális árakon vannak.
De régebben volt egy ajánlottabb DIY váltó, most hirtelen nem emlékszem a nevére. Mindjárt rákeresek.
Na barcalaci84 meg is előzött.

-
pointer4
tag
Sziasztok!
Thrustmaster TH8A váltó mennyi kb használtan?
Azt látom, hogy boltban 50e. Használtan mennyivel rövidebb?
Olyat szeretnék, de csak csomag árakat látok. -
sgteam
aktív tag
Hali... Vettem egy kormányt ( tudom nem valami pro és dobjam ki) és xbox controllernek látják a játékok és nem értem miért mikor PC-hez is jó a papírja szerint Hama thunder V5 a kormány. Esetleg valaki tudna segíteni vagy esetleg valami értelmes drivert tudna linkelni ami esetleg megoldaná a problémát. Előre is köszi
-
Simba
csendes tag
Sziasztok! Hogy van ez a kormány kompatibilitás dolog? Mitől függ az, hogy pl. a kormány működik-e FH4-gyel (pc)? Ha bedugom az usb-t, akkor gondolom érzékelni fogja a gép, de ha elindítom a játékot, akkor a fh4 nem fogja? Konkrétan kinéztem egy ferrari 458 xbox 360-as verziót, nagyon tetszik, de az egyik bolt azt írja, hogy f1 2017-tel se kompatibilis, a másik meg azt, hogy f1 2018 is működik rajta. Jófogáson is találtam egyet, azt írta az illető a leírásba, hogy fh4-ezett rajta, viszont ha beírom a google-ba vagy youtubera hogy thrustmaster 458 ferrari xbox 360 forza horizon 4, akkor csak a one-os verziót dobja ki.
-
-
Davetim
aktív tag
sziasztok! Debrecen környékén tudok valakit, aki javít G27-et? Nincs nagy baja. Rosszul volt tárolva, ezért elfáradt az egyik pillangó váltó rugója, és beragadt a mikrokapcsoló. Előre is köszi!
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok. Szeretnék kérni segítséget életem első kormányvásárlásához. Nincs összefoglaló uh próbálom összeszedni a lényeget. PC és PS4 kompatibilitás kellene (ha jól láttam van ilyen ami mindkettőt tudja). Árat nem tudok mondani, a g29-nél drágább kormányt nem szeretnék venni, ha az alatt árban van ami nekem megfelelne akkor csak örülök. Force FB: szerintem jó lenne bár kezdőként nem tudom hogy ez hátráltat-e vagy segít (béna vagyok sztem még
), de későbbiekben gondolom a játékélményben elég nagy +. Legyen normális, nem szeretnék hogy elmenjen a kedvem a játéktól pár óra után mert túl gagyi hatása van az egésznek. Játékok: ha jól emlékszem WRC7 van meg ps4-en, pc-n is inkább rally típusú játékok vagy nem túl hardcore játékokkal játszanék. Köszi előre is 
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Egy Saitek R660GT kormányom van és kérdésem az lenne, hogy miért van az, hogy a Windowsban van némi erő ha tekerem a kormányt, de amint belépek egy játékba ez megszűnik és túl könnyű tekergetni a kormányt.
Lehet hogy driver, de a legújabbat raktam fel ami volt, persze már a Win10-et nem is említik supportnál...
Köszi! -
Danecay
addikt
válasz
Marvinyo
üzenetére
Ha nem akarsz barkácsolni, szőnyeg + 2 oldalas ragasztó, szőnyeg + kétoldalas ragasztó + tépőzár, vagy attól függően, hogy milyen messze van a fal aminek neki lehetne támasztani, kihézagolni valamivel. Pl. nálam régebben évekig egy sakkészlettel, táblával volt kitöltve a fal és a pedál közti rés, ami persze lehet bármi más, nikecell, könyv, stb.
-
jozsi252
veterán
válasz
Danecay
üzenetére
Én is ilyenekkel játszok mint te, és jó benne hogy automatán állítja a játék az elfordulást, egyedül az F1-be kell. Tudom hogy a szaturáció az megoldás erre, de attól függetlenül zavar hogy a szoftver nem az igazi. Illetve még kíváncsi voltam hogy másnál is csinálja-e ezt, vagy csak nálam.
(#32801) Joshi
Próbáltam profilt csinálni, de akkor sem jó. Egyszerűen a szoftver bugos, legalábbis nálam tutira. Logitech G Hub ami hozzá van és teljesen új szoftver, az meg nem ismeri fel a G29-et. Ez viszont nem csak nálam van így, mert Reddit-en is olvastam, Steam Community-be is, valamint Logitech fórumán is panaszkodtak erre a hibára.
Nyilván nem olyan nagy dolog minden csatlakozásnál belépni az LGS-be és OK-ra rámenni a kormány-nál, de zavar hogy szarik rá a gyártó hogy kijavítsa a bugokat. Helyette kiadnak egy teljesen új szoftvert a kormányhoz, ami meg nem ismeri fel a G29-et. Tiszta vicc.
Ettől függetlenül nagyon szeretem a kormányt, illetve a pedált is, mert szerintem 100 alatt újonnan nincs ennél jobb választás. Thrustmasterekkel rengeteg garis gond van, úgyhogy azt nem vennék.
Fanatec az jó lenne, még vennék is ha lenne hazai forgalmazója de mivel nincs így egyelőre nem veszek.Nem a külföldi rendelés a gond, mert rengeteg mindent veszek külföldről évek óta, de ilyen értékű terméknél azért nyugodtabb lennék ha lenne egy hazai importőr akihez lehet közvetlen fordulni ha valami gond van. És nem nekem kellene kiküldeni Németbe, vagy nem is tudom hova kell ha garis gondod van.
-
pointer4
tag
Srácok, Thrustmaster TH8A-ról vélemény?
Jól működik, megbízható?
Stramm szerkezet ? -
pointer4
tag
válasz
Marvinyo
üzenetére
Hagyd a fenébe azokat a vacak állványokat

Csinálsz egy ülés pozíciódhoz való fa keretet, amit beakasztasz a székbe, és rácsavarozod a pedált
http://pointer4.hu/temp/fotyel.jpg
Valaki tette fel anno SG-re
Szuper megoldás az elcsúszás ellen, nem feltétlenül kell ilyen magas
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azt hittem megszűnt vagy valami más. Most, hogy linkelted meg sikerült nekem is .

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)