- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
hát igen... sokan utálják pl tevez-t, ő meg sokat is sírt, ha nem játszhatott eleget... az ő mentalitása nekem sokkal jobban tetszik, mint 1-2 túlsztárolt játékosé... ha pályára lép, tényleg odateszi magát tisztességgel és küzd az utolsó percig... szerintem sokat köszönhet neki a csapat... sokkal jobban szeretek olyan meccset nézni, ahol kisebb csapatok becsülettel helytállnak, mint ahol a nagy sztárok egymás ellen "töketlenkednek"... az eb-n is pl a törökök hajtása valami hihetetlen volt... a nagy sztárjaik kiöregedtek, de többszörösen is túlteljesítették az elvárásokat... cr meg gyors/technikás, de jól összeállt védelem ellen nem sok esélye van... utálom, ha elkezdi dobálni magát és játssza a nagyhalált...
jut eszembe: kb 1hónapja volt ez az eset... láttátok?
ekkora színészkedést még életemben nem láttam... mellesleg ezt a bírót rühellem gera 2évvel ezelőtti "esete" miatt
Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest