- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
27100 - 27001
85230 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-10 08:23 Téma összefoglaló
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója majd 2025-ös konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elnokur77
csendes tag
-
ForRedGlory
félisten
-
h_benjamin
aktív tag
-
mardal84
tag
Itt van egy csomó,kinyomtat fehér matricára majd átlátszó matrica a tetejére és kész is.
https://www.mediafire.com/?spgz524jxzrek -
h_benjamin
aktív tag
Üdv honnan tudnék olyan matrica csomagot rendelni ami a kormanyra való szavakat tartalmaz. Pl: pit limit. Radio. Stb... bocs ha furán fogalmaztam.
-
kozmy
őstag
-
peetyy
őstag
-
arty
veterán
-
atomeec
senior tag
Hát, ha tényleg megveszed (nem tudom, lehet írtad, hogy végül tényleg előrendelted-e, de mivel eladtad a másik perecet, gondolom igen), érdekel mit írsz majd, jobb-e, rosszabb-e

-
ForRedGlory
félisten
-
wollnerd
aktív tag
Én is egyre jobban elgondolkodok ezen a Ferrari-s kormányon. Kicsit úgy is néz ki mint egy rally kormány is, sztem.

De akkor én kizárólag Aqua-ból szeretném megrendelni. Elegem van már a boltválogatásokból. (még ha nem is volt túl sok...)Szerk: Megint megnéztem a BestMarkt-ot, és most külső raktáron-t látok már. és hogy holnap 18:00-tól át is vehetem a boltban... Oké adok nekik még esélyt, mert eszerint mégis betartották a határidőt. csak azt nem értem hogy miért variálták... (Lehetséges hogy automatikusan működő frissítés volt várható vszínűséggel?)
-
elnokur77
csendes tag
-
wollnerd
aktív tag
Azt én is szoktam nézni... de azért köszi
Innen vettem a BestMarkt-ot, teli zöld.... hát... mostmár kötve hiszem... -
tobias88888
őstag
arukereso.hu-n (azért GTX1060 mert kb az összes bolt árulja) meg tudod nézni az áruházak értékeléseit. A telizöld megbízható boltoktól érdemes venni (pl: Compker, ZonaComputers, PCDiszkont). Ott is érdemes a 97-98%os vásárlói ajánlásosoktól (Bestmarkt 93%os)
Amúgy nem rossz bolt, csak pont ezek miatt nem annyira jóra értékelt.
-
atomeec
senior tag
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok!
A BestMarkt eltolta a várható beérkezés időpontját... 2 nappal ezelőtt azt láttam hogy dec. 07-e. ma viszont 14-ére tolták... Mi van??! -.-
Valaki meg tud bízni egyáltalán ebben az áruházban?!
Nem tudom mit csináljak. Az biztos hogy én 3 pedálos változatot szeretnék a Thrustmaster T300(RS)-ből.
Az Ipon megbízhatóbb, ugye? én ott se vásároltam soha. ott a nem a "rendelésre" a szállítási idő, de dec. 13.-ra van, de 28 ezerért drágábban a Thrustmaster T300RS GT Edition. Van másik 3 pedálos változat, a T300 Ferrari Alcantara Edition. azt egy külön T300 servo-val adják és nincs a nevében az "RS". (Pedig mintha azt láttam volna a nagy guide videóban hogy T300 servo az újabb mint az RS...(?) Mit jelent egyáltalán az "RS" mit tud?
A ferraris-on nekem tetszik a kormánykerék alakítása. Viszont nincsenek ps gombok. Na de azért mégis butaság a ps gombokhoz ragaszkodni nem?! Hiszen ha PS4 menüben akarok mászkálni akkor előveszem szokott kontrollert...???!
A ferrari A. Edition-t 130-ért tudom megrendelni, DE! az Aqua-ból is tudom megrendelni és márpedig bennük teljesen megbízok, már többször vásároltam náluk, 2-3 éve. -
Perbal1
tag
-
koanla
aktív tag
Nézd meg jobban a csomagkövetést, alul írja, hogy ez a szállítmány több csomagból áll és ha ott a fuvarlevél számára kattintasz, akkor látod, hogy mikor jön a többi. Elvileg Vecséről már címre érkezik. Szóval ha a másik kettőnél még Nürnberg van, akkor azok holnap jönnek várhatóan.
-
Joshi
titán
-
Danecay
addikt
-
Perbal1
tag
Sziasztok!
Reggel a legnagyobb örömömre a UPS futár ébresztett, annak ellenére, hogy, csak estére vártam.
Majd lefagyott a mosoly az arcomról, amikor a három helyett, csak egy csomagot kaptam meg.
A rim megérkezett. Remélem a többi is megérkezik a nap folyamán.
Érdekes, hogy a UPS e-mailben tájékoztatott, hogy a csomagot leszállították.
Na mindegy, amíg megérkezik a base és a pedál, addig fogdosom a kormányt. -
mardal84
tag
Érdekes ez a megoldás,nekem volt g25, szerintem ezt nem igazán szeretné a tengely
-
koanla
aktív tag
-
atomeec
senior tag
Apróság. Az egész úgy van összerakva, hogy könnyen javítható, simán lehet összeszerelésnél nem lett tökéletes. Most már az.

-
tobias88888
őstag
-
atomeec
senior tag
Meg is volt az első kapcsolatfelvétrlem az SHH támogatással... második nap kiakadt a rugó ami középállásban tartja a váltót. Tudtam mi a baj, a megoldást is, de nem akartam belepiszkálni, amíg meg nem erősítik. Kb 5(!) perc alatt kaptam választ, nagyon készséges volt akárki is volt (nem írta alá névvel a levelet), megcsináltam, most már tökéletes. Akit érdekel, az előtte - utána állapot: ja mégsem, telefonról valamiért nem tudok képet feltölteni...
Szerk. : Chrome-ból megy

-
jambiyya
őstag
-
tome0001
Topikgazda
Playseat evolution és a Playseat revolution a kormánytartó kialakításában különbözik csak?
Stabilitásban melyik a jobb szerintetek? Árban majdnem ugyanott van a kettő.
Köszi előre is a válaszokat! -
-Solt-
veterán
T300 tulajoknak javaslom a firmware (27-s) frissítést, szerintem jobb lett tőle az FFB.
-
kozmy
őstag
-
A.C.E.
aktív tag
-
tobias88888
őstag
Te jó ég...

http://www.pro-sim.co.uk/shop/shifters/h-pattern-shifter/
Csak 1200 font. SHH valamivel olcsóbb

-
tobias88888
őstag
-
kozmy
őstag
-
koanla
aktív tag
-
elnokur77
csendes tag
Mit gondoltok, van reális esélye, hogy. PS4 Elite akcióba kerül mostanában? Hezitálok, higy megvegyem -e a t300-at, vagy esetleg várjak karácsonyig a Fanatec miatt...
-
levberta
csendes tag
Össze-vissza írnak mindent. Nekem a Fanatec oldalon 19kg-ot írtak (CSL ELITE base+kormany+loadcelles Elite pedál), az ups mail-ben meg 4.8kg szerepelt. Be is voltam tojva, hogy nem jön meg minden, de aztán rá 2 napra jött a 4 doboz. No para, meg fog érkezni rendesen minden...
-
tobias88888
őstag
Ha valakit érdekel:
Pay what you want!
F1 RACE STARS™
F1™ 2011
F1™ 2012
Toybox TurbosPay more than the average of $7.63 (about €6.42) to also unlock!
GRID 2
F1™ 2014
F1™ 2015
F1 RACE STARS™ + Season Pass
60% off DiRT 4 Coupon
40% off F1™ 2017 Coupon
F1™ 2017 DLC - 1988 McLAREN MP4/4
DiRT 4 DLC - Hyundai R5 Rally Car
DiRT 4 DLC - Team Booster PackPay $15 (about €12.62) or more to also unlock!
Micro Machines
World Series
F1™ 2016
DiRT Rally
F1™ 2016 DLC - Career Booster Pack
GRID 2: All In DLC Pack -
HurkaLES
tag
Az persze.De érdekes.. F1 2017-nél tökéletesen megy. Dirt-nél nem akarta sehogy sem...
-
-Solt-
veterán
Van új (27-s) firmware a T300-hoz.
-
h_benjamin
aktív tag
-
HurkaLES
tag
Sziasztok.
Egy olyan problémám lenne hogy hiába állítok be a Logitech Driving force GT kormányon egy adott fokot tovább lehet tekerni. Ha nagyon lassan tekerem egy nagyon pici fogást lehet érezni de simán tovább lehet tekerni. Ha kicsit jobban tekerem a kormányt akkor olyan mint hogyha 900 fokra lenne állítva. Nem rángattam, eddig tökéletesen működött. nem éreztem kattanást se semmi hasonlót. Kamionos játék után Forma 1-nél átállítottam kevesebb fordulat fokra és már engedte tovább tekerni. Szerintetek?
-
Exelsior
őstag
-
pezo00
tag
-
dojan75
tag
-
atomeec
senior tag
-
jambiyya
őstag
Köszi, végül tényleg DFGT lett, picivel 30k alatt. Most kéne leírnom, hogy milyen frankó cucc, de az eladó kifelejtette a dobozból az adaptert, így csak csütörtökön tudom kipróbálni.
Az már látszik most is, hogy hiába 3 éves, szinte újszerű, nagyon vigyáztak rá. -
koanla
aktív tag
Hadd kérdezzem meg, hogy hány dobozt szálítanak Neked. Nekem négyet, és mindegyiknek más a státusza. Folyamatosan kapom a méleket és úgy tűnik, dobozonként. Ha lenyitom az "E szállítmányt képező csomagok"-at, akkor ott már nekem is elcsúszott egy napot, de ha klikkelek az adott darabokra, akkor totál más jön fel; nem is értem...
-
koanla
aktív tag
-
zsoltrs
tag
Hali
Van nekem egy G25-öm. Olyat csinál, hogy néha nem tudok felváltani a kormányon lévő füllel.
Rájöttem, hogy bizonyos kormányszögnél nem lehet váltani.
Behúztam a kart és úgy forgattam körbe a kormányt és mindig azon a szakaszon kapcsolt ki.Mit lehet vele kezdeni?

-
atomeec
senior tag
Kipróbáltam, elsőre úgy tűnt okés (szekvenciálisan mentem párat Dirt Rally-ban), aztán H váltóként már valahogy furcsa volt a hossza miatt. Lehet csak meg kellene szokni, de mindegy, holnap szétnézek, ha nem lesz, akkor marad a rendelős változat bogyóból

Jött az értesítés, UPS tolta egy nappal a pedál kiszállítást, ennyit a szabadság alatti élvezetekről
@tobias88888 Köszi!!!

-
frelife
aktív tag
Azt hogy off volt nem tudtam csak feltételeztem. Elnézést miatta. Igen! Komplett gyári cocpitet tervezek venni,így az is felesleges. Playseat-ben gondolkozom.
-
ForRedGlory
félisten
-
frelife
aktív tag
-
tobias88888
őstag
-
elnokur77
csendes tag
-
tobias88888
őstag
-
barcalaci84
őstag
-
atomeec
senior tag
Hát, nem tudom, az asztal miatt nem mertem becsavarni nagyon, mert furcsa lett tőle a váltás...a gombot én is veszem, de eddig még nem találtam jót, majd elnézek Tesco-ba, ott van-e valami, ami azonnali ajánlat, ha nem tetszik, marad nekem is a távol kelet (már meg kellett volna rendelni, de elmaradt). Amit linkeltél ugye nagyobb, mint a nyomtatott, mert pont az a baj vele, hogy kicsi az átmérője, az még hagyján, hogy műanyag.

-
tobias88888
őstag
A két kis csavart érdemes betekerni SHH váltónál teljesen, úgy még sokkal jobb lesz érzetre.
Plusz ez a tökéletesen illeszkedő váltó gomb vagy valami hasonló méretű is erősen ajánlott, nekem nagyon sokat dobott rajta hogy nem a nyomtatott műanyag gombot kell fognom:
[link]
"With gear head with three caliber were 8MM, 10MM, 12MM caliber apron accessories" - Azt hiszem hogy talán a 10mm-es kell belőle, ha esetleg másmilyent akartok venni (de ma este ránézek)
-
guftabi96
addikt
-
Atmil
aktív tag
Így van. Most vettem meg az alap +season pack. Először csak alapot vettem, aztán rájöttem, hogy alap+seasson pack-kal jobban járok. Kértem visszatérítést. 2óra alatt visszakaptam. Utána megvettem az alap+seasson packot.
Hogy legyen on is. G29-em van. A kamion versenynél nincs egyes fokozat, hanem kettesből indul.
Ez valami bug a játékba, vagy a kamion váltás ilyen az Automobilistában, amit nem, nagyon hiszek.
Vagy én vagyok béna. -
guftabi96
addikt
-
Segal
veterán
Meg még van hozzá vagy 5-6 dlc és ha mindet szeretnéd akkor már 39,43€
-
atomeec
senior tag
Amit nem írtam, hogy nekem picit negatívum, hogy a piros takarólemez, az egy matrica miatt piros, ha ezt tudom, marad feketén, nem tudom hogy bírja majd az éveket, mondjuk vigyázok a cuccaimra, de simán lehetett volna azt is festeni, mint a logóban a piros színt. Eddig nekem nagyon bejön

-
dojan75
tag
-
guftabi96
addikt
És ennyit bőven meg is ér

Aki teheti, tegyen vele egy próbát. + ha már ad neki egy esélyt, akkor nézzen fel Racedepartmentre, mert van ott egy nagy pályacsomag, tele kb Reiza pályák minőségével megegyező alkotásokkal. -
arty
veterán
bénán fogalmaztam
arra gondoltam, hogy nem az első ember vagy, aki véleményt mondott erről a lányról (vagy egy lányról aki érvényesülni próbál egy általában "férfias" területen)nyilván ügyesen ismerte fel, hogy szimes lányként a kuriozum miatt is több helyre hívják (majd/már), kap promó ajándékot, adnak neki interjút, stb., egyáltalán: esztétikus megjelenéssel, ha más nem a nyálcsorgatás miatt sokan nézik majd (többen, mint ha te vagy én nekiállunk videozni....
)jahogy ez a kiscsaj elég jól megy mellette a szimekben is, naigen, ez a hitelességének alapja
.... hogy jessica "csöcs" lopezhez hasonlítod a munkásságát, az kvázi sértő rá nézve
mondjuk az inside fizetett hirdetés-részingtől sokkal többet nem is lehetett várni... iszonyat olcsó "attrakciónak" gondolom (ésmielőtt: 'hájóhogy néztem énis!!!
)ahogy mások már írták: nézd meg simracinggirl többi videoját...
a bemutatóit is követheted, jó a kameramunka, a hang, érthetően beszél (bírom az akcentusát), simán lehet egy sokadik vélemény, amit figyelembe vehetsz a későbbiek során (amíg be nem találják a nagyobb cégek és nem megy el az egész egy visszatetsző, üzleties irányba. hajrá (fél)amatőr youtuberek!) -
ForRedGlory
félisten
Ne is feledkezzünk meg róla, hogy most az alap kiadás 50% kedvezménnyel kapható, míg az mindent bele kiadás 70% off:
Automobilista: 13 euró,
Automobilista + Season Pass for All DLCs 19.5 euró
-
guftabi96
addikt
Már kijött (tegnapelőtt). Bár ez az autó szerintem nincs benne, mert a 88-as Mclarent "másolták", ami ugye nem volt 1200+Le. A menüben 1300Le-t ír, de szerintem csak bug, mert nem érződik annyinak. Maradt ugyan úgy 6-700 körül, ahogy a turbómodell előtt is volt. Ami a videón látható, azt szerintem Niels csak magának "gyártotta"

Ettől függetlenül pont elég kihívás a "normál" változatot is terelgetni. Hamarosan eléri egyébként a végleges formáját a szimulátor, 1.4.9-nél járunk most, és az 1.5 lesz az utolsó. (még idén érkezik ez a patch).
Én mindenkinek bátran ajánlom, hogy tegyen egy próbát az Automobilistával, szerintem nem fogja megbánni. -
ForRedGlory
félisten
Ezzel lesz érdemes tesztelgetni az új kormányokat (már ha kijön hamarosan
) -
atomeec
senior tag
Meghozta a GLS az SHH váltót, sokat nem volt időm meg nyúzni, de örülök, hogy tudom hasonlítani valamihez (G27). Igaz módosított a váltó, de akkor is van vélemény

a nyomtatott műanyag nekem egyáltalán nem okozott minőségbeli negatív érzést, az asztali felfogatás a logiteché szerintem jobb, de ez kompaktabb és picit még variálni is lehet a magassággal. A váltó érzet nagyon jó, nincs kattogás, lehet, kicsit még erősebbre állítva már mondhatom realisztikusnak is. Szokni kell, de holnap itthon vagyok, lesz időm használni. A szekvenciális módba váltást óvatosan kellett kitapasztalni, nem tudom, el lehet-e rontani, ha túl tekerem vagy úgy akarnék össze-vissza váltogatni... de az is rendben van, sose használtam ilyesmit, de majd kipróbálom, lehet beválik.A sok gomb hiányozni fog a G27-ről, de december közepén szerintem rendelem a Fana bázist és perecet is, pedál szerdán érkezik elvileg, jó lesz ez (nem szeretem a változásokat... hiába pozitív, nagyon megszerettem a G27-et).
-
DummyBoy
senior tag
-
Protezis
őstag
-
pezo00
tag
Sziasztok!
Lehet hülyének fogtok nézni, de mivel most fogok elkezdeni szimulátorozni, egy kis segítségre lenne szükségem mire figyeljek hogy állítsam be a kormányt és a játékokat. Rendeltem én is BF alkalmával egy CSL elite szettet loadcelles fékkel. Úgy gondoltam hogy egyből nehezebb játékokkal kezdek és megvettem az Assetto Corsat és a Dirt rally-t, Dirt4-et.
Mivel még nincs tapasztalatom a beüzemelésben ebben kérnék segítséget. Nyilván nem az autó beállításaira gondolok
hanem a kormányéra és a játékokon belüli beállításokra. Olyan érdekel hogy mekkora forgási fokkal és ffb beállításokkal érdemes nekiindulni, és persze minden más javaslatot meghallgatok.Köszönöm előre is a segítséget.
-
tome0001
Topikgazda
Fanatec CSL Elite wheel base elfogyott két órája kb, aki lemaradt az már csak pre-orderben tudja megvenni, várható szállítás: 2018.03.30.
-
tobias88888
őstag
-
Chrys_
addikt
Mit gondoltok a Fanatec Podium DD-ről? A nagy nyomaték előnye mellett a DD hátránya az, hogy nem olyan "smooth"?
Én nem biztos, hogy a szíjhajtású CSW-ről DD-re váltanék. Ártól függetlenül. Így sem 100%-n van nálam a FF.
Októberben elkezdték a gyártás felfuttatását, gondolom valamikor tavasszal elkezdik árulni. -
Danecay
addikt
Mi az, hogy ismét csak? Másrészt attól még lehet benne igazság, honnan tudod, hogy nem a palija vagy az apja tolja? Igazából az derült ki, hogy Ő sem feltétlenül fakezű. Logikusnak is hat egy olyan csatorna üzemeltetése ami némileg szakít a hagyományokkal, amitől egy kicsivel egyedi tud lenni és hát sok a téma iránt egy kicsit is, az esetek többségében hím nemű érdeklődő, már csak a csajos miatt is megnézi a videót. Szerintem az Inside Sim Racing is veszített némileg a népszerűségéből miután Jessica Lopez kiszállt. Persze ez is csak spekuláció, ez is lehet ugyanannyira igaz mint amennyire nem, valamint ha jól rémlik írtam is, hogy ezt nem tényként írom, mint ahogy azt is írtam, hogy egy percet sem olvastam utána a dolognak csak egyszerűen ilyen benyomást kelt a videó. Másrészt nem csak én szűrtem le ezt a következtetést ezért nem értem a beszólás jellegű két nappal későbbi megkeresésemet a témát illetően.
-
arty
veterán
-
Shodan
őstag
-
DummyBoy
senior tag
-
tobias88888
őstag
-
barcalaci84
őstag
-
levberta
csendes tag
-
vlevi
nagyúr
-
Protezis
őstag
Nem tudom, hogy csak én szívok-e ezzel. A G29/920-as pedál kábele a hátulján jön ki. Az asztalnál játszok és az asztal a falhoz van tolva. Gondolom ez nem egy ritka dolog. Játék közben szépen hozzászorul a pedál a falhoz és megtöri a kábelt. Ez most tényleg ennyire szar tervezés?
-
A.C.E.
aktív tag
Fizess kb 5 ezerrel többet de így 2 év gart kapsz, azért 1 év használat alatt ki szoktak jönni a kormányok betegségei mivel vannak azért nyüstölve rendesen, ha meg a 2 év után szarik be akkor így jártál, de mondjuk nem buksz vele annyit mintha egy 200 ezres fanateccel történik mindez.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
elnokur77
csendes tag
Igazad van! Már én is tudom, de nem számítottam rá, hogy van ilyen típushiba... Másrészt azért estem gondolkodóba, mert mo van akkor, ha a garidő után szarik be??? Mert ezt ugye nem 1 évre veszem...
Megaztán úgy tűnik, ez a hiba nem javítható házilag, és viszonylag nagy az előfordulása... -
A.C.E.
aktív tag
Ezért kell garanciával vásárolni ilyen cuccokat, én egy éve vettem a t 300 rst 2 év garral és semmi probléma vele, ha kifogsz egy hibás darabot csak visszaküldöd és annyi, nem kell ettől félni, olyan helyről kell vásárolni ahol érvényesíteni tudod a garanciát ha szükséges.
-
zilazil
őstag
-
Amantius
senior tag
-
koanla
aktív tag
Szerintem nem olyan vastag az a lemez; és egyébként is célszerűbb fél-egy milliméterrel bővebb fúrószárat használni. Szóval nem gondolom, hogy ezt ki lehet fúrni ferdén, ebből a szempontból nyugodt lennék. A helyét meg ki lehet mérni simán, megpontozni és mehet is a buli. Előfúrod 2,5-essel, aztán kábé mehet is a végleges mérettel.
-
levberta
csendes tag
Szia!
Én kedd este Rendeltem, és csütörtök este már nálam is volt. Csak most felkúrja az agyam, hogy csüt óta nem volt időm összerakni, annyi melóm volt, most meg nekiültem, hogy akkor este kiélem magam rajta, aztán nem tudom felrakni a playseat evolution stand-re... Nem is tudom hova vigyem fúratni az állványt. Nyilván valami szagemberhez kéne, hogy ne ferdén tudjam belehajtani a csavart, meg ott legyen a luk, ahova kéne esnie...
Na, majd látjuk, hogy oldom meg... -
koanla
aktív tag
-
koanla
aktív tag
Inside simracing tesztelt TS-PC-t, CSW2-t és Elite-et. Ha gondolod, keress rá, érdemes megnézni. Ott az Elite és a TS-PC fej-fej mellett végzett és amennyire gondolom, azért a TS-PC feljebb van pozícionálva a T300-nál (már csak az áruk miatt is gondolom). Szerintem azért az alap, gumiborítású kormánynál fényévekkel jobb a Ferrari alcantara, de ha nem a starter kit-re gondolsz, akkor azokon is jó kormány lehet, amennyire láttam.
-
koanla
aktív tag
Jó rég vol erről dikurzus. Akkor az egyik kolléga azt írta, hogy szemrebbenés nélkül szokott fúrni és hogy ementáli már az a lap, de bírja. Én pénteken rendeltem az enyémet és reményeim szerint szerda-csütörtök körül csak megjön. Majd akkor referálok. Btw, a Tiéd mikor rendelés, hány nap alatt ért ide (felteszem, a sztenderd metódust választottad Te is...)
-
levberta
csendes tag
Sziasztok!
Az a nagy harci helyzet van, hogy megjött a CSL Elite szett, de valahogy sehogy sem akar rámászni a Playseat Evolution-ra. Valaki megoldotta már ezt a problémát úgy, hogy nem fúrogatta a szék "kormánytartó" részét?? Kihez lehet itt fordulni ez ügyben?
Előre is köszi!Páááá
-
elnokur77
csendes tag
-
kara85
csendes tag
Hellosztok!

A múlt héten volt egy kis problémám a Génius kormány és az NFS játékkal. Most megvettem a 2016-os NFS-t és hozzá újonnan az "THRUSTMASTER Ferrari Racing Wheel Red Legend Edition" kormányt. Amit ajánlottatok. Automatikusan nem ismeri fel az NFS, de a játékban be lehet állítani a kormányt a Custom"-nál. Utána kifogástalanul működik.
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket. Így most már nagyon jól lehet játszani.
Üdv: Kara
Új hozzászólás Aktív témák
-
27100 - 27001
85230 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- TP-LINK routerek
- OLED monitor topic
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)