Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #2264 üzenetére
Igen ehhez ismerni kéne, h milyen mutációk léteznek egyáltalán, amik a terhelés hatására a megbetegedéshez, rosszabb esetben halálhoz vezethetnek, és akkor DNS chippes vizgálattal ki lehetne szűrni a hajlamot.
az ember genomszekvenciája szinte teljesen ismert. csak kérdés, hogy akikét ''megcsinálták'', azoknak ''jó'' e DNS állományuk, vagyis alkalmasak e az élsportra''. Asszem HUGO-ban (human genom project) 12 embernek szekvenálták meg a DNS-ét és azokat ''átlagolták''. Azért fontos hogy minden génről egy tökéletes szekvencia legyen hogy lehessen mihez hasonlítani. Persze a kérdés mi a tökéletes (vagy van e olyan egyáltalán?), mert míg adott helyzetben valami jó egy másik körülmény hatására már nem. Na de ez már nagyon off
jaja tudom, h rejtély, csak előfordul h benézi az ember, ez asszem -3 pont a helyesírásban
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
venember83 #2264 üzenetére
De tényleg, mivel bővítenéd ki a vizsgálatokat. Amatőr szinten a következőket kérték tőlem: Ekg, vizelet, ortopédia, szemészet. Szerintem azért már ez se kevés. Esetleg terheléses teszt adna valamivel több infot? Tényleg nem tudom sajnos, hogy hogy lehetne megelőzni ezeket a dolgokat. Mondjuk én a kávét abbahagytam, amikor focizni kezdtem, mert néha igencsak rendszertelennek éreztem a szívverésem tőle. Az alkohol az még megy, azt nem sok kedvem van letenni, de azért igyekszek odafigyelni, bár tegnap nem sikerült.
Ha végre teljesen meggyógyúlna a sípcsontom, akkor most edzésre járnék, nem bulizni esténként.
Aktív témák
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...