Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
mephi666 #225311 üzenetére
abba amúgy sosem gondolunk bele, többször írtam már, hogy szerintem nagyon erős hatása van, és ilyen helyzetben valószínűleg tudat alatt különösen, hogy hogyan viszonyulsz egy olyan klubhoz akiknek a szurkolói rendszeresen kifütyülik a büszke nemzeted himnuszát, és állandóan áldozatpózban tetszlegnek. igen a vaslédi jól kibaszott velük, de már engem idegesít az a trianoni világfájdalom vibe ami ott megy. vajön örökre megmarad, vagy elmúlik egyszer, esetleg képesek lesznek túllépni rajta?
képzeljük el ha mondjuk mittudomén az mtk szurkolói rendszeresen kifújolnák..
coote is egyértelműen ezért utálja a várost, és szerintem ezzel rengetegen vannak így még, nehéz homogénnek maradni ilyen helyzetben
amúgy meg nem kell bírózni, a leghitványabb teljesítményt nyújtották egy középcsapat ellen aki már 100 éve nem nyert semmit. bár még mindig jobb mintha bajnokin vitték volna el a 3 pontot, de ez attól még hitvány egy performansz volt
-
grizlisandor
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest