- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
Aktív témák
-
7600 GS
addikt
A tényeket nézve most (elvileg) nekünk van jobb védelmünk, ám már sokszor elmondtam, és most is igaz, hogy egy Clasicó mindig háromesélyes.
Madridi szempontból egyébként nem éppen rossz, hogy a védelem tengelyét 2 védekező középpályás fogja alkotni, akik még nem éppen mondhatók összeszokottnak. Továbbá a széleken Alba és Piqué, akik jobban szeretnek (és tudnak) támadni, mint védekezni.
José nem léphet kétszer ugyanabba a gödörbe, Benzema-nak KELL kezdenie, Higuain ide kevés. A középpálya is kérdéses még, továbbá a formáció sem biztos, ám én a 4-2-3-1-et tartom valószínűleg, eddig mindig így léptek fel a Barca ellen a Nou Camp-ban.
szab.tam: Igazából engem is idegesít már ez a katalán vergődés.
nézem a színes rtv-ben a sp1 műsorát. (tudom, ott a net, de én fosás közben, rituálisan szeretem bekarikázgatni a napi nézendőket..)
Bearanyoztad a napomat!
Egyébként 19:50-kor fog kezdődni a találkozó, mint ahogyan azt már megírtam.
Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 XT (2db)
- Realme GT7 Pro 5G EU modell , 8Gen Elit , 6500mah aksi , 6500nites kijelző !
- Eladó 12 darab PS2 Dualshock 2 kontroller! Eredetiek, felújítottak!
- hibas (vrm) Lenovo ideapad 330s-15kib i5-8350u/radeon dedicalt graphic/4gb ram/15" fullhd ips
- Acer Aspire One D255 netbook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest