Hirdetés
Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz L|zsidoboz #108 üzenetére
Az nem! De talán méltóbb lett volna egy portugál csapatban levezetni. Méltóbbnak méltóbb, csak kevésbé kifizetődőbb - gondolom.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz L|zsidoboz #124 üzenetére
Én is így vagyok vele. Én is inkább otthon nézem
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz L|zsidoboz #137 üzenetére
Kikapott? Neeeeeee Az igen! Amit a Real művel mostanába az kicsit már fura....
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #141 üzenetére
Nekik legalabb van vmi eredmeny, nem ennyire esz nelkul csinaljak, de en sem szeretem oket, juniustol Mourinho ugyis valszeg elmegy a Realhoz, leven, h BL trofea nelkul Chelseatol menni kell, Realnal meg meguresedik 1 hely. Mikor fog oda szimpatikus edzo kerulni??? Megmondja valaki? Del Bosque-t miert nem hivjak vissza? Nagyszaju, vastagpenztarcaju, sznob nepseg, inkabb focival kene foglalkozni mint mezeladassal...
mod: utolso mondatokban termeszetesen a Realra gondoltam
[Szerkesztve] -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Áhh.... Én erre már nem mondok semmit
-
Chili7
őstag
Az Arsenalra is lehet mondani, hogy sztár-gyár, de legalább szemet gyönyörködtető meccseket játszanak. ellentétben a reállal, akik mostanában sem nem eredményesek, sem nem látvényosak. Ez a baj. Meg a cselszi is dettó!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz L|zsidoboz #147 üzenetére
NEkem az Arsenal teccik és szerintem most jól teljesítenek....Nagyon látványos focit játszanak!
-
brazilok
csendes tag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Chili7
őstag
válasz L|zsidoboz #202 üzenetére
Vb-t, eb-t csak neccesen lehet nyerni.
Hónap játékosa? Sztem megérdemelte. De megérdemelte volna Henry, Drogba stb is. -
Chili7
őstag
válasz L|zsidoboz #213 üzenetére
Nálam nincsenek ilyen istenek, de akiket szeretek (szerettem) nézni az; Henry, Batistuta, Maradona, Zidane, Messi, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho, Backham (MU), Bergkamp, Larsson, Overmars stb..(a teljesség igénye nélkül)
-
peterszky
őstag
válasz L|zsidoboz #223 üzenetére
Egy elég szomorú dolog miatt : [link] és híradó ( M1, Retek Klub ) ma este
dióhéjban:
Catania - Palermo meccs
botrány, könnygáz, meccsfélbeszakítás, petárda, egy rendőr meghalt
[Szerkesztve]What else you gonna do on a Saturday?
-
Drizzt
nagyúr
-
Chili7
őstag
válasz L|zsidoboz #232 üzenetére
arra! huligánok?
-
whitehand
senior tag
válasz L|zsidoboz #235 üzenetére
tényleg van egy olyan film és tényleg olasz
-
Chili7
őstag
válasz L|zsidoboz #243 üzenetére
jelenleg csak a 10%-a van meg!
Remélem holnapra lejön. DC. -
truba
tag
válasz L|zsidoboz #271 üzenetére
Igazad van a beszürküléssel kapcsolatban,nemrég volt egyszer egy fiatalember úgy hívták:Kluivert csapata hol játszott Fc Barcelona.
Sztem egy játékosnak max 4-5 évet szabad egy helyen lenni egyszerre,utána muszáj csapatot váltani ilyen-olyan okokból.
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
válasz L|zsidoboz #271 üzenetére
Raulla sztem, meg az az alapveto gond, h nem azt jatsztjak vele, amit a legjobban tud, vagyis csatart
kitalaltak neki par posztot> bal oldali es tamado kp-kent jatszatjak mar 3-4 eve, ez oriasi hiba volt, probalkozik a srac, de hat ez igy nem az igazi
gondolj bele, Zidane se lett volna jo vedekezo kp-nak, vagy RVN szelsonek, mert nem az a posztjuk, nem ahhoz van a legnagyobb tehetseguk
a Juvenal megbukott Henry mert jobb oldali kp-t akartak vele jatszatni, de amint az Arsenalba kerult a csatarsorba, egybol megtaltosodottResistencia eterna
-
ftc
nagyúr
válasz L|zsidoboz #292 üzenetére
a legtöbb külföldön focizik......itt a gond a kapitánnyal van...
-
ToZso79
csendes tag
válasz L|zsidoboz #292 üzenetére
Játszunk Ausztriával vagy Csehországgal vagy Ukrajnával vagy Szlovákiával vagy Svájccal vagy Irországgal. És nem baj ha kikapunk. Az a rutinszerzés. De így még mélyebbre süllyedünk a nagy barnaságban.
Reméld a legjobbakat, de készülj a legrosszabbra!
-
ToZso79
csendes tag
válasz L|zsidoboz #299 üzenetére
kis pénz - kis foci
nagy pénz - nagy foci
Beruházásra szükség van. Máskülönben elpancsizhatunk még a gödörben évtizedekigReméld a legjobbakat, de készülj a legrosszabbra!
-
ToZso79
csendes tag
válasz L|zsidoboz #301 üzenetére
Sajnos igazad van
Reméld a legjobbakat, de készülj a legrosszabbra!
-
Chili7
őstag
válasz L|zsidoboz #389 üzenetére
gondolod?
-
Agostino
addikt
válasz L|zsidoboz #400 üzenetére
Üdv.
Hát nem tudom, de iszonyat hogy leoltotta a játékosokat, meg általában ahogyan közvített... Komolyan mondom minden egyes szava aranyköpés volt. : D
Nem tudom pontosan felidézni, de:
''Hát a 16-on belülre legfeljebb egy gyémántcsempész tudná bevinni a labdát az ánuszába rejtve''
''Akkora magas játékosnak maximum machetevel érdemes nekimenni...''
Stbstb.... : Dhey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz L|zsidoboz #403 üzenetére
Üdv.
Azt nem tudod, hogy arra nézve hol találhatok informáiciót, hogy mikor közvetít ő meccseket?
404.Chili7 - hamarabb fogom kinyomni a TVt az unalmas statisztikákat hallva, mint hogy ezen jóember dumája miatt.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
brazilok
csendes tag
válasz L|zsidoboz #406 üzenetére
Üdv.
De ha igy folytasa akkor lehet,hogy nem sokáig fog még közvetiteni mert ilyen beszédel hip hop a játékosok beperelik,hogy ilyeneket mond roluk.De igazad van a Barca TV-ét téleg ö közvetiti(de csak a régi meccseket).Hajrá Ronaldinho
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #440 üzenetére
Nezd mar meg a bajnoki tabellat! 13 ponttal vezetik a bajnoksagot, ez jo formanak szamit, akarhogy is elemzem
-
Kicker
őstag
válasz L|zsidoboz #585 üzenetére
na jóreggelt lányok!
Tegnapi tippmixem ugrott!
a meccsek amiket adtak nem voltak valami jók... a Pool hozta amit kellett, a Barca meg erőlködött... A Chelsea-Porton meg elaludtam.... most nézem youtube-ot, fenn vannak e a gólok...
Roma második gólja nagyon szép volt/Mancini/
A Valencia-Inter meccs vége elég kemény volt, kiváncsi vagyok az uefa mivel büntet....
TJ-k
Pool
Roma
Valencia
ChelseaArról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
bagyulajuve
addikt
válasz L|zsidoboz #590 üzenetére
hat igen Zlatan megerdemelne egy maflast az biztos
Resistencia eterna
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Kemény bunyó volt Nagyokat nevettem rajta. MA nyerni fog a Real!
-
Chili7
őstag
Nem arról van szó, hogy ennyit ér az inter egy erősebb csapat ellen, hanem hogy ez az oda-visszavágós rendszer, ezzel az idegenben lőtt ''gólnál is gólabb'' góllal, - na meg napjaink taktikára alapuló focijában a csapatok közti különbségek nem látszanak meg az eredményben/továbbjutásban.
Az az igazság, hogy ez a rendszer a gyengébb csapat kezébe adja azt a fegyvert, hogy könnyedén riogatja az erősebb ellenfelét egy idegenben talált 2x annyit érő góllal. Tulajdonképpen ez a véleményem többek közt a lyon-roma párharcról is. -
truba
tag
válasz L|zsidoboz #618 üzenetére
Ilyen szerintem nincs hogy valakit nyomaszt a felelőség csapat szinten.Sokan vannak a nézőket kell maximálisan kiszolgálni nem pedig beszarni mert huhuhu eddig eljutotunk.Ha jó csapat akkor játszon jól-ha meg nem akkor meg ennyire jut.Lásd LYON
Inter meg nem játszik jól mostanábban/egy-két éve/ bajnokságot csak úgy tud nyerni hogy a riválisok ilyen háttérbe szorultak./érdekes az inter a bunda botrányból kimaradt de,tegnap bekerült végre az ügyészség látó körébe/
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz L|zsidoboz #625 üzenetére
Persze, ritka az ilyen, csak érdekességképpen írtam! És a nézők száma, és egyéb körülmények is más és más.
De ugyanez a rendszer az olasz kupában is. Ott azért ez megesik. Jól emlékszem, hogy régen a torino és a juve is egy stadionban játszott? Samp, genoa? Vagy rosszul emlékszem? -
Chili7
őstag
válasz L|zsidoboz #628 üzenetére
Marassi.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz L|zsidoboz #705 üzenetére
1-1 lett. jó volt látni, hogy a milán idén továbbra sem tud focizni, ez bíztató a jövőre nézve.
Good to be good, but better to be lucky.
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #917 üzenetére
Hat pedig egyszeru: olasz allampolgarsagot (vagy uniosat legalabbis) kell kapjon s kesz. Oliveirat megvettek, tobb evig az o jatekosuk s mivel senki se akarja megvenni ezert nagyon draga lenne megszabadulni tole.
-
Drizzt
nagyúr
-
jasszer
őstag
válasz L|zsidoboz #1085 üzenetére
Mutu jó tippp, Adams mellett nemtom ki lehetett még nagy szeszkazán az ágyúsoknál (v csak nem emlékszem)...
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Chili7
őstag
válasz L|zsidoboz #1103 üzenetére
A padra legalább odafér Bácsi Sanyi bácsi is.
-
jasszer
őstag
válasz L|zsidoboz #1103 üzenetére
Lehet ám magyar is... (egyelőre a közelmúlt nagyjaival)
GK:
D1: Sebők Vilmos
D2:
D3:
M1: Urbán Flórián
M2: Véber György
M3:
M4:
A1:
A2:
A3:
Jöhetnek a tippek, nem jut eszembe semmi más...Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Drizzt
nagyúr
válasz L|zsidoboz #1187 üzenetére
Főleg hogy a csapatunkból majd mindenki külföldön játszik.
I am having fun staying poor.
-
lord_m
senior tag
válasz L|zsidoboz #1192 üzenetére
Köztudott Várhidi olasz-mániája...
De igazad van, h. az ottani és a magyar játékosok között ''enyhe'' minőségbeli különbség megfigyelhető. És nem a magyarok javára...
Pont ezért kellene sztem nekünk másfajta felállásban játszani... -
bagyulajuve
addikt
válasz L|zsidoboz #1222 üzenetére
Ranieri, negyedórája jelentették be
ergo, akár Lampard jöhetne is (mivel Ranieri a kedvenc edzője)Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #1225 üzenetére
yippie!!!!!!!!!!!!
Vegre nem jonnek franciak a juvehoz Semmi bajom pl Trez-el, de Boumsong menjen kapalni vagy banyaszni. -
Kicker
őstag
válasz L|zsidoboz #1229 üzenetére
ez azért durva volt....
bagyalajuve:
Ranieri lett az edző???? na az de durva!!! Lampard annyira klubhű szerintem, hogy nem megy el.... Queresma gyerek szerintem jóljárna ha ide igazolna, mert egy épülő csapatban lehet rá építeni, de egy kész-félkész csapaatba betenni szerintem nem lehet, ahhoz túl kreatív...
mit mondjak? FORZA JUVEArról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #1235 üzenetére
Regota beszelnek a tavozasarol, most epp ki venne meg? Interrel vmi 2t az 1ert-tipusu uzlet van kilatasban, adjak Chivut s kapnak 2 jatekost plusz vmi penzmagot...
-
ftc
nagyúr
válasz L|zsidoboz #1265 üzenetére
nézd....
hwt-n 9-n voltunk a kalapban nem huztak ki
nyertem hwoc-n nem kaptam meg cég megszünt utánna
nem vagyok nyerő ember... -
bagyulajuve
addikt
válasz L|zsidoboz #1277 üzenetére
ja meg megalázták és már csak ezért se valószínű h jönne
Lippit kell megszerezni, még VP elbóhóckodik amíg Marcello ki nem piheni magát, és aztán jön ő és kivezet minket a sötétségből
sajna nagyon gyengék voltunk mindkét meccsen, semmi tűz nincs a csapatban, nem kűzdnek úgy ahogy én azt elvárnám, ezért volt jó Matyi, mert ha nem is tudtunk focizni, mentünk, hajtottunk, de hát a vezetők...elb*sztákResistencia eterna
-
ftc
nagyúr
válasz L|zsidoboz #1279 üzenetére
itt addig nem kell ilyennel szorakozni még az MLSZ azt jelnti,hogy miért nem lopod szét jobban ezt a focit?
-
kp78
addikt
válasz L|zsidoboz #1304 üzenetére
Jó ez így ahogy alakult
A Barca nem érdemelt volna győzelmet egy ilyen gennyes gól után.
A Real meg tényleg hajtott mintha az életük múlna rajta. Remélem összejön a bajnoki cím nekik„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest