Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ő azt írja pár számla, én meg 100ezer számlát írtam. Nyilván nem a számlák száma kell, hogy meghatározza a díjat, de a komplexitásra azért tudsz következtetni.
Amúgy borzasztóan nem progresszíven gondolkodik itt senki, mikor cégen belüli könyvelőről, kontrollerről meg anyám kínjáról beszéltek. Duzzasztjuk azt az érdekcsoportot, aki miatt túl van bonyolítva az egész, és nem csak munkát adunk, de munkát generálunk nekik, ők meg csak inkább koholják.
-
bambano
titán
A kontrolling a könyvelésen belül szokott elhelyezkedni a szervezeti felépítésben és a könyvelés adataival dolgozik. Gyakorlatilag a könyvelés és a vállalat más részlegeinek pénzügyi felügyeleti szerve.
Tehát könyvelés.
A számlákat egyre kevésbé kell összenézni, mivel elektronikusan is megkaphatod.
"az éves beszámolóhoz kötelező egy mérlegképes könyvelői aláírás.": amennyiben az adott "cég" beszámoló benyújtására kötelezett. Az egyéni vállalkozók közül pl. nem mindenki kötelezett.
"Amúgy meg vicces, szerinted rablás 50k-t elérni, feljebb, meg azt írták, hogy számoljak 10x-es szorzót.": a ragozást jól csináltad, én írtam, hogy rablás, mások írták, hogy 10x szorzó. Lehet olyan cégméret, amelynél mindkét vélemény igaz. NEKEM nem ér meg 50k-t egy könyvelő.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Képzeljünk el egy világot, ahol a könyvelés gördülékeny, átlátható és felesleges adminisztrációtól mentes. Nincsenek...
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Spotify
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest