- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz cyberkind #167028 üzenetére
Sorry, elkerülte a figyelmem :)
Ugyanakkor ez nekik a bizalom jele is. Ti vagytok a jövő, Ti vagytok a jövő Realjánák az alap pillérjei számítunk rátok, s a bizalmunkat is élvezitek egy hosszútávú szerződéssel. Viniciusról egyre jobb véleménnyel vagyok. Alázatos, s szerintem még jócskán van benne fejlődési lehetőség.
A Reálnál örömteli, hogy iszonyat jól megy a generáció váltás.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz forceberg #167026 üzenetére
Igen, elgondolkodtató.
Más:
Real Madrid: Rodrygo, Éder Militao és Vinícius Junior is hosszabbít a klubbal hamarosan. Mindannyiuk kivásárlási ára 1 milliárd euró lesz. Előbbi két játékos 2028-ig, Vinícius “csak” 2026-ig ír alá. (Fabrizio Romano)#165757
Ancelotti tényleg egy zseni. Ezekhez a hatalmas fordsításokhoz és a végső Bl győzelemhez ő is kellett, ez nem vitás.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz cyberkind #167024 üzenetére
Egyedül pont emiatt lehet benne reménység (még ha nem is szimpi). Egy ManCi-ba azért vetélkednek az állandó 90 perc játékért a csatárok és sokszor olyan szorul periférián kívülre, aki lehet, h. állandó játékkal többet hozna. Ha tökéletes bizalmat kapna egy jobb csapatban (lásd Chelsea), akkor vajon agyonnyomná, vagy jobban teljesítene?
Mert, mondjuk ahhoz képest, hogy sokszor csere kevesebb játékperccel
320 pl meccs 109 gól, 77 gólpassz Sok gólpasszt is ad. -
Soulfly842
addikt
válasz cyberkind #167020 üzenetére
Aztán max marad árához képest, mint kolonc. Én sem szeretem a túlcédulázott angol nemzetiségű mai 'sztárokat'', nem vagyok benne biztos, hogy rá van szüksége a Chelseanek.
Túl sokat a Real ellen? egyik meccsen 8 percet játszott a másikon 22-t (hozzáteszem, hogy ez alatt adott egy gólpasszt)
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Ha már micsoda sztori...
When he arrived at Liverpool in 2005, Peter Crouch spent his first week in a hotel. The striker developed a crush on the hotel receptionist and told his new teammates about her:"I told the guys in training: 'Honestly, she's beautiful. I think that I have a ticket'. Jamie Carragher called the other players over and told me to repeat it: 'Tell them Crouchie'. I did and I told them that I spent all day thinking about her... It's at that moment that they told me the receptionist was Xabi Alonso's wife, my new teammate..."Automaca fordítás:
Amikor 2005-ben megérkezett Liverpoolba, Peter Crouch az első hetét egy szállodában töltötte. A csatár belezúgott a hotel recepciósába, és mesélt róla új csapattársainak:"Azt mondtam a srácoknak az edzésen: 'Őszintén szólva gyönyörű. Azt hiszem, van egy jegyem. Jamie Carragher áthívta a többi játékost, és azt mondta, ismételjem meg: 'Mondd meg nekik Crouchie'. Megtettem, és azt mondtam nekik, hogy egész nap rá gondoltam... Abban a pillanatban mondták meg nekem, hogy a recepciós Xabi Alonso felesége, az új csapattársam...S egy kis mindenki kedvence:
Journalist: "Does winning the Ballon D'or mean you are the best?"
Maguire: "No, of course not.. For example, you have two golden balls yet you are not even a player."[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Peterhappy #166949 üzenetére
Arról lemaradtam, hogy már dec-ben is volt felröppenő hír erről. Köszi.
-
Soulfly842
addikt
válasz Napfénysüti #166945 üzenetére
Abszolúte, nem szuperklasszis, de ugyancsak vállalható. A Barcelona-nak erősítés lesz ez tény, de tuti biztos, hogy amint jött egy falatnyi bizonytalanság Abramovics és a háború miatt, a Barca már ott dörömbölt az ajtón. Már márc elején lehetett ilyen pletykákat hallani, hogy letültették, megetették, pacsiztak, de ez őt jellemzi.
Bár szerintem márciusban megneszelte a Chelsea, hogy pacsizgatott a háttérben, utána feltűnően sokat volt sértül/beteg (02.27-től 12 meccset hagyott ki!! (sérült, beteg, nem volt a kereben, kispad)).U18-val indult pedig a chelsea-nél (egy gladach kölcsön kitérőt leszámítva), fokra lett egyre jobb játékos, nem csoda, hogy a transfermarkt is valahova 35 misi környékére teszi.
Rüdrigerre nem tudok haragudni, ő azért egy topon lévő csapatba megy, s nem a háború hatására... róla már tavaly év végén is lehetett hallani, hogy ki akarja magát próbálni ott. Az más tészta.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Peterhappy #166942 üzenetére
Más.
Összefoglalnám a Barcelona (ahhoz képest sokat aprít akkora adósság mellett) átigazolás politikáját - az már mindegy, hogy illik-e a csapatba vagy sem, ingyé' vagy olcsóbban jöhet... már az ürítés előtt jócskán nyitogatjuk a fedélt:
Gratulálok Christensen-nek (abszolúte belevaló játékos lesz), aki pár hét bizonytalanság alatt már le is vajazta a tutit. Örüljön neki, nem is kell így a Chelsea-be, majd keresünk valaki minőségibbet. Minőségi előrelépés így a Bl győzelem után egy évvel.
A fenti kép
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz venember83 #166932 üzenetére
Nekem Bergkamp volt az egyik legzseniálisabb, legokosabb befejező csatár (Az igazi befejező csatár), akit valaha láttam játszani. Az a játékintelligencia a kapu előtt egyedi volt, imádtam a játékát. Soha nem erőből, izomkodva akart bármit, hanem okos, finom elegencia jellemezte a kapu előtti kivégzéseit A fenomeno is zseniális volt, de más hogy, más stílusban. Mindkettőjüket örömet volt nézni
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Arsenal: Gabriel Jesus a londoniaknál folytatja – hivatalos
Ez egy nagy fogás az Arsenalnak. Még mindig csak 25 éves, szerintem rohadt jól jártak vele, sok gól a lábában van, Haaland érkezésével ő lett a létszám feletti a Manci-nál, de legalább nem padoztatják szegényt megint, az Arsenalnak meg nagy segítség lesz a 22/23-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Őket egyébként egy 20 éves Greenwood követi... 5/1-es mutatóval, majd Fred 4/4-vel. Mindent elmond az MU klasszis támadóiról A minden miatt cincogó mentalitásról. Jegyzett támadó CR-en kívül nem volt az előző szezonban, aki bármilyen meccset eldönthetett volna. Ok-keresésnek egy-egy kiöregedett álbölcselkedőnek (aki próbálja védeni a mundér becsületét) jó érv az MU-nál, de realitása nem sok van. Alternatíva se lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #166904 üzenetére
Akkor miután CR eligazolt, mindenki megtáltosodott... több gólt szerzett, mert előtte elnyomta a csapatot... Oh wait... hagyjuk már... ez juve-álpicsogás volt akkor is, de semmi realitása nem volt. Most sincs ez másképp, több akarat lett volna CR-ben, mint az egész csapatban.
19/20
76 rúgott gól, 43 kapott 26 győzelem CR 31 gól, 5 gólpassz20/21
Kiélezettebb bajnokság (2-5 hely), 1 pontra voltak csak a 2. helytől, 77/38 rúgott/kapott gól
CR 29 gól, 2 gólapassz21/22
CR nélkül 57/37 rúgott/kapott gól ),Most is hasonló a helyzet, CR 'elnyomása' nem kell a mentálisan erősen MU játékosok sorához.
Azért, mert néhány játékosnak komplexusai adódtak CR mellett, s utólag azt mondogatják, hogy így a többi játékos el volt nyomva, azért ez közel sem biztos, hogy a valóságot tükrözi. Villoghattak utána, kaptak reflektorfényt.
Rosszabb a csapatvédekezés? Hopsz. 20/21 vs 21/22 a számok makacs dolgok, igazolják
Több akarat volt CR-ben, mint az egész MU-ban... 18 gól, 3 gólpassz mellett is... ki is az utána következő az előző szezon góllövő listáján? A honfitársa Bruno Fernandes (10/6)-nek középpályásként. Mindent jól megmutat. Bruno Fernandes is kilóg onnan mentalitásban, pedig magasabb szintű játékos, mint a jelenlegi Mu egésze. Neki is, ha lenne esze eligazolna. Többet adhatatna úgy az utókor emlékezetének.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Peterhappy #166880 üzenetére
Lenne benne ráció, hogy megszabaduljanak tőle, ha valaki jól fizet. Az a masnis gyerek még semmit sem tett le az asztalra ahhoz képest, hogy mekkora übermega sztár lesz a gyerek az angolok szerint. Tipikusan ezt csinálják, az angolokat túlhypolják, az egekig emelik aztán semmi... én akkora potenciált nem látok a játékában, ami megérne 90misit.
De gondolom, hogy te is így gondolod - bízva abban, hogy kacsa :)
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #166828 üzenetére
Azért nyugtával dícsérjük, vagy kárhoztassuk a napot! Messze még az átigazolási szezon vége - majd akkor ráérünk szummázni.
Én egyelőre bízok a legjobbakban. Az első átigazolási szezont csak nem akarja elkótyavetyélni
-
Soulfly842
addikt
válasz venember83 #166817 üzenetére
Szerintem van ott pénz lóvéra, s az elején villantani is akarnak valami nagyot, hogy a szurkolók is nyugodtak legyenek a klub jelenét és jövőjét illetően végre
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #166813 üzenetére
Háát, nem tudom, őt még nézem is sokba, de annyira nem, hogy egy csúcs-csatár legyen a Chelsea-ben. Erre lenne szerintem jobb választás is.
"mintha mi sem változott volna, de legalább már sportigazgató sincs, miközben alapemberek hagyták el a klubot ingyen ja de van, az új tulaj játssza a sportigazgatósdit"
?
Rüdriger-t már régen tudjuk, hogy ki akarja magát próbálni a Real-nál, szerintem idejekorán meg is állapodtak, régen erre utalnak a hírek - nem az új vezetésen/tulajdonosi körön múlott.Christensen más kérdés, ha jön a két említett játékos, vagy két hasonló szintű védőt igazol a Chelsea, akkor nem is nagyon fog hiányozni. Lehet ő is pacsizott egy bizonytalan időszakban, ám tegye. Lesz más.
-
Soulfly842
addikt
átigazolási pletykák Chelsea kontextusában:
A védelem jelenleg tényleg érzékeny pont (s ugyebár Rüdriger is kiesett, Alonso jelenleg kérdéses, Thiago Silvát bár tisztelem az emberfeletti teljesítményéért (szeptemberben lesz 38!), de most már az akár azonnali pótlására is kell valaki). A Chelsea hosszú távú sikereihez pont ezt kell fejleszteni és egy kiváló befejező csatár kellene még, mert az jelenleg nagyon hiányzik a csapatból. MIndent elmond, hogy Mount a középpályáról volt benne a legtöbb gólban (11 gól, 10 gólpassz - ő nagyon nagy értéke a csapatnak és még mindig csak 23, van még benne fejlődés jócskán, remélem hosszútávra marad).
A pletykák jelenleg két remek védőt emlegetnek.
Matthijs de Ligt és Skriniar
Mindkettő remek erősítés lenne. de light esetében érdekes a nyilatkozat (#166812venember83) ez alapján úgy néz ki, hogy jönni akar, jó business lenne.
Milan Skriniar - ez nekem két kedvenc csapat közötti váltás lenne. Az Interből nagyon hiányozna, a Chelsea-ben nagyon jól jönne. Viszont visszagondolok az Inter tulaj/vezér tavaly nyári mondataira és az alapján realitás az eladása (akkor is hangoztatta sacc/kb, hogy a kitűzött célokban nem feltétlen az első hely szerepel, hanem a BL-t érő hely megtartása és ehhez igazítják a játékos eladási stratégiát is - ebben a kontextusban Skriniar eladása realitás lehet)
A Chelsea szempontjából az lenne az igazán nagy durranás, ha mindkettőt meg tudnák szerezni, az új tulajdonosi kör biztosan villantani akar valami olyat, ami pozitív képet fest róluk így inuláskor - a keret is meg van rá. A védelem megerősítésével (+egy kiváló befejező csatár) szerintem a BL győzelemre az egyik legeseélyesebb csapat lehetne a Chelsea.Timo Werner-nek úgy látszik továbbra sem fekszik az angol foci, el kellene passzolni mindenképpen, mielőbb...! pl. a Bayern-nek jó vétel lehetne, főleg, ha tényleg távozik Lewandowski. Leipzignek már ügyes bajosabb lenne ismét eladni (a játékrendszer miatt is, ill. André Silva is jól teljesít), mivel Nkunku (engem némiképp meglepett), de a kivásárlási ár nem eget rengető (60 Misi, holott transfermarkt 80 Misire lövi be az árát , azt sokan könnyen kicsengetik ) Ez kb. olyan, hogy jót is akarok a klubomnak, mert nem akarok szabadon igazolható lenni, de el is mehetek bármikor, ha jön olyan, ami tetszik. Összegezve szerintem csak akkor vennék meg, ha Nkunku-t el adnák.
-
Soulfly842
addikt
PSG: Neymarnak nem tetszettek az elnök szavai, távozni akar
- Főnök, nem tetszik, ahogy beszélt rólam, ahogy viselkedik velem.
- Akkor nem értetted amit mondtam, vagy eligazolsz határidőre, vagy ki vagy rúgva!Kifelé mindenkinek: elegem van belőle, itt hagyom a 'csába!
következő állomás: Nyúlcastle?
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Aggodalommal tölt meg egyébként az új örmény befektetői kör, aki most a Loki mögé állt..
ÚJ KORSZAK, ÚJ TULAJDONOS ÉS ÚJ VEZETŐEDZŐ A DVSC-NÉL (dvsc.hu)
Ez az ember lesz a Loki megmentője? Jön a nagy bejelentés!
DVSC: új tulajdonos, új vezetőedző - részletek (NB1.hu)
Ike Thierry Zaengel a tájékoztatón leszögezte: a más klubok (például az olasz Siena) mellett a francia Paris FC és az örmény FC Noah befektetőjeként az új tulajdonos már régen érdeklődött a DVSC iránt, és mostanra beértek az egyeztetések. – Az elgondolkodásunk az, hogy az akadémiára is nagy figyelmet kell fordítani, hiszen nincs olyan szuperklub a világon, amelynek nincs jól működő akadémiája – mondta Zaengel.
Ike Thierry Zaengel, 4 hónapot töltött az ACN Siena elnökeként és már dobbant is tovább Debrecenbe? Nagystílű businessmanként Debrecenben fog ücsörögni? vagy több klubnak az elnöke ez a mindenes megoldó emberük?
Mondjuk az, hogy a paris FC-be is bele vannak fonódva az talán jó jel?
Kicsit kapkodom most a fejemet a merretovábbon
"A Debrecen számunkra egy hosszútávú projekt, fogunk tudni olyan játékosokat hozni, akik akár két éven belül visszahelyezhetik oda a DVSC-t, ahol egykoron volt – jelentette ki az igazgatótanács új elnöke."
hááát... úgy legyen!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz sherlock82 #166758 üzenetére
egyébként az aréna4 illetve a 4iG érdekeltségi köre nincs olyan messze egymástól , lehet azok a csatornák is bekerülnek gyorsan a brandváltást követően/rövidesen
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz sherlock82 #166753 üzenetére
Ja, tárgytalan, látom szerk.
az tényleg gáz, hogy télen van Főleg, hogy alapesetben mindig szül napom +/- 1-2 nappal indul a vb/eb
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #166686 üzenetére
Televízió: tizenhárom év után megszűnik a Digi Sport – hivatalos
Hovamáshova kerülhettek volna a jogok, mint az arena4-hez?
Létrejön az arena4 mellé egy Match4 csatorna is, a jogok/közvetítések az alábbiak szerint alakulnak:
A MATCH4-EN LÁTHATÓ
Angol Ligakupa
Angol Championship
Skót Premier League
Német Bundesliga 1
Német Bundesliga 2
Major League Soccer
PDC darts
NASCAR
IndyCar
SuperbikeAZ ARENA4-EN LÁTHATÓ
Német Bundesliga 1
Német Bundesliga 2
UEFA nemzetközi válogatott-mérkőzések
NFL (profi amerikaifutball-liga)
NCAA (egyetemi amerikai futball)
MotoGP
PBC-bokszgálák
MMA/Bellator gálák
Spanyol kosárlabda-bajnokság
WWE pankráció
KO TV magazinműsorok[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #166669 üzenetére
Vótmán, több, mint egy éve! Én voltam a tájékoztató Valószínűleg az átbrandezés ideje lejárt (digi), a szolgáltató is valószínűleg új nevet kap majd; illetve kifut a vásárolt jogok egy része/illetve rendezték a fennmaradóknak a státuszát (ha volt ilyen; felmondás/átvállalás/újra pályáztatás, stb).
Ezek szerint a rebranding-hez a digi nem járult hozzá, vagy a 4iG nem is látja át ennek a súlyát. (a lemorzsolódást erősen csökkentő tényező volt a csatorna)
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz venember83 #166662 üzenetére
Ja jó, jogos, tényleg kevertem, s felületes is voltam ezek szerint most Sorry.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Lehet már a nyugdíjas éveire készül. A hírek szerint Khadafi se ragaszkodna hozzá...
Kiderült, miért rúgná ki a PSG Neymart
Báár, ha igaz az, hogy bizonyos feltételek teljesülése alapján automatice újabb évekkel hosszabbodik a szerződése, akkor lehet erre játszik Nem akar igazán senkivel se komolyan tárgyalni, itt meg elalibizgathat.
-
Soulfly842
addikt
Ez egy elég jó kis elemző írás az angol-magyarról:
(kár, hogy a végén azt az 58 passzos jelenetet törölték a videómegosztóról.. szívesen visszanéztem volna, élőben is remek volt )
Magyar tiki-taka 58 passzal Angliában – az elemzőnek is leesett az álla -
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #166595 üzenetére
Sterlingről nem is mondtam rosszat. Benne látok fantáziát. Pogba pszichésen gyenge szerintem, ha szeret mindent, akkor jól játszik, ha nem minden inger-happy, akkor képtelen rá. Francia válogatottban szerintem jobb impulzusok érik ( na persze, most nem a nemzetek ligájára gondolok ), viszont nekem mindig csak a gucci, louis vuitton képek jutnak róla eszembe
Mindenesetre tényleg kíváncsi leszek, hogy a Juvével magához tér-e.
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #166590 üzenetére
Mondjuk én ebbe a Pogba - Martial - Rashford hármasban sose láttam fantáziát, csak túlsztároltságot. Pogba-nak valamiért elszakadt a cérna a Juvén túl (kíváncsi vagyok, hogy rátud-e még cáfolni visszakapva a régi ingereket). Őket szerintem nem kellett leépíteni, fejben nem volt velük valami 100-as.
-
Soulfly842
addikt
5 years ago, José Mourinho said:
• Pogba is a virus, not a team player.
• Martial is lazy and needs to leave the club.
• Rashford can't be Man United's main striker.
• Luke Shaw doesn't use his head.He was crucified for speaking the truth. -
Soulfly842
addikt
válasz sh4d0w #166467 üzenetére
Feleslegesen jegyzed meg szerintem.
Gyilkolta a védőket, folyamatosan lekötött több játokost, jó mutatókkal rendelkezett és kiválóan játszott. Stratégiailag szerintem jelentős szerepe volt, kritika most nem érhette a játékát.
Ádám Martin viszont ezen a szinten időtartalomban még ennyit bír biztosan. Ezt Rossi is elmondta, illetve azt is, hogy ezzel Ádám Martin is tisztában van. A kondíciójában még kell javulnia, ha 90 percet akar ezen a szinten végigjátszani. Kiváló most beszálló/eldöntő játékosnak.
Viszont azt nehezen tudom elképzelni, hogy Ádám Martin maradjon a Paksban
-
Soulfly842
addikt
„Mbappé nem árult el engem, de tény, hogy rengeteg alkalommal mondta el nekünk: a legnagyobb álma az, hogy a Real Madridban játszhasson. Ez az álom tizenöt nap alatt megváltozott, politikai és gazdasági nyomásra. Emmanuel Macron (Franciaország elnöke – a szerk.) felhívta őt, győzködte, a PSG pedig felajánlotta neki, hogy legyen a projektjük vezetője, első számú embere. Ez megváltoztatott mindent, onnantól már nem azt az Mbappét láttam, akit korábban. Nálunk, a Real Madridnál senki sem lehet nagyobb, mint a klub. Ez sosem változik meg” – mondta Florentino Pérez, a madridiak elnöke az El Chiringuito TV műsorában.
Real Madrid: Pérez kitálalt, elmondta a meghiúsult Mbappé-transzfer részleteit
A Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid elnöke, Florentino Pérez a spanyol El Chiringuito TV vendége volt szerdán, s egy hosszú interjúban beszélt Kylian Mbappéről, Erling Haalandról, Vinícius Júniorról, a Szuperligáról és a Barcelonáról is. -
Soulfly842
addikt
válasz mephi666 #166435 üzenetére
Ez egy reggeli NSO cikk:
Válogatott: mit érhet az angliai győzelem? Első kalapot az Eb-selejtezőn!Az nem vóna' rossz
Ha már a magyar válogatott elveszi itt tőlünk a bonyolult, végsőkig tartó számolgatás lehetőségét, akkor valahol követeljük már ezt vissza
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Tibiajax #166433 üzenetére
Pontosan, mindezek mellett presztízs vesztés az alacsonyabb ligába kiesés és jócskán megingathat egy padot (bár most túl közeli a VB, szerintem azt nem nagyon akarják megkockáztatni).
Hihetetlen parádés volt, még most is beleborzongok, ahogy visszagondolok
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Persze, nem is kérdés: Hajrá-hajrá! Szurkolni mindenek felett, pályán küzdeni, meghalni, s ilyen indulólökettel meg lehet!
Más:
Szíjjártó, de ez most erősen kötődik a magyar-angol meccshez.
Lehet szeretni, nem szereteni, de most bizony, jól beszélt. -
Soulfly842
addikt
A mai napra egy német-angol X és egy magyar győzelem lenne az igazi álomszerű folytatás.
-
Soulfly842
addikt
Szép volt fiúk!!
Az ilyen szuperesélyesnek mondott vb szereplőt vertük, akkor nem cserélhetnénk helyet Katarba?
Ez hatalmas volt! Mindezt úgy, hogy nekünk több hatalmas helyzetünk volt.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz cyberkind #165557 üzenetére
Már az előzetes esély százalékokon akkor röhögtem
Az első 4-5 re emlékszek, az igen, hasonló volt az emlékeim szerint is, h. kb így latolgatták a 'szagértők.'
A tegnapi nap margójára:
A mérkőzés képében kb. ezt vártam, örülök, hogy be tudta húzni a Real
Courtois meg tényleg nagyon jó volt, szerintem most ő a legjobb kapus.
Lassan át kell írni a mondást:
A futball olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át, és a végén mindig [a bajnokok ligájában] anémeteka Real Madrid játékosai nyernek. -
Soulfly842
addikt
válasz everest140 #165374 üzenetére
Bocsi, megittam még 1-2 pohár bort, s közben sütök még csemegéket, miközben a mobilomon üvölt - de igazából engem várnak!
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #165348 üzenetére
Mutatja ezt, hogy a bajnokságban előrébb léptek a tavalyi évhez képest
-
Soulfly842
addikt
válasz cyberkind #165343 üzenetére
Örülök, hogy végre pozitívabb vagy és jobban hiszel a csapatban!
Meg kell annak lennie
(igaz a tippmix topicban már leírtam, de levésem ide is: bet365-n ingyenes 1500-as fogadás van a meccsre, eseményszerkesztővel is (ahol több eseményt lehet a meccsel kapcsolatban megtenni egyszerre), újonnan regisztráltaknak is él az akció)
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz venember83 #165340 üzenetére
Állítólag török klubon gondolkodik... nem akar újabb szankciókat
-
Soulfly842
addikt
Egészségetekre! Örülök, hogy így örültök ti is ennek!
-
Soulfly842
addikt
Chelsea: Életre szóló megtiszteltetés volt – búcsúzik Abramovics
Hétfőn lezárul végleg a tranzakció!
"Chelsea Football Club can confirm that a final and definitive agreement was entered into last night to sell the Club to the Todd Boehly/Clearlake Capital consortium. It is expected that the transaction will be completed on Monday. The Club will update further at that time."
Bár manapság nem illik ilyet, de Köszönöm Abramovics-nak, hogy a szeretet csapatomat ilyen magasra jutatta, emelte fel. Annyi, romboló dúsgazdag hazardírozást lehetett már látni a világban, de neki tényleg szívügye volt! Végletekig szerethező, küzdő csapatok épültek a múltra is építkezve.
Boldog vagyok, hogy a bizonytalan űr, vagy a bizonytalan tulajdonos helyett egy stabilnak tűnő tulajdonosi rendszer alakult ki, s a megkezdett munka tovább folytatódhat.
Lehetett volna ennek a sztorinak az is a vége, hogy évekig pereskedik a Chelsea felett, a kölcsön felett, amit nyújtott, de nem, ő azt mondta, hogy ez nem pénzügy: inkább lemond minden, az eladásból befolyó összegről!
Hétfőn végleges lesz a tranzakció, s remélem, hogy egy ettől még sikeresebb 20 év következik új BL győzelmekkel és kiemelkedő sikerekkel angliában is!
-
Soulfly842
addikt
Ahhoz képest egyébként, hogy a Real ManCi, PSG, Chelsea triót vert a döntőért feltűnően magabiztosnak tűnik az ellen' a fogadóoldalak és a vörös szurkolók is
Természetesen nagyon szurkolok majd a Real-nak, bízom benne, hogy a szoksásos BL döntő formát hozzák, s Ancelotti innentől egyeduralkodóként lesz a legsikeresebb a BL-ben!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Milyen labdarúgó az, aki szemen köpi a gyermekkori álmait és a csapatát a pénzért?
Mondanám, hogy mérges vagyok és csalódott, de jobb is így! Nincs helye ilyen hozzáállásal 'bappéknak a Reálban! Így, hogy ennyit ért neki főleg! A saját lelkiismeretével(?) meg számoljon majd el a sok sikertelen év alatt!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz cyberkind #164816 üzenetére
at' ígéték neki, hogy ő lesz az új fjancia koji 'esszi?
Azt hittem a Real elleni visszavágón rájött, hogy mi a különbség a Real Madrid és a többi csapat között...
Ahhoz képest, hogy Real fanként nőtt fel, most nagyot zuhan a szememben, ha marad a fanciáknál... amilyen hamar berobbant - olyan gyorsan zuhanhat azzal, ha marad a francia nem top ligában a pénzért.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Emlékezzünk vissza egy csodálatos napra - ami napra pontosan 10 éve volt - s nézzük meg az ahhoz vezető utat
-
Soulfly842
addikt
Éljen! Végre!
A Chelsea hivatalos oldaláról:
Chelsea Football Club can confirm that terms have been agreed for a new ownership group, led by Todd Boehly, Clearlake Capital, Mark Walter and Hansjoerg Wyss, to acquire the Club.
Of the total investment being made, £2.5bn will be applied to purchase the shares in the Club and such proceeds will be deposited into a frozen UK bank account with the intention to donate 100% to charitable causes as confirmed by Roman Abramovich. UK Government approval will be required for the proceeds to be transferred from the frozen UK bank account.
In addition, the proposed new owners will commit £1.75bn in further investment for the benefit of the Club. This includes investments in Stamford Bridge, the Academy, the Women’s Team and Kingsmeadow and continued funding for the Chelsea Foundation.
The sale is expected to complete in late May subject to all necessary regulatory approvals. More details will be provided at that time.
[link]Ez alapján már csak formalitás lesz! De vártam ezt a pillanatot!
-
Soulfly842
addikt
Azért az elég durva, hogy Berki meghalt.
Mint az FTC volt vezérigazgatójáról talán itt is megér ez itt egy posztott.
Nyugodjon békében!
Gyász: meghalt Berki Krisztián, az FTC volt vezérigazgatója(figyelem, blikk: [link] )
Nem hiszem, hogy túltolt volna valamit, annyi esze csak lett volna, egy kicsi baba és két gyermek mellett.
Az, hogy önkezű legyen az szintén kizárva, hiszen jobban szerette ő magát attól Nem tudom mi történhetett.
-
Soulfly842
addikt
A PSG elleni 2. meccs második félideje... na, az is ütött rendesen!
-
Soulfly842
addikt
Néhányaknak szoknia kell a Bl döntőre ezt:
-
Soulfly842
addikt
Én egyébként azon a véleményen vagyok, hogy egy gyenge De Bruyne-vel is jobban uralják a középpályát, mint mással. Őt nem szabad le venni egy Bl elődöntőben, kivéve ha sérült.
Szerintem az hiba volt.
De persze, nekem így jó volt! lehet a cserék nélkül is ugyanúgy robbant volna a Real! Ez a Reál-is BL mentalitás!
Ne vészmadárkodjunk már előre a győzelem pillanatában is. Hihetetlen negatív a hozzállásod! Hajrá, ezt a BL-t már be kell húzni! Ha ilyen három ellenfél ellen is képesek voltunk a győzelemre, akkor már nem lehet gond! (lehet az lesz a legsimább )
-
Soulfly842
addikt
Nem kell ide de Bröjn. Gárdióla jól cserélt
-
Soulfly842
addikt
Vaaaaaaaa
Hajrá!
-
Soulfly842
addikt
válasz venember83 #163394 üzenetére
Nem szeretnék túl negatív lenni, de egy olyan emberről, aki hihetetlen alkusz volt a trenszferekben könnyen festenek le negatív képet már önmagában a stílusa miatt is Az legalább ugyanúgy, de inkább sokkal jobban torzíthat
-
Soulfly842
addikt
válasz cyberkind #163392 üzenetére
Ibrának is felkínálta, amikor a csapat még sehogy se állt (ManCi, a pénzömlés kezdetekor, a megjelenés pillanatában), de Ibra akkor közölte, hogy 29 éves, nincs ideje egy majd egyszer lesz csapatra (és a Milant választotta helyette).... bár azóta kiderült, hogy még bizony +11 év játék is benne van (vagy még több) az ő játékában és teherbíró képességében...
Ibra alulbecsülte magát
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Szeretnék egy kicsit megemlékezni Mino-ra, mert mindig, mint a vérivóra, ingyenélőre gondoltak rá sokan, akik felületesen ismerték - holott a maga nemében egy zseni, s egy olyan barát volt sokaknak, aki talán egyszeri megismételhetetlen és különleges.
Ibra önéletrajzi könyvén keresztül 'szerettem meg őt'. Ibra mindig csak úgy emlegette Mino, az az őrült, az a kedves őrült.
Előhorgásztam nektek egy-két szemelvényt, hátha ti szívesen olvassátok (ajánlom a könyvet is).
[kép1] [kép2] [kép3] [kép4] [kép5] [kép6] [kép7] [kép8]
Juventus szerződés/újraszerződés
[kép1] [kép2] [kép3] [kép4] [kép5] [kép6] [kép7] [kép8]
Barca:
[kép1] [kép2] [kép3] [kép4]Szabadulás a Barcelonai béklyótól, Milan:
[kép1] [kép2] [kép3] [kép4] [kép5]Mindent félretéve, egy dolgot tanultam meg Ibrahimoc könyvéből, hogy Raiola mélyen beleszövi magát abba, amit csinál - barátként, emberként, mindent megoldóként a maga kemény stílusában viszont egy olyan ember volt, aki minden átsegíti azokat, akik vele tartanak, akik őt választották.
Emlékezzünk inkább így rá. A maga nemében, abban amit csinált egy legenda volt.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Holnap ilyesmi szalagcímet akarok:
A sárga tengeralattjáró megtorpedózta a livepooli álmokat
Alcím:
2 kapura tartó lövés:l 0-2 -
Soulfly842
addikt
Jujjj ez a Manci kapufa ajtó-ablak helyzetben... innentől fordulni fog a forgatókönyv, így törvényszerű
-
Soulfly842
addikt
Benzemaaaaaa
-
Soulfly842
addikt
válasz Datsyuk #163048 üzenetére
Torzít azért kicsit adatokon, hogy sok esetben saját kis csapatát, a Salzburgot tömi ki pénzzel Okosan ki van ez találva. Mondhatni házon belüli pénzmozgás.
Szoboszlai 22M
Hee-chan Hwang 12M
Hannes Wolf 12M
Haidara 19M
Laimer 7m (17/18)
Keita 29,75 (16/17)
Upamecano 18,5 (16/17)
Bernardo (6M)
Gulácsi 3M (15/16)
Ilsanker 3M (16/16)[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Mi az isten van itt?? - még a végén az Arsenalnak sikerül a bajnokság végi hajrá! Ez valami szájönsz fiksön lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz mephi666 #162954 üzenetére
76 éves Pérez papa, túl van már mindenen is. Okosabbnak tűnik, mint a rendszer Rajta szerintem már nem fognak tudni fogást találni.
Hozzá képest Mészáros Lőrincz még csak feltörekvő, a Forbes 2 mrd USD-re lőtte be a vagyonát legutóbb. Szerintem már rajta nem találnak fogást ; versus: ő egy makulátlan, becsületes, visszafogott üzletember!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz venember83 #162853 üzenetére
Óóó, miért?
Pedig olyan jól végezték a munkájukat!
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #162837 üzenetére
Én tartom, amit fentebb illetve, amit régebben itt is írtam: pszichológialag instabil játékosok sora. Valamit kezdeni kellene ezzel az MU-nál, bár annyira nem érint, mivel sose szerettem az MU-t Lehet célszerű lenne ott pár ilyen játékost lecserélni, hogy mentálisan átalakuljon a csapat, s nem CR-re mutogatni.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz wihay #162809 üzenetére
Én mindig azt mondtam, hogy fejben gyenge az utóbbi idők MU-ja, tele balerinákkal, mimóza lelkü edző és csapat buktatókkal, akik nem küzdenek rendesen
De bizony... s benne is meg volt az az ütemtelen elrugás a védő/kapus mellett, amire brazil berkekben csak Romario és Ronaldo volt képes...
Igen emlékszek rá.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Ringman #162823 üzenetére
Valami hihetetlen mértékben hittem benne és szurkoltam neki amikor az interhez került, így még jobban pofán csapott, amivé vált. Pedig a tehetsége a legnagyobbak közé emelte volna, de kár, hogy fejben ilyen gyenge volt
Feltépted ezzel a videóval a sebeket bennem
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Utánanéztem, 3 éves korában egyébként egy családi tragédia miatt költöztek el angliából...
Biztos megy a családi mentál'/fizikai tréning
Apuka, profi focista
Anyuka hétpróbás sportoló voltBasszus. Édesapja karrierjének ez volt a vége:
How Roy Keane ended Erling Haaland's Father CareerEzért költöztek végül vissza végül 3 éves korában Angliából Norvégiába.
Kérdés/felvetés 1:
Roy Keane akciója nélkül ma lehet, hogy angol válogatott lenne?Kérdés/felvetés 2:
Lehet, hogy ez egy fajta misszió nála, hogy megmutassa Manchester City-ben, hogy mire lett volna képes egy Haaland az angol fociban..
-
Soulfly842
addikt
válasz cyberkind #162745 üzenetére
Az én szívem is jobban viselte volna, ha a Realba jön
Ha ott tényleg robban a tehetsége, akkor emelem a kalapom.
Végülis, fizikuma az van hozzá, olyan ő mint egy viking harcos a közel 2 méteres magassága ellenére meg rendkívül jók az adottságai
Raiola hozz a szokásost, de elvileg ők (ő és az apja (aki a tárgyalásban folyamatosan jelen volt)) is jó aláírási pénzt kaphattak.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz cyberkind #162719 üzenetére
Meglepett elsőnek egy kicsit, de utána megértettem a miérteket.
Mondhatnánk, hogy beérett az első ManCi generáció, de nem lenne igaz. Az édesapja több, mint 180 Premier League meccset nyomott le (valószínűleg ő is hatással volt a döntésére) és a karrierjét 2000-től 2003-ig a Manchester Cityben fejezte be. (előtte a Leeds, Nottm Forest kötelekében játszott)
Haaland is Leeds-ben született... Angliában nőtt fel akkor gyakorlatilag.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest