- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
dark100
aktív tag
Valaki magyarazza mar el nekem, hogy az MS egy prominens szakembere miert szorul ilyen szanalmas nyafogasra. Korulbelul annyit csinal, mint egy primitiv politikus. Kiragad par dolgot, ratesz egy sajatos nezopontot es kovetkezteteseket von le. Gyakorlatilag arrol beszel, hogy az MS altal kovetheto ut az egyetlen ut (ami szinten a primitiv politikusok sajatja).
Egyszer el kene valakinek magyaraznia neki, hogy nemely szavaknak tobb jelentese is van. Ilyen pl a free szo. En azt hittem 30-40 eves korara az atlagember ilyen ismeretekkel mar rendelkezik. Remelem a munkajaban nem ezt a szinvonalat hozza...
Itt a link:
http://www.bangkokpost.com/090507_Database/09May2007_data05.php
(Eddig nem talaltam mashol ezt a postot.)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest