Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Kaká megszerezte a vezetést a Millonarios ellen. De örülök ennek a Ricky gólnak.
-
Integra
titán
uhhhh, agyletépős első félidő, utolsó percben újra vezetés, 1:2
-
baluka26
veterán
-
-
baluka26
veterán
NYUSZTIIIIIIIIIII
Fú, de jól csinálta.
-
Integra
titán
lőjünk már gólt!!! picsbe...
van der vaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrtttttttttttt, anyám mekkora gól a hosszúba, csak repült repült és repült....
-
Ps Vita
őstag
-
Sztbeni
őstag
válasz
Tibiajax #48578 üzenetére
ez nem mostanában lesz. BL-ben majd elverhetnek minket, de a Serie A-ba nem sok klubb van, akiből ezt kinézem. Idén nagyon sima scudetto lesz. A Milant szétvásárolták, az Intert már két éve nem lehet komolyan venni, és egyre süllyednek, Lazio erős, de nem stabil, a Napoli meg néha tud nagyot alkotni, de tartósan nem. A dobogóra esélyesnek tartom: Napoli, Lazio, Fiorentina, Roma, Catania (!), Genoa, Sampdoria
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #48579 üzenetére
az ellendrukkereknek pedig -
7600 GS
addikt
Ps Vita&venember&bagyulajuve: Köszönöm!
Szerintem egyébként megverik otthon a Zebrák a Chelsea-t. De legalábbis nem kapnak ki, ebben biztos vagyok.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #48582 üzenetére
Egyetértek Giovinco ügyében, kis görcs jelenleg, nemigen mutat semmit. De ha így megy ez tovább, nyáron mehet vissza a Parmába vagy ahova akar, csak épp pénzt nem fog érte kapni a Juventus, főleg nem 11 milliót, amennyiért a második felét visszavették a Parmától...
Amúgy mehetek szemorvoshoz: kicsit közelebb ültem a tévéhez, és így már látszik, hogy a stadionban korántsincs teltház, jó ha negyedkapacitáson üzemel, de tán ennél is kevesebben vannak.
-
XDmanus
tag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
engem az idegesít csak, h ilyen kamujátékkal is tudják hozni a meccseket
van annyira masszivak hátul és középen, de föleg hátul, h egyszerüen nem bírnak érdemben ellenük
assamoah nagy erősítés volt nekik, borzaszto sokat jelent a játéka. elől a kis giovinco keverget ahelyett, h a parma-t erősítené még mindig.. francba a kis görccsel -
Ps Vita
őstag
válasz
Egyszer találkoztok velünk...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #48577 üzenetére
de azért kikapni most se tudtak a hülye zebrák...
iszonyatosan várom már, ki fogja végre megverni őket -
7600 GS
addikt
Milyen volt egyébként tegnap a Juventus meccs? Nem volt időm sajnos nézni.
-
Ps Vita
őstag
válasz
Tibiajax #48569 üzenetére
Tényleg olyan nehéz felfogni,hogy amikor elkezdtem a hozzászólást még nem volt meg 7600GS hozzászólása
Persze sokkal egyszerűbb valakit taplónak nevezni mint egy picit gondolkodni rajta
venember83 : Fantasztikus érzés a játékosoknak is az ilyen szintű bizalom,nagy erőt adhat nekik
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #48570 üzenetére
Ezt hívom én szurkolásnak és klubszeretetnek.
-
venember83
nagyúr
Őrület, hogy a Hertha a másodosztályban is kb. megtölti a nyolcvanezres stadionját szerda délután.
-
-
7600 GS
addikt
Elhunyt az U-10-es csapat játékosa, Alonso Ezquerra.
A Real Madrid hivatalos közleményben fejezte ki őszinte részvétét a kisfiú családja felé. A ma esti mérkőzés előtt egy perces gyászszünetet tartanak a fiú tiszteletére.A Real Madrid első számú, és minden korosztályos csapata fekete karszalaggal játszik a hétvégi fordulóban az elhunyt U-10-es játékos tiszteletére. A hírek szerint a kisfiút elgázolta egy autó, miközben ő kirohant az útra egy labda után.
Borzasztó.
-
Sztbeni
őstag
A ZTE magyar kupában az 58. percben 8:0-ra vezet
-
7600 GS
addikt
válasz
Tibiajax #48557 üzenetére
Azt én is sajnálom, hogy lemaradtam a 98-as VB-ről. De ez ugye nem rajtam múlt.
Én egyébként úgy tudom, hogy valamilyen görcse volt Ronaldonak a döntő előtt. Egy orvos véleménye szerint teljesen természetes, hogy a döntőben nem tudta magából kihozni a maxot, ezért Zidane-ék nyertek. Mondjuk neki (Zidane) meg pont a 2006-os VB volt talán az egyik legjobb világbajnoksága.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
7600 GS #48551 üzenetére
Nekem a 2006-os világbajnokság volt az első, amit úgy tényleg aktívan követtem végig
ahhh.... akkor el kell h szomorítsalak azzal a ténnyel, hogy a '98-as francia vb-ről lemaradni egy nagyon szomoru dolgot jelent a számodra, de mivel te akkor még pici voltál (pici7600gs xdd), ez érthető dolog, evvan
de nagyon sajnálhatod, az biztos, h azt nem láttad, csak az otvar 06-osat.. (bár, még mindig jobb volt ,mint a 02-es vicc koreai)
nem tudom, ezek a 2000-es évekbeli vb-k olyan mély nyomot hagytak bennem, h kb egy meccsre sem emlékszem
persze nem is vagyok olasz-drukker, ők nyilván máshogy emlékeznek rá.. főleg arra a felejthetetlenül lenyűgöző játékra. amit kaptak a fantasztikus azurriktol.. rofl
szóval nekem volt hála az égnek szerencsém a 98-ashoz, 94-eshez és még a 90-eshez is, ezek mind szuperek voltak, és a 98-ason láthattuk a nagy Ronaldo-t...egészen a döntőig, amiről ugye azota is mendemondák keringenek.. állitolag lázas betegen ment a pályára a világ legjobb játékosa, ilyesmiket pusmogtak, mindenesetre a gallok lemosták öket
-
7600 GS
addikt
válasz
Tibiajax #48478 üzenetére
Igaz, hogy picit későn, de azért reagálnék. Megcsúsztam a sok tanulnivalóval, nem volt időm.
Csak "megerősíteni" tudlak. Az egészen Olaszországig bezárólag volt az igazi, akkor játszottt "utánozhatatlan Ronnie" style-ban. Hihetelen gyors, robbanékony, ragadt hozzá a labda - ezek voltak az ismérvei, de ezt Te is ugyanilyen jól tudod.
Mikor Madridba jött a térdsérülése után, akkor már egy más Ronaldo-t láthattunk. De perszer szó nincs arról, hogy rossz játékos lett volna itt. Itt is zseniális és fantasztikus dolgokat csinált, de már más stílusban. Már nem volt meg az a kezdősebessége, de még mindig hatalmas esze volt a focihoz, illetve cselezni sem felejtett el. Az Atleticó Madrid elleni gólja talán az egyik legszebb, amit fehér mezben lőtt. Már megnéztem vagy hússzor, de még legalább ennyiszer fogom.
A Galaktikus-korszakból nekem Ő, illetve Zidane és Figo marad örök emlék. Nálam Beckham például sohasem lesz akkora zseni, mint Ő volt, valahogy sosem bírtam az angolt.
és 06-os vb-golkirály ide vagy oda, nekem már az a ronaldo sem tetszett.. a hülye frizuráját meg kifejezetten rühelltem
persze, ma már arra is kedvesen emlékszünk visszaNekem a 2006-os világbajnokság volt az első, amit úgy tényleg aktívan követtem végig. A Ghána elleni gólja viszont bennem örökre megmaradt, és meg is fog maradni. Ugye ezzel vette át Gerd Müllertől a legjobb góllövő a VB-n címet.
Akárhonnan is nézem, zseni volt, mindegy, hogy melyik csapatban játszott, mindenhol mutatott valamit a klasszisából. Sajnos régóta nem volt ilyen középcsatár már, de attól tartok, hogy talán nem is lesz.
Ebben a fél percben pedig minden benne van, hogy miért is utálom Zlatan-t. Ki sem kell nyitnia a száját, látszik, hogy mit gondol Roniról.
-
Ps Vita
őstag
válasz
venember83 #48549 üzenetére
Persze megértem őket,csak 7600 GS kollégának válaszoltam ezzel,hogy most már nem tudunk mindenkit "lerabolni" német honból
-
venember83
nagyúr
válasz
Ps Vita #48548 üzenetére
Ez természetes, minek eladni bajnokságon belül, ezzel erősítve az ellenfeleket, ha vannak bajnokságon kívüli csapatok, akik érdeklődnek az illető játékos iránt? Szerinted pl. Jovetic miért nem Juventus játékos már?
Ui. Meg aztán a német klubok amúgy se igen szorulnak pénzre, mindegyik nyereséges, nem esnek AC Milan- és Inter Milan-szerű csapdába, hogy kénytelenek legyenek eladni a játékosaikat a legtöbbet ígérő klubnak.
-
Ps Vita
őstag
válasz
venember83 #48546 üzenetére
Akkor is mi 2-szer annyit is adtunk volna érte,csak inkább másnak olcsóbban mint nekünk jobb pénzért
-
venember83
nagyúr
válasz
Ps Vita #48541 üzenetére
Ne túlozzunk, nem olyan jó üzletember Beppe, tíz és fél millióért vitte a Juventushoz Arturót, ami további két millióval nőhet bizonyos eredmények elérése esetén.
-
Integra
titán
válasz
homeless09 #48544 üzenetére
lemondtam a mai teremfocit, este 9-kor... ja, bele a hamburg meccs kellős közepébe...
-
homeless09
őstag
Ma este MU-Newcastle ligakupa meccs
-
baluka26
veterán
Viszlát City!
-
Integra
titán
válasz
venember83 #48538 üzenetére
puzsér? az a puzsér??? focit közvetíthet? omfg, hova jutunk.. mondjuk a többi se jobb.
-
7600 GS
addikt
-
KisTücsök
addikt
Moses. 6
Örülök, hogy mindig ezeket a gól gazdag meccseket nem adják.
-
baluka26
veterán
Torretito, 5.
-
Sztbeni
őstag
A lilák kezdik elveszíteni a fejüket, durvulások, színészkedések, reklamálások, stb.
-
baluka26
veterán
Romeu, 4-0.
Állítólag kamutiziből, mondjuk ha nem lő hármat a Wolves akkor édesmindegy, de fantasztikus angol játékvezetés van ma is
-
Integra
titán
bayern - vfl kapura lövés: 17-2
-
Miert nincs a heten bl? Kethetente vannak csak meccaek vagy miafene?
-
Integra
titán
na, schalke is 2-vel megy végre. elég ramaty teljesítmény mellett..
-
fatal`
titán
3-3, micsoda meccs ez
-
Ps Vita
őstag
Puzsér de idegesítő
Shaqiri de nagy meccset megy,na 3-0 -
Ps Vita
őstag
Mandzu
-
baluka26
veterán
EZÉRT SÁRGA?!
O M G XDXDXDXDXDXD
Aktív témák
- Witcher topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Milyen alaplapot vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest