- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz Peterhappy #148748 üzenetére
csak egy két centis villám alakú hegg maradt, valószínűleg örökre (csak leheletnyit látszik, de megmaradt/megmarad). A zasszonypajtás utána leharry potterezett, de szerencsére erről leszokott
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Azt hiszem tényleg elköszönhetünk tőle és a stúdió 'munkájától', 'szakértésétől'. Ennek már komoly vízhangja lesz:
Bognár György "szakkommentátort" Eriksen állapota nem érdekli, csak hogy menjen már a meccs
-
Soulfly842
addikt
válasz Ringman #148732 üzenetére
Szintén bringás baleset, közlekedek szabályosan a zebrán szabálytalanul nagy sebességel érkező kerékpáros pont szemből nekem csattan (nekem előtte bokor miatt takarásban volt) A fejem a komyányán csattant egy éles, kiálló 'valamin' feltehetőleg egy régi csengő 'csonk'. A fejemből ömlik a vér, én eszméletemet vesztettem. Emberünk a kerékpárra pattan és a döbbent tanúk ellenére elrobog a helyszínről - látva, hogy mi történt. Volt kamera, de soha nem lett meg.
Amikor odaért a mentő utána tértem magamhoz, kóvályogtam, a fejem és a kabátom vérbe úszott, de mondogattam, hogy le kell zárni a biciklit majd úgy, hogy semmit nem tudtam magaról a mentőből felhívtam a páromat:
"Ne ijedj meg szívem nincs semmi baj, csak biztonsági okok miatt visznek be rutinból", ne gyere sehova; amikor megtudtam, hogy egy időre bentmaradok akkor hívtam fel nyugodtan, hogy beszéljek vele.
1 hónapig úgy néztem ki mint kvazimódó, 2-3 hétig nagyon durván néztem ki; a szemem felett érte a fejemet az ütés. Mint megtudtam egy-két mm és a szemem bánja végleg, ha más irány akkor meg komoly mentális gondokkal kellett volna szembe nézni a hátralévő életemben...
Az ilyen esetekben elgondolkodik az ember. Nekem is lehetett volna sokkal súlyosabb a végkimenetel. szószerint mm-eken múlott...
-
Soulfly842
addikt
"Belgium v Russia is scheduled to kick off in less than 90 minutes time.
I suspect we will get news on that either way when Uefa releases a statement at 18:45 BST." -
Soulfly842
addikt
Eb 2020: nagyon nagy a baj, Eriksen összeesett – az életéért küzdenek
"A dánok középpályása, Christian Eriksen összeesett a pályán, nem volt ellenfél a közelében, furcsán mozgott és hirtelen összeesett arccal előre a 43. percben, amikor éppen labdát kapott. Egy pillanatra látszott, fennakadtak a szemei. A berohanó orvosi stáb pedig a pályán láthatóan szívmasszást alkalmazott. Azóta is áll a játék, paravánnal vették körbe Eriksent, az életéért küzdenek."
-
Soulfly842
addikt
válasz Ringman #148667 üzenetére
Eriksen egyik pillanatról a másikra - BBC infó alapján magától - összesett... hosszú-hosszú-hosszú percekig pumpálták a mellkasát és küzdöttek az életéért, közbe a dán játéksok álltak háttal körbe sorfalat. Több, mint 10 percig küzdöttek érte a pályán
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Úristen... Nagyon komoly a baj. A játékosok is nagyon megijedtek körülötte Szinte imádkoznak érte.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Tibiajax #148629 üzenetére
Körbe lett már rendesen nyalogatva ez a Depay, holott egy rendes bajnokságban még nem bizonyított (csak amatőr ligában, a franciáknál). Nője ki az első rugdalózóját, legyen nagyfiú, de ennyire ne szaladjunk Tibi (úgy, hogy én is Tibi vagyok ) a dologok elébe. Ráérünk még erre!
Általános magyar tradíció, hogy a magyarokat leakarjuk írni és nem fel... holott ez a török válogatott nem mutatott többet, mint a magyarok ellen! Ez is csak azt mutatja, hogy jó ez a magyar csapat és én tiszta szívből szurkolok nekik!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Ez meglepő volt,. akadályozta a labda útját egy kapu felé törő akcióban... Mi 11-es, ha ez nem?
-
Soulfly842
addikt
Elnézve azt, hogy a török válogatott hogyan áll helyt az olaszok ellen - igenis helyünk van ezen az EB-n és még meglepetést is okozhatunk
-
Soulfly842
addikt
Na erre varrjatok gombot
Eb 2020: több Fradi-játékos lesz a tornán, mint Real-futballista -
Soulfly842
addikt
Belenéztem, hiba volt.
Úristen, ez szánalmas 'assza meg. A minőségi index meg képes focihimnuszként emlegetni.
Ha én szenvedtem, akkor szenvedjetek ti is Én gyorsan menekülőre fogtam.
[link] -
Soulfly842
addikt
válasz Tibiajax #148528 üzenetére
A digit már hol érdekli?
Ha egy olyan felvásárlás történik, mint a Digi-4iG esetében (ami nyár végéig-ősz elejéig le is záródik), akkor akkor a tárgyalási feltételekbe beleszokták foglalni, hogy a márkanevet, a korábbi brandet milyen metódus szerint vezetik ki. A digisport név is - több, mint valószínű - megszűnik. Hogy lesz-e arculatváltással, teljesen átszervezve új brand és tv csatorna: az már más kérdés.
Nem volt ez másképpen - bár ez házon belüli tranzakció a Korábbi T-s brandek kivezetése esetén sem (T-com, T-kábel, T-home stb), vagy ami hasonló: a Matáv, Westel esetében sem... De lehetne említeni a UPC-Vodafone-t is.1, ha megszűnik a márkanév, akkor újra kell építeni egy brandet. A digisport mint olyan nem maradhat.
2, Szerződéskötés egy ilyen átalakulás esetében rendkívül bonyolult (a, a megvásárló megszűnik az adott országban, mint jogi személy, mint tv csatorna)
3, a közvetítés jelenlegi feltételei nem lennének biztosítottak, így szintén bonyolultabb a szerződés.4, A digit egyáltalán már miért érdekelje? 'jófejségből' vásároljon jogokat, amikor az csak bonyolultabbá teszi az átadást?
5, A 4iG örül, mint majom a farkának, hogy beszáll erre a piacra, de egy fontos dolgot nem lát: a Digisport a lemorzsolódást (Churn) jelentősen csökkentette. valószínűleg egy ilyen sehonnan jött szereplő még nem látja át ennek a piacnak a csendesnek tűnő, de véres környezetben fürdőző hátterét, hogy mit jelentenek az ilyen aprónak tűnő dolgok is.
6, sport tv gyorsan lecsapott erre a labdára: jól tette!
Összegezve: valószínűleg szeptemberre már más a tulajdonos, más a jogi háttér, más a tv csatorna, megváltozik a teljes mögöttes tartalom, nem lehet tudni, hogy milyen lesz a háttér. Egy új szereplőről van szó, ők még nem járták ki az iskolát. (A már) induláskor is teljesen más feltételeknek, más tv csatornának eladni jogokat? BL, Serie A? Veszélyes lenne azok részéről is, akik az ilyen döntéseket értékesítik, illetvek akik döntenek a közvetítések sorsáról.
A fenti tények tükrében, a kérdésedre válaszolva:
" olaszt egyáltalán nem??"
Szerintem biztosnak tűnik, hogy: Nem!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz LyonnaisFan1 #148444 üzenetére
Ez meg is nyilatkozott úgy hirtelenjében
Ne felejtsd, Ádámban működik a magyar szív azért és a profi mentalitás. Az EB-re időzíteni fogja a formát!
Az egyik legnagyobb helyzetünk is neki köszönhető volt 2-3 perce. Nagyott nyújtózkodott az ír kapus, hogy védje a fejesét!
-
Soulfly842
addikt
Kleinheisler - bár mindenhol ott van, de nagyon sok labdát el is szór a támadó harmadban.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
A Real Madrid vezetése mindig nagyon odafigyel arra, hogy méltóképpen búcsúzzon el játékosoktól sztároktól - akik sok évig a csúcsra emelték őket -, a nkeik járó ünnepélyes kertek között, a nekik járó tisztelettel.
Így tett Raúl-val, CR7-vel és Ramos-val is így fog No comment!
Sajtóhír: Sergio Ramos 16 év után elhagyja a Real Madridot
Jó kérdés!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
:Troll ON:
Azoktnak, akiknek nehéz értelmezni a szöveges tartalmakat, kiírásokat - hoztam videóanyagot Ők lesznek a kommentátorok.
Az M4-nél pedig figyelni kell a tartalomra. Mindig nagyon odafigyelnek arra, hogy ne legyen hiba a munkájukban, minden precíz és tökéletes legyen minden sajtóanyagban.
Odafigyelnek pl. arra is, hogy ha ki raknak egy képet, akkor az is a lehető legjobban összeválogatott sajtóanyag legyen!
:Troll OFF:
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Úgy látom, hogy nincs mótvá'
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Válogatott: Hahn János apa lett, a kórházból sietett a válogatott meccsére
"A Nemzeti Sport Online információja szerint Hahn János azok után került be a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatába a Ciprus elleni felkészülési mérkőzésen – amely 20 órakor kezdődik az újpesti Szusza Ferenc Stadionban –, hogy egész nap az egyik budapesti kórházban tartózkodott felesége mellett, aki a délutáni órákban, egész pontosan 15 óra 25 perckor adott életet első gyermeküknek, Hahn Sárának."
-
Soulfly842
addikt
Ne szervezzünk egy bulit 06.14-re a Margitszigetre? Petárdák, tűzijáték, hangos szurkolás és egyebek? Bááár... legyen inkább 06.15 hajnali fél kettő a találkozó pontos időpontja.
Helyszín: Ensana Grand Margitsziget Health Spa Hotel
Időpont: 06.15 hajnali fél kettő
Cél: ártatlan kollektív hangolódás az EB-re, a nyitónapunkra...pff.. most nézem csak: a portugálok ma a spanyolok ellen hangolnak..
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz atee_13 #148274 üzenetére
Hátha majd Agüero megtanítja, hogy hogyan is kell gondolkozni a pénzről
Videó: íme, a pillanat, amikor Agüero odaadta a szertárosnak a luxusautóját
Micsoda meglepetés! Erre nem is számítottam!
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #148261 üzenetére
Jó, fáradt vagyok, Suárez már régennemfog Ő már bajnokságokat nyer inkább
Na jó, bocsi, :troll off:
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Tibiajax #148262 üzenetére
Hát igen, bár én nem feltétlen szurkolok nekik, de az új és erős impulzusok kellenek a csapatba... Tavaly voltak nagyon,de nagyon mélyen, ahonnan még összefoldozták magukat, de vérfrissítés nélkül félő lenne, hogy ugyanaz megtörténik, csak talpraállás nélkül. Pár végleges csere nagyon el kell ott.
Azért az egészséges verseny maradjon meg a szokásos hármassal minumum (sőt, ha bővülne az élboly se baj), a La liga úgy az izgalmas.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz venember83 #148234 üzenetére
Azért mégis csak kijelentette, azzal a mellékszállal, hogy lehet nem volna még szabad beszélni... lehet a tulajdonosok rábólintottak a háttérben már a maradására. Remélem erről van szó
S miért menne ahhoz a Chelsea-hez, ahol lehúzott ifjoncként 3-4 évet és lehetőséget se igazán kapott.
A MU-nál kapott, de ott se ment neki olyan jól, mint az Internél.
Nem kérdés, az olasz foci fekszik neki, az angol nem.
Hülyeség lenne tőle, ha visszaigazolna angol földre.
Hát, ezt Ibra biztos nem így gondlja Az önéletrajzi könyvében az élete legnagyobb tévedésének nevezte a Barcelonába való igazolását... 'Kis iskolások idomított focijának kb', ahol kiakarták belőle őlni az állatot... már pedig belőle nem lehet...
-
Soulfly842
addikt
Na, akkor egy reggeli jó hír
Inter: „Maradok” – Lukaku már az új edzővel is egyeztetett
Ha rajta - is - múlik a döntés, akkor ez a lehető legjobb út neki.
-
Soulfly842
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Hivatalos:
Barcelona: visszavásárolták a 22 éves brazil védőt Sevillából – hivatalosLabdarúgás: bort neveztek el Dárdai Pálrólv
Na, már azt is tudjuk, hogy Mbappé tehet arról, hogy Ancelotti lett a Real edzője
Real Madrid: nem Ancelotti volt a jelölt, Mbappé közbeszólt
Egyre inkább valószínűnek tűnik így - ha ez igaz - hogy Mbappé--->Real
-
Soulfly842
addikt
válasz Ringman #148204 üzenetére
Igen, Milito nagyon szépet futott az Internél még annyi idősen is.
Viszont én azt mondom, hogy Benzin-ben is benne van, aki a Real-t olyan sokáig húzta a hátán, fontos gólokat lőt, akkor is amikor folyamatosan kikezdték, annak még lehet felüdülés lesz, ha Interben ténylegesen támaszkodnak rá.
Ő mindig hozott egy szintet, jó eséllyel ezt tartani is fogja.
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz ZavaBalazs #148200 üzenetére
Megvertük tavaly október óta bolgárokat, a szerbeket, a törököket és izlandot. X-eltünk az oroszokkal a lengyelekkel, úgy h. akár több is lehetett volna a meccsben, de a válogatott teljesítménye - vitathatatlanul - egy fejlődő ívet mutat (ez alatt az időszak alatt egy vereségünk se volt). Persze, nem azt mondom, hogy a csoda garantált, de az ilyen hozzállás is okafogyott (Bár a csoda megtörtént 4 (5) éve is! Továbbjutás, s X-eltünk pl. azokkal a portuálgokkal is, akik később megnyerték az EB-t). Szurkoljunk a jó fociért - a magyar válogattért, ne a semmin durrogjunk - és kész. Hiába vizsgálgatjuk pesszimistán a múlt-csillagképét - most a jövőbe kell tekinteni! Hosszú idő után vannak pl. jó, megbízható védőink (lásd Szalai A., Wili Orbán, ezt is ritkán mondhatta el a magyar válogatott) Örüljünk, hogy ott vagyunk, higgyünk feltétel nélkül és szurkoljunk: egy igazi szurkolónak, ennyi a feladata!
Szumma Szumárum:
Hajrá magyarok!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Tibiajax #148198 üzenetére
Nekem ez 'házon belüli' csere lenne
Az öreg Benzin-nel se biztos, hogy rosszul járna az inter! Pénzügyeket megoldaná a transfer + ~3 évig egy olasz bajonságban meglőné ő még a kötelező 20-25+ gólt. Ez megmenthetné az Intert attól, hogy jelentősen vissza kelljen épülnie a csapatnak, áldozatok sorával. Kiváló kompromisszum.
Az egyik legalulértékebb játékos sok hozzá nem értő Real szurkoló szemében, pedig kevés manapság az olyan klasszikus befejező csatár, mint Benzema.
Viszont ha ez a transfer bejönne, akkor azt is jelentené, hogy Perez választási ígérete meghiúsult és csak egy marad a pakliban (Haaland, Mbappé)
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Engem egyébként nagyon elkeserít, hogy Szoboszlai kiesett Ma ezen forgok... az ő szenvedélyének, hitének - ami az átlag mezőnyjátékos felett áll - is köszönhető az, hogy Izalndot megvertük rendes játékidőben... A klasszisa meccseket dönt el, az, hogy hisz magában, hogy szabadrugásból olyan gólokat lő, amire csak a legnagyobb klasszisok képesek.... Hinni akarok, ebben segítség kell.
Megverük nélküle a törökeket.
A lengyelek ellen egy őrület meccsen jobbak voltunk. Talán a védelembe hiányzott egy kis plusz.
Egy olyan plusz, mint amilyen pl. Szalai Attila lehet. Nagyott futott az utóbbi időben. Top csapatok figyelik, de féltem a válogatottat, minden leheletnyi erőre szükség lesz. ebből Szoboszlai vitathatatlanul hiányozni fog
Hinni akarok a csodába, s látom azt, hogy van egy reménysugár. Jó a keret, erős az összetartás, de ez mégis egy halálcsoport.
Akkor is mondani akarom: Meglepetést kell, meglepetést fogunk okozni.
-
Soulfly842
addikt
válasz Ringman #148152 üzenetére
Pont ezt akartam én is lineklni Nso értesülés is kickerre hivatkozottak alapján is ezt állítja. Kár érte, ha tényleg nem játszhat
Válogatott: Szoboszlai Dominik kihagyja az Eb-t – sajtóhír
A Nemzeti Sport Online viszont úgy tudja, a szeméremcsont-gyulladás kiújulásáról nincs szó, de a magyar középpályás nincs megfelelő fizikai állapotban a hosszú kihagyás után, ezért valószínűleg nem szerepelhet majd az Európa-bajnokságon.
-
Soulfly842
addikt
válasz KisTücsök #148096 üzenetére
Úgy, hogy kiejtették a két madridi csapatot is... Valami hihetetlen rejtett lehetőségvan ebben a keretben.
remélem, hogy éhesek maradnak. Tuchel jó edző, most neki is van a lehetőség egy duplázáshoz
Ha Abra-papának is van esze, akkor most hagyja akár még tovább is építeni a keretet...
Nana, az inkább az MU idén nem az edző miatt nem ment Tuchel előtt, hanem Lampard nem volt még ehhez felnőve. Mint kiderült, jó játékosfelderítő (jók voltak az igazolások), de az edzői lét még ilyen szinten korai.
-
Soulfly842
addikt
Zidane nyílt levélben magyarázza, miért hagyja ott a Real Madridot
"A levélben szót ejtett azokról a kiszivárgott üzenetekről, amelyekben arról írtak: ha Zidane nem nyeri meg a következő meccset, akkor menesztik. „Ezek szándékosan kiszivárogtatott, és az újságokban megjelenő üzenetek voltak, amelyek negatív hatást gyakoroltak a csapatra. Kételyeket ébresztettek és félreértésekhez vezettek.” Elmondása szerint ezt nagy fájdalomként élte meg"
A teljes levél:
Zidane nyílt levele a Real Madrid szurkolóinak[ Szerkesztve ]
-
-
Soulfly842
addikt
válasz Ringman #148063 üzenetére
Ez nekem nehéz ügy lenne
Angol földön: csak a Chelsea.
Spanyoloknál: csak a Real
Olaszoknál: csak az Inter
Magyar föld: csak a Loki
Németeknél: csak a senki (akárcsak a franciáknál).Ebbe a keringőbe már beleszédülnék, rendesen.
Lukakutól vétek lenne bárhova igazolni. Az angoloknál se jött be igazán neki: úgy látszik az olasz bajnokság viszont iszonyatosan bejött neki.
Conte-nek nagyon örülnék, ha a Realhoz menne! (akkor elmondhatnám, hogy ő is a kedvenc csapataim között korzózik csak a Loki ki ne maradjon neki )
Az a csatár kettős félelmetes lenne, ha bejön az öreg Pérez-nek. De ha az egyik jönne, s mellé Kanté az se lenne rossz... de a Chelsea-ben a távozásával hatalmas űr keletkezne.
Ő viszont így kezelné ezt is:
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Peterhappy #148028 üzenetére
Fogalmazzak csúnyán? Fogalmazok! Hiába Chelsea szurokló vagyok.
Érezhető volt mindig is, hogy De Bruyne viszi a rendszert ebbe a City-be, s nem feltétlen Guardiola. Nélküle ötlettelenebb az átütő erő... Be kellett szép csendesen áldozni. Megtették. Innentől vált csendessé a meccs... Két játékost látok, akinek egy csillanása elég lett volna a meccs eldöntéséhez. Ő és Agüero. Agüero nem kezdett, későn jött be (WTF - nem is értem, ő ha helyzetbe került volna, akkor más lehetett volna minden... elbúcsúzott... ezért nem kell? No comment...), s a még veszélyesebb forrást, akiben a csillanás lehetősége ott van: kiiktatták.
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz Peterhappy #148024 üzenetére
Szadista!
-
Soulfly842
addikt
A Chelsea-ről el lehetett mondani, hogy sokkal jobban égett bennük a tűz, mindent felülmúlt a csapatmunka, hogy hiába esett ki pl. Thiago Silva Christensen is ugyanolyan jól szállt be.
Ez a hitet, ez a lendületet, ez az alázatos csapatjátékot nem kérdés, hogy Tuchel hozta magával... előtte rengeteg gólt kapott a Chelsea... Gyakorlatilag az érkezésével pillanatok alatt megváltozott... a Chelsea angol földön már az Abramovics-éra előtt is a kedvencem volt, s bár most nem volt Drogbánk, Nem volt Lampardunk, Terry-nk. De van egy kiváló csapatunk, ami főnix madárként ébredt fel.
Vannak fiatal szupertehetségeink szép jövővel: Havertz, Pulisic, Mount, s van egy Kanté-nk (aki a saját játékában a legjobb szerintem most a világon), s egy kiváló csapatunk!
De pl. Chilwell leigazolása is nagyon jó döntés volt.
Remélem, hogy Tuchel az elkövetkező években hasonlóképpen sikeres lesz a Chelsea-vel és elkezdődik egy arany-korszak
Szép reményekkel és kíváncsian várom a következő szezont!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #147978 üzenetére
Sosem szerettem azt a Barcát: Nekem tesze-tosza foci volt sok meddő passzal a szememben kinyírta a csapatok közötti játékot. Még akkor is, ha a hatékonysága vitathatatlan volt Korszakos zseni?
Nem, szerintem ott mások voltak a korszakos zsenik, akik akkor voltak erejük teljében, akik ezt a játékrendszert lehetővé tették: akiknek a szuperklasszisa tökéletesen passzolt abba a Barcába: Xavi és Iniesta; s a fiatalkori Messi akinek a játéka akkor lehengerlő volt, de én még pl Puyolt is ide sorolnám ő is különleges játékos volt (az egyetlen Barca játékos, akit igazán szerettem )
Ők akkor már csak olyan díszítések voltak körülöttük, amiről könnyű volt továbblépni. Igaz Eto'o-nak volt még egy jó éve, de a játékrendszer magját és logikáját nem ő adta.
A tényen viszont nem változtat. Világverő keretekkel, Brutális játékerőt képviselő Bayern-nel, vagy a City-vel már közel sem volt ilyen szintre képes.
Egy olasz bajnokság 4-8. helyezettjével pl. semmi maradandót nem tudna alkotni, s még lehet szintet sem tartani.
-
Soulfly842
addikt
Christensen nagyon jól szállt be a meccsbe.
CHELSEAAAAAA! :)
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #147946 üzenetére
Kanté a Chelsea Makelele-je! Posztján a jelenkor legjobbja!
Pepről én mindig így gondolkodtam: életében nem edzett csak szuperklasszis kereteket... holott annyira nem jó edző, mint ahogy istenítik.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
7 perc hosszabbítás
-
Soulfly842
addikt
Agüero már nagyon nem kellene ide... Remélem most ő is hasonlóan eredményes lesz, mint eddig ma a ManCi
-
Soulfly842
addikt
Ejj, nem kellene visszaállnia a Chelsea-nek védekezni. Annyival nem nyomnak jobban, hogy ezt indokolná...
ÁÁÁ, Pulisic mit hagyott ki!
-
Soulfly842
addikt
Kicsit aggódtam Thiago Silva kiesése miatt, de egyben van az a Chelsea védelem... De Bruyne -szó szerint - kiiktatva. Ez a Chelsea nagyon egyben van. Megérdemlik ezt a BL-t
Hajrá Chelsea!
Tuchel a lehető legnagyobb ajándék volt a Chelseanek! Remélem egy különleges -sok éves - időszak kezdete lesz ez.
-
Soulfly842
addikt
válasz LyonnaisFan1 #147265 üzenetére
Viszont - ahogy a végére írtad is: Ott a 4. Loki gól!!
-
Soulfly842
addikt
válasz LyonnaisFan1 #147261 üzenetére
brrr.... Igen, még van sajnos izgulni való... 3-0-nál nem gondoltam volna!
Hajrá Loki!
Liverpool:
Szólni kellene már Alisson érdekében, hogy őt, mint a legtehetségesebb csatárt nem kellene mindig hátraküldeni védeni a kapuba -
Soulfly842
addikt
Úgy látszik, hogy helyünkre kerülünk!
Hajrá Loki!!
3-1
Jó volt ez a félidő, a végére nem kellett volna az a gól!Sebaj, így is rendben kell, hogy legyen. Pottyanjon még Loki gól és nem hiszem, hogy gond lesz!
A Gyirmót lerendezi a Vasas-másodosztálybaiskirakat - álmait Gyirmót- Békéscsaba... 3-0 A Gyirmót végre tényleg nem csak hogy ott van, de a végén se rontja el! Nekik is már mondhatni: Üdv, az elsőosztályban!
-
Soulfly842
addikt
válasz BenHans #146871 üzenetére
Ez a Tuchel egy zseni. Most már látszik, hogy a PSG-ből ő csinált igazán csapatot és nem a sztárok!
Viszont egy dolog biztos: a lehető legjobb helyre került!
Hajrá Chelsea! Hasonló eredmény kell a BL-ben is!
Én bízok bennük és Tuchel-ben is... a Realt ellen is jobbak voltak, domináltak, akkor szerintem egy Manci ellen is meg tudják csinálni! Igazán megérdemelnék... s mekkora eredmény lenne!
-
Soulfly842
addikt
Ennek egyébként tényleg nem lesz jó vége... Milano utcáin tömegek nyomják továbbra is, délután óta... valószínűleg hajnalba nyúlóan ez lesz...
Maszk alig valakin, a legtöbbeken félrehúzva az arcról.
Szerk: úgy látom a rendőrség most áll neki bontani a bulit... így Du öt óta ez megy az egész városban... hamarabb eszükbe se jutott, vagy esélyük se volt?
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz LyonnaisFan1 #146541 üzenetére
Én Debrecen szurkolóként őszintén sajnálom, hogy kiesett a Diósgyőr. Szurkoltam nekik a bentmaradásért bajnokság utolsó szakaszában.
Jó lenne már, ha egyszer a keleti régióból 3-4 csapat lenne az első osztályban
-
Soulfly842
addikt
Tényleg jó lett.
Ha már NBII.
Mára még egy Gyirmót bukta kellene a Győr ellen és jó napot! (bár kevés az esély rá)
Mindenesetre ezzel a Loki védelemmel kell kezdeni valamit a köv. szezonra.
MU-Liverpool meccs időközben: elhalasztva.
Nem sikerült felülkerekedni a helyzeten.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz BenHans #146524 üzenetére
Nem akartak ilyen 6-2-kel bajlódni Nemzetközi szinten ez az év nem az olasz csapatoké volt....
Az inter részéről ez remélem, hogy jövőre már nagyon rendben lesz
Mindent csak sorjában... reméljük most fog ismét beérni egy 2005-2010-es széria, a végén (vagy hamarabb..) ugyanúgy megkoronázva
Nézzétek inkább az Inter Tv-t élőben A hölgy meggyőző Bár az ünneplés is Milano utcáin
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz mephi666 #146509 üzenetére
[Troll ON]
Másodosztály büntetésből két évre és akkor biztos lesz új tulajdonos
[/Troll Off]Tréfát félretéve: Nem értem ezt, egész jól kezdett összeállni ez a United mostanában... nem a legjobb időzítés ez finoman szólva sem... közösség-csapat Bomlasztás a maximumon.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Ez most komoly? Inkább nem is kommentálnám
A románok rájöttek, hogy határon túli játékosok is vannak a magyar válogatottban
"Előtte azonban kiemelik, hogy a magyar válogatott “outsider”, azaz nem sok eséllyel rendelkezik Eb-csoportjában, amelynek Németország, Hollandia és Románia is a tagja. Ezt azzal indokolják, hogy selejtezőt nem kellett játszanunk társrendező révén, tétmeccsünk sem volt az elmúlt bő két évben, ráadásul a koronavírus és sérülések miatt erősen tartalékosak is leszünk. Ott van viszont a keretünkben négy határon túli futballista – írják"
ööö.... izé... akkor sem írok semmit, erős vagyok!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Ligue 1: Di María házába betörtek, családja is otthon volt – sajtóhír
Úristen, Vajon mi történt a családjával?
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz bagyulajuve #143725 üzenetére
Már az első meccse után azt írták, hogy mintha hosszú évek óta a Fenerben játszott volna, azóta is tökéletesen illeszkedik a csapatba és nem értik, hogy hiba nélkül hoz minden meccset.
Ez tényleg jó hír. Belőle is lehet még szerintem klasszis (magyar viszonylatokhoz képest nem kérdés, de talán még azt is átlépheti). Fiatal, hihetetlenül motivált, koncentrált és szépen fejlődik a játéka.
-
Soulfly842
addikt
Szalai Attilának nagyon be jött a Fener, és a Fenernek, a Fener-szurkolóknak is Szalai.
A válogatottunk egy sziklaszilárd pontja lesz Attila azt hiszem az elkövetkező évekre.
A meccs után kikerült róla egy kép 1-2 óra, több, mint ezer hozzászólás.
A török szurkolók közül sokan, már most az elmúlt évek legjobb legjobb átigazolásának tartják.
Dicsérik azt, hogy sziklaszilárd, hogy milyen motivált, hogy hogy küzd, hogy milyen intelligensen játszik, s legtöbb csak az Isten ostoraként, a Falként, az igazi férfiként emlegetik. A passzai, a hosszú passzai is célba találnak.
Már most szomorkodnak sokan, hogy a szezon végén sajnos elviszik tőlük 30-40M euróért.
Amióta ott van az első meccstől minden percet a pályán töltött. Helyettesíteni kellett a védelemben máshol, úgy kezdett és hiba nélkül játszott az első meccsétől, kiment balhátvédnek és most le vannak döbbenve, hogy legalább ugyan olyan jó, ha nem még jobb.
Sőt, van olyan is aki azt mondja, hogy olyan produktív a támadó sor, hogy inkább Attilát kellene játszanatni. Mert ez a játékos mindent IS tud.
Kellenek nekünk az ilyen játékosok
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #143256 üzenetére
Elnzését a trollkodásért, nem szokásom Nem kell mellre szívni.
A tréfát félretéve: szerintem itt lesz egy nagyon nagy csapatnak vége. Indulhat a tényleges építkezés. Nem kérdés 2-4 év és újra ismét ott lesznek az első helyért a harcban - mindenhol - de ez az időszak biztos nem róluk fog szólni.
Simeone előtt pedig már most emelem a kalapom. A sok-sok éves alázatos munka idén biztosan meghozza a gyümölcsét (spanyol földön biztosan). Sőt, az sem kizárt - elnézve a konkurenciát -, hogy akár évekig!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Küldöm ezt a csodás dalt minden Barca szurkolónak!
Hátha könnyebb lesz feldogozni!
Szerk:
Ajándékban most sem volt hiány!
BL: ezért kapott büntetőt a Barcelona a PSG ellen – videó
De a törpök élete nem csak játék és mese. Halottál már a gonoszról a csúnya gonosz Mbappéról?
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz mephi666 #143104 üzenetére
Á, bár még Ibrának szurkolnék is (Megérdemli! még a bálványa, akit másolt fiatalkorában, akihez fel akart nőni (Fenomeno) is kalapot emelt az előtt, ahogy ma még mindig tolja... (saját elmondása szerint erre ő akkor is képtelen lett volna, ha nem bajlódik a sérülésekkel).
Bár én inkább az Inter-ért szurkolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest