Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Gran Turismo

Hozzászólások

(#8251) erahurka válasza Kickass (#8248) üzenetére


erahurka
félisten

(#8252) KaitouP válasza erahurka (#8250) üzenetére


KaitouP
veterán

Én is lejjebb estem, idióta német barom úgy gondolta hogy nem enged el, pedig jóval gyorsabb voltam, ráhúztam a kocsit a gyökér. :W Megszívta mert a kavicságyban kötött ki, én meg vígan megnyertem a versenyt. :))

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#8253) erahurka válasza KaitouP (#8252) üzenetére


erahurka
félisten

Engem most kukázott első körben egy Horvát idióta. Azt mondja meglöktem a második kanyarban és csak visszaadta. Igen lehet picit elfékeztem de 1 másodperccel gyorsabb volt kvali alapján és csak egy helyet bukott, eleve egymás mellett jöttünk ki a kanyarból a következőben meg lettem volna neki. De nem, ő letol azonnal a pályáról a falba és bukok 8 helyet.... Rohadt idegesítő mikor 100x-osan adják vissza a véletlen hibámat.

Végén bevártam, kilöktem de a hülye második meg nem tudott kikerülni az egyenesben és végül mégis a horvát nyert... Idióták.

Na most meg ismét a csaló spanyollal vagyok egy lobbiban, zseniális. Szerintem leteszem mára a játékot ez után. Megelégszem a 3 győzelemmel.

[ Szerkesztve ]

(#8254) erahurka válasza erahurka (#8253) üzenetére


erahurka
félisten

Az első kanyarban fék nélkül nekivágja a falnak a kocsit, az lelassítja, aztán a harmadik kanyarban kimegy a bukótérbe és onnan fordul a negyedikre jobb és gyorsabb ívben...

Aztán az utolsó körben gyök kettővel megy hogy ledolgozza a büntetéseit és akkor van baj mert lökdösődik, féktesztel, letol... Nem hiszem el hogy ilyen emberek vannak.

(#8255) dunc


dunc
nagyúr

Hi, a GTS be hol tudom, fejleszteni az autót? Alkatrész vásárlásra gondolok.

(#8256) erahurka válasza dunc (#8255) üzenetére


erahurka
félisten

Alkatrész vásárlás nincs, csak ilyen teljesítmény növelés meg súlykönnyítés, de a napi versenyekre az sincs hatással mert jellemzően BOP futamokat csinálnak.

Amúgy az autó beállításainál tudod Mileage pontokért megvenni ezeket a fejlesztéseket.

(#8257) erahurka


erahurka
félisten

Brutális első köröm az egyik tegnapi monzai versenyről: [link]

12.-ről 2.-ra :Y

(#8258) busman


busman
addikt

Brutális,hogy két embert is lekoccantottál. Először a második sikánban,meg az utolsó balosban is. Közben meg állandóan sírsz,hogy mennyi gyökér van..

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#8259) erahurka válasza busman (#8258) üzenetére


erahurka
félisten

Benn voltam mellettük, ők fordultak belém... Azzal nem tudok mit kezdeni hogy nem tudnak elfordulni mellettem. Belső kamerából jobban látszik.

(#8260) lbandi777 válasza erahurka (#8259) üzenetére


lbandi777
aktív tag

1.39-nél amit csináltál azért én a következő sikánban megcsinálnám veled ugyanezt,de előtte is véleményes.Persze hogy beléd fordulnak ők mennek az ideális íven te bemész mellé de hátrébb vagy magyarul a pozíció még az övék.

(#8261) erahurka válasza lbandi777 (#8260) üzenetére


erahurka
félisten

És mit csináljak tolassak ki mellőlük? Kb. a kocsijuk felénél vagyok amikor belém kanyarodnak szerintem ez egy teljesen valid előzési pozíció. Kicsit kijjebb engedte volna magát, besorol mögém és szélárnyékból a parabolicában bevágja magát mellém és még vagyok fogva. Vagy akár félig a rázókövön mellettem is tudott volna maradni. De nem figyelt, belém jött és kipattant a pályáról. Az a baj sokan belső nézetben játszanak és nem vesznek tudomást arról amit nem látnak.

(#8262) lbandi777 válasza erahurka (#8261) üzenetére


lbandi777
aktív tag

A lényeg nem a tied a pozíció mert hátrébb vagy,nem fékezted ki őket.Ha mellém jössz és kifékezel elengedlek nem húzom rád de itt ilyenről szó nincsen,abban sem vagyok biztos hogy be tudtad volna venni a kanyart ha hagynak is helyet.De visszakérdezek nekik mit kéne csinálni?Elengedni téged mert az autójuk közepén van a tied?

(#8263) hitchins válasza erahurka (#8261) üzenetére


hitchins
őstag

Online meccs replayt hol lehet lementeni?

Mondjuk azt nem allitanam hogy korrekt voltal. Foleg mikor 2 helyre jottel fel.

(#8264) hitchins


hitchins
őstag

Valaki tud valami okossagot (beallitast) fekezesre? Monzaban visszaneztem per kort es nem igazan ertem hogy tudnak annyival kesobb fekezni. Ha en olyan keson fekezek 0 eselyem van ra hovy bevegyem a kanyart.
Kocsi ugyanaz volt (Mustang) es BoP
Verseny kozben is volt ilyen tapasztaltom.

[ Szerkesztve ]

(#8265) KaitouP válasza hitchins (#8264) üzenetére


KaitouP
veterán

Erre igazán beállítás nincs, egyenlőre. Tudsz játszani a fékerőeloszlással - és nagyon is érdemes -, illetve fékezéskor ne egyből padlózd a pedált, hanem folyamatosan adagold a féket.

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#8266) lbandi777 válasza hitchins (#8264) üzenetére


lbandi777
aktív tag

Én általában +3 hátra fékkel megyek kivéve mr autók,abs default és nálam max-ra van véve a gumi hangja(néha idegesítő),fékezés közben amikor csikorognak akkor mindig picit kevésbé nyomom és fokozatosan engedem föl,ez kormányra vonatkozik és a fékpedálba van ilyen progresszív gumi..

(#8267) erahurka válasza lbandi777 (#8262) üzenetére


erahurka
félisten

Be tudtam volna venni a kanyart ez biztos. Fent leírtam amúgy, elenged és alám gyorsít, vagy elfordul mellettem. Én nem azt mondom hogy ez tiszta előzés volt de nem is kigolyóztam. Versenybaleset.

(#8264) hitchins: Manuális váltóval gyorsabban le tudnak lassítani motorfékkel ha idő előtt visszaváltanak. De ahogy lbandi777 is írja, optimálisabb fékezéssel is lehet gyorsítani a lassuláson (wow de fura mondat :D ). Én is úgy vagyok ahogy te amúgy, kb. a bólyák környékén muszáj vagyok fékezni különben túlcsúszom.

(#8268) gamer04


gamer04
csendes tag

Sziasztok!A játékban "csak" 997" car livery-t lehet hozzáadni a My Gallery-hez?Próbálok az új verdákhoz is letölteni,de csak akkor sikerül,ha előtte törlök párat.Erről tud Valaki valamit?Van valami limit,vagy ilyesmi?

[ Szerkesztve ]

(#8269) Viper26 válasza busman (#8258) üzenetére


Viper26
nagyúr

És ez zokogja tele a topikot, hogy más milyen...agyam eldobom... :U

iPhone 15 Pro | AW S9

(#8270) erahurka válasza Viper26 (#8269) üzenetére


erahurka
félisten

Nem nektek való a GT versenyzés ha ez szerintetek nem fér bele... És azt hogy előzés közben összeérünk ne hasonlítgassátok már az egyenesben satuzós meg full gázzal kanyar előtt kilökős őrültekhez... Olyanok vagytok mint a játék SR rendszere :U

(#8271) busman válasza erahurka (#8270) üzenetére


busman
addikt

Szerintem neked nem, ráadásul elég gáz volt a videón a sok kis lebegő lufi a kanyarok szélén.. ..:DDD

[ Szerkesztve ]

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#8272) erahurka válasza busman (#8271) üzenetére


erahurka
félisten

Jól van akkor autókázzatok rajtpozícióban mert ha bemenetek valaki mellé abból baleset lehet. Sziasztok.

(#8273) KaitouP válasza gamer04 (#8268) üzenetére


KaitouP
veterán

Így van, van egy adott limit, amit a képernyő jobb felső sarkában jelez is.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#8274) eisento


eisento
addikt

Csak egy reszet neztem meg a videonak de amikor kitetted kulsore a fekete matt porsche-t az annyira nem volt szep. Elotte egy ket kocc belefer utana meg nem folytattam a videot.

Mas: azt figyeltem meg (igaz mostanab sport modeban nem mentem csak ma) hogy nem oszt buntit ha beled jonnek hatulrol, sr pont minusz de kb ennyi. Meg a vegen jatszhato lesz.

Most akkor gyurhatnanak a lobbyra hogy mindenki tudjon mindenkihez csatlakozni.

Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi

(#8275) dunc


dunc
nagyúr

Látom ez egy igazi vérszívó topik! :DD :DDD :R

(#8276) lbandi777 válasza erahurka (#8272) üzenetére


lbandi777
aktív tag

Mindenki máshogy vezet,vannak sport módban olyanok akik verstappen-nek hiszik magukat és nagyon nehéz megelőzni őket,én pl úgy szoktam ha hasonló a sebességünk hogy beijesztek hogy védekezni akarjon aztán visszamegyek még féktávon az ideális ívre és kigyorsításon előzök,ha véletlenül ilyet csinálok mint te azonnal visszadom a poziciót.

(#8277) ProEvoFan válasza dunc (#8275) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Áh dehogy, csak nem szabad saját versenyről videót linkelni :DDD

(#8278) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Nürburgring Nordschleife challenge 4 körös versenynél mi a taktikátok?Egy kerékcserével hard racing gumikat tettem fel és így is csak harmadik lettem.
Ok, gondolom menjek gyorsabban:)

(#8279) hyperspace válasza ProEvoFan (#8278) üzenetére


hyperspace
őstag

Adj egy kis tuningot is az autónak, azon kívül, hogy gyorsabban mész. :)

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#8280) hyperspace válasza erahurka (#8272) üzenetére


hyperspace
őstag

A Lesmo 1 szép volt, de az Ascari tényleg nem a tiéd volt, elnézted, és nem tudtad kifékezni.

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#8281) DrTropex


DrTropex
csendes tag

Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem ott nem ő volt a balfasz. Mivel ő mellé ért és be tudta venni a kanyart. Ezzel fékezésre kényszerítette a másikat. Igen ez egy verseny célja! Nem csak az hogy ki tud gyorsabb kört menni. Azt tudsz egyedül is.
Ha valakit érdekel facebookon a Motorsports history feltett egy videót amiben Sabine Schmitz egy Gt3-as Porsche 911-el végig előzi a mezőnyt Nürburgeingen. Nem egy olyan jelenet van benne amikor az ideális íven haladó mellé megy belső ívre és így nyilván fékezésre kényszeríti a külső íven haladót.
Persze senkit nem akarok leszolni! Lehet hogy van valami verseny szabályzat amiről én nem tudok.

(#8282) Callisto


Callisto
őstag

Engem GTS-ben tolajdonképpen az zavar a legjobban ami szinte minden más autós játékban: az AI csal, drótkötélpályán megy és az AI-ra nem ugyanaz a fizika vonatkozik, mint ránk. Van egyáltalán olyan játék, ami nem csak online és az AI-ra nem vonatkoznak az előbbiek? :D

[ Szerkesztve ]

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

(#8283) John_Deere válasza Callisto (#8282) üzenetére


John_Deere
tag

AI csal? :D Vezetni sem tud. :D
Professional Audi Quattro Gr.B.-t röhögve ettem meg Fishermans rallipályán egy széria F-150 Raptorral. :U

Lehet, hogy csak nekem easy, az előző részekből már kitanultam hogy mennyire kiszámítható.

Az online rész már más tészta...ott sz*pok most a 24h Nürburgringes eventen, és minden igyekezetem ellenére még nem moccant B-ből az SR-em. :(

[ Szerkesztve ]

(#8284) bandiie


bandiie
aktív tag

kép link 50 :)

(#8285) busman válasza hyperspace (#8280) üzenetére


busman
addikt

Fészen is elgurult a gyógyszere..ki is tették a GT sport magyar klubból..

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#8286) Callisto válasza John_Deere (#8283) üzenetére


Callisto
őstag

Igen csal. Alkalmazkodik. Ha egy challenget nem úgy mész, ahogy a fejlesztők gondolták, akkor esélyed nincs. Stage 6 utolsó 30 körösnél pl. most kipróbáltam és előttem lévő 1-5 kocsi 55-60 perc körüli időket mentek, holott ha úgy mész, ahogy a fejlesztők gondolták, akkor 62-63 perccel is első lehetsz. :D

[ Szerkesztve ]

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

(#8287) bandiie válasza Callisto (#8286) üzenetére


bandiie
aktív tag

Az ai hozzád alkalmazkodik, így van megírva és jól is van így. Kihívást kell jelentenie egy tapasztalt, ügyes játékosnak, ugyanakkor teljesíthető kell hogy legyen egy kezdőnek is, kis gyakorlás után. Ha nem így lenne, az lenne a probléma igazából.

(#8288) Black&White válasza busman (#8285) üzenetére


Black&White
addikt

Azért az nem volt egy gyenge kinyilatkoztatás! :DDD

(#8289) erahurka válasza busman (#8285) üzenetére


erahurka
félisten

Senki nem tett ki hanem kiléptem nem kell hülyeségeket terjeszteni. Köszönöm.

(#8290) busman válasza erahurka (#8289) üzenetére


busman
addikt

Aha,persze.. :DDD

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#8291) erahurka válasza busman (#8290) üzenetére


erahurka
félisten

Higgy amit akarsz, csak ne állíts rólam hülyeségeket.

(#8292) Viper26 válasza busman (#8285) üzenetére


Viper26
nagyúr

?

iPhone 15 Pro | AW S9

(#8293) Callisto válasza Callisto (#8286) üzenetére


Callisto
őstag

Ha 5-6 leannel megyek végig, akkor ők lassabbak. Ha csak az utolsó 3-4 körben nyomom fel 1-esre a powert, akkor úgy belehúznak, hogy fél perces előnyt hoznak be négyen-öten. Ugyan ez fordítva: végig 1-es, de nem vagyok elöl, végén leveszem... lemaradnak. Na igen. Jól van ez így, szerinted. Szerintem meg szánalom. Ha egy AI x szinten megy, akkor menjen azon (de ne kötélpályán!) végig attól függetlenül, hogy mire kapcsolom a teljesítmény/üzemanyag-fogyaszás arányt.

[ Szerkesztve ]

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

(#8294) bandiie válasza Callisto (#8293) üzenetére


bandiie
aktív tag

Ez egy játék, ne legyél frusztrált. :) Menj még párat, aztán sikerül.

(#8295) Callisto válasza bandiie (#8294) üzenetére


Callisto
őstag

Ó nekem sikerült, a barátlistámon enyém az első hely 1:02:22-vel. :)
Csak engem az ilyen picit zavar. Egyszer csináljanak olyan AI-t, ami nem a te beállításaidtól függően megy, hanem tényleg van saját "agya" és pl. fárad hosszútávon, hibázik picit ha az AI mondjuk gyenge. Nem kötélpályán megy, ugyanaz a fizika vonatkozik rá, mint az emberi játékosra stb.
Tudom az online verseny a lényeg, de hát azért mégis csak. :D

[ Szerkesztve ]

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

(#8296) v!ct0y válasza ProEvoFan (#8278) üzenetére


v!ct0y
veterán

Nekem az előbb simán megvolt Porsheval. De mondjuk nem mentette el.

(#8297) bandiie válasza KaitouP (#8273) üzenetére


bandiie
aktív tag

Én voltam a banmon77, vártalak 1-2-be GhostPetya. :) Kár hogy nem jött össze!

(#8298) gamer04 válasza KaitouP (#8273) üzenetére


gamer04
csendes tag

Ok,Köszi a választ!Ha akarom törölni az összeset,akkor eggyenként kell,vagy van rá más megoldás is?

(#8299) KaitouP válasza bandiie (#8297) üzenetére


KaitouP
veterán

Gratula a győzelemhez, jó voltál! :R Igyekeztem tartani a második helyet, de mind a kettő játékos kilökött, hogy előzhessen, a legutóbbi a célegyenes előtti kanyarban koccant nekem, majd vette el a 3. helyemet is. Persze büntetést nem kapott érte, mert minek. :(((

gamer04: Tudtommal egyenként kell törölni, legalábbis csoportos törlést nem igazán látok.

+ Pont akkor szakad meg a PSN -el a kapcsolat megint, amikor elindulok a bajnokságon. :W Ezáltal round 1 = 0 pont, és a következő időpontra sem lehet jelentkezni. Igazán javíthatnák ezt.

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#8300) gamer04 válasza KaitouP (#8299) üzenetére


gamer04
csendes tag

Köszi a gyors választ,akkor egyenként törlöm,hogy legyen hely.A köv.frissítéssel igazán eltörölhetnék ezt a limitet.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Gran Turismo
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.