Új hozzászólás Aktív témák

• Petersson

csendes tag

Én csak szerényen hozzászolnék.

Ki, s kik voltak a valódi háborús uszítók és háborús bûnösök?

1940 szeptemberében, amikor a németek, olaszok és japánok aláírták a hármas szerzõdést, Churchill és Roosevelt újabb háborús hisztériakampányt indított. Roosevelt azzal ijesztgette lakosságát, hogy ha Angliát legyõzik, akkor valamennyien “puskacsõ elõtt fognak élni”. Ekkora hazugság eladdig még nem hangzott el Amerika sérülékenységérõl. (Minden katonai szakértõ egyetértett abban, hogy Anglia elözönlése tengeri úton lehetetlen, hát még Amerikáé!) Ennek ellenére nem riadt vissza a legcinikusabb eskütételtõl sem, mondván: “Már korábban megmondtam, de újból és újból elmondom: az önök fiait nem fogjuk elküldeni semmiféle idegen háborúba.”

És most kérem a teljes figyelmet: 1941 januárjában Harry Hopkins, Roosevelt személyes ügynöke bizalmasan közölte Churchillel: Ha Amerika háborúba lép, Japánnal lesz “az incidens”.

Idõközben William Friedman a “Magic” elnevezésû berendezéssel megfejtette a japánok titkos kódjait. Ilyen berendezést azonban nemcsak hogy nem küldtek Pearl Harborba, de Roosevelt elrendelte, hogy egyetlen elfogott hírt sem közölhetnek Pearl Harbor parancsnokaival, név szerint Kimmel admirálissal és Short tábornokkal.

Amikor Hitler megtámadta a Szovjetuniót, Roosevelt azonnal Sztálin szövetségeséül szegõdött és korlátlan segélyt ajánlott fel neki, a kongresszus megkérdezése nélkül! Mérhetetlen mennyiségben özönlött a nyersanyag Moszkva felé, beleértve az urániumot és az atombomba elõállításának titkait! A sok milliárd dolláros kísérleti eredményeket tehát Sztálin ingyen megkapta. Az amerikaiakat pedig Roosevelt egy hazaáruló módjára becsapta a világ legkegyetlenebb bûnözõje javára!

1941. szeptember 24-én aztán egy “Magic” által dekódolt jelentést tettek az elnök asztalára. Ebben a tokiói hadvezetés pontos jelentést kért a Pearl Harbor-i hadihajók helyzetérõl. Ezt követõen egy sor jelzés következett, amelyek abszolút mértékben igazolták, hogy Roosevelt tudott Pearl Harbor várható megtámadásáról, sõt õ szolgáltatta ki a flottát a japánok célpontjául, s úgy intézkedett, hogy ne legyen semmiféle védelmi készültség…

December 4-én aztán egy koreai ügynök jelezte a külügyminisztériumnak, hogy a hét végén Japán megtámadja Pearl Harbort. A San Francisco-i 12-es Hadiflotta Körzet betájolta a japán repülõgép-anyahajó flotta helyét, de ezt Washington nem közölte a Pearl Harbor-i parancsnoksággal, holott már azt is tudták, hogy “Keleti szél” lesz a jelszó a támadásra!

December 6-án adták át Rooseveltnek a neki címzett ultimátumot, amire õ csak ennyit mondott: “Ez háborút jelent.” Az ultimátumról azonban NEM értesítették Pearl Harbort! Hát mi ez, ha nem Pearl Harbor koncul dobása a japánoknak, csakhogy Amerikát háborúba kergethessék!

December 7-én érkeztek az elsõ jelentések a támadásról. A megdöbben szenátorok Roosevelthez rohantak, aki cinikusan kijelentette, hogy fogalma sincs, hogyan történhetett… Az egyik amerikai tábornok (Stimson) késõbb kijelentette: “Pearl Harbor nélkül ezt a népet sohasem lehetett volna háborúba kényszeríteni…”

Roosevelt mindent elkövetett a tanúk elhallgattatása érdekében. A hírszerzés Kramer nevû tisztjét például, aki a vizsgálat alkalmával azt akarta vallani, hogy átadta Rooseveltnek a japán ultimátumot, egy zárt pszichiátriai osztályba zárták!

Ime még több adat:

http://www.fennmaradas.hu/leleplezo/

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés