Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #188501 üzenetére
Igen, bocsi, szerkesztettem.
Mondjuk ártól függetlenül nem jó látni Tonalit lelépni, a Milan és a játékos szemszögéből sem magyarázható könnyen, szurkolóként pedig még nehezebb lehet megemészteni főleg a Maldini üggyel együtt.
A magyar meg ugye már a Bundesben bizonyított, vagyis ami fontosabb és komolyabb, hogy nemzetköziben is, így nem a nemzeti színek alapján súlyozták.
Am ne is mondd, #szekunderszégyen ahogy a libások verik a nyálukat tiktokon (érted?! tiktokon... ) hogy biza Shafer meg Szobi is náluk nevelkedett.
Azt mé' nem írják hogy mi voltunk akik megmondtuk hogy nagyon vékony gyenge még a srác, aztán a Salzba' mégis jó lett.Most nézem hogy 36-ért ment Scamacca a WHU-ba. Remélem sikerül lealkudni és kölcsön + opcióval hazahozni. Van egy olyan érzésem hogy itt megint jó lenne.
Mondjuk vagány de egyben orosz rulett lenne Moratával és Scamaccával nekivágni a szezonnak, báááááárrr, Abraham utsó elfossintott idényét szerintem bármelyik felülmúlná.Datsyuk: Ooookkkééé, itt az ideje vágnom magamról egy videót. Lágyabb ívelésből, főleg ha van benne érzés és visszafelé pörög, nem nagy kunszt úgy levenni hogy utána akár dekázgass tovább és lökd vissza.
Nekem a futásteljesítmény hiányzik inkább nem a technika, sajnos az kell nagypályás NB-hez...[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest