- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
orbitalion #279 üzenetére
Nem hiszem, hogy kényelmetlenül kellene érezned magad. Mikor írtam korábban, szerintem ott is megemlítettem, hogy necces ez az off megítélés, főleg egy ilyen témában. Gondolom azért tette azbest off-ba az övét, mert úgy gondolta, hogy ez egy teljesen általános android probléma, tehát egy mobilra / tabletre illetve egy kártyapc-re, amin android fut, 100%-ig megegyező módon kell feltelepíteni.
Ugyanakkor egy olyan kérdés pl. hogy hogyan telepítsünk linuxot egy kártyapc-re, nem feltétlenül akkora off, mert x86-tól eltérően itt vannak lényegi különbségek, és az emberek zöme a linuxos topicokban x86 származékra telepít. Persze telepítés után a dolgok 99,9%-a megint ugyanaz lesz PC-n és kártyaPC-n, szóval megint elmosódik az off határ, de ezek pl tipikusan azok az "offolások" amik nekem se feltétlen kerülnek "off" kategóriába vannak. Valakinek meg igen
Mondok egy hülye példát még. Ha képes lenne windows-t futtatni az bPi, akkor utána már nem itt keresnél megoldásokat mondjuk olyan problémára, hogy hogy kell felbontást váltani, mert úgy kell, ahogy windowson, van neki topic.
De, hogy valami lényegit is mondjak, azbest megoldása annyi, hogy akár google play-ból feltelepíted a playert, sd kártyát berakod egy kártyaolvasóba a gépeden, simán bemásolod rá a libffmpeg.so-t a gyökerébe, és ennyi.
Mégegyszer, nem akarok azbest szájába adni semmit, de ami miatt ezt ő offba tehette az az, hogy ebben nincs semmi kártyapc specifikus dolog.
Ne érezd rosszul magad, mert tényleg nincs itt szerintem semmi probléma.
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Gamer gép vagy bármire! I9/RTX5070/64gbDDR5/2TB SSD/Blu-Ray író
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest