Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
baluka26
veterán
Vukcevic (Hoffenheim) karambolozott, az életéért küzdenek.
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #48684 üzenetére
Te azt jó játéknak nevezed? Szűzanyám.
-
Integra
titán
kis barca statisztika vilanova alatt
nekem tetszik -
7600 GS
addikt
válasz
Gyengébb hát, az egyik fő ászuk már nem náluk rúgja a labdát.
-
Kicker
őstag
válasz
homeless09 #48686 üzenetére
Jobb lesz ha megszokják a Chelsea mögötti helyett
-
homeless09
őstag
Más:
Ferguson helps to launch £18m community fund.
ForrásHatalmas respect az öregnek
venember: Ebben teljesen egyetértek veled
Meg hát Villas-Boas....senkinek nem kell bemutatni azt hiszem...
Egyébiránt nagyon bízok egy Chelsea botlásban, mert akkor átvehetné a MU az első pozíciót( bocs baluka )
-
venember83
nagyúr
válasz
Nem vitatom, hogy gyengébb a Spurs (a tavalyi formájánál és a Chelseanél egyaránt), csupán annyit akarok kihangsúlyozni, hogy nincs más opciójuk, mint támadni.
-
homeless09
őstag
válasz
venember83 #48683 üzenetére
Ez a Spurs véleményem szerint gyengébb, mint tavaly volt, és az előző szezonban is kaptak oda vissza egy 3-ast. Ezt elvárom a Unitedtől idén is. A Newcastle ellen szélső nélkül játszott a csapat, és VÉGRE focit lehetett látni a Unitedtől, szép megoldásokkal fűszerezve. Ha ott is jobb lett volna a helyzetkihasználás, 4-et is nyugodtan verhettek volna a Castle-nek. Remélem Sir Alex az "alapcsapatra" is átülteti ezt a taktikát. Szélsők úgyis sérültek, Nani kritikán aluli amit művel, láthattuk a Pool ellen is.
-
venember83
nagyúr
válasz
homeless09 #48682 üzenetére
A Chelsea tavaly inkább védekező csapat volt, nyilván, hogy támadással maguk alatt vágták a fát, lásd BL. A Spurs viszont nem tud védekezni, így nincs más hátra, mint előre.
-
homeless09
őstag
"Andre Villas-Boas: A Spurs támadni akar az Old Traffordon."
Chelsea-vel 3-1es zakóba futottál ezzel a taktikával, majd pont a Spursel sikerül.... -
7600 GS
addikt
Alakul a költségvetés. És sikerül törleszteni hál' istennek.
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #48676 üzenetére
Persze, ott is vannak eléggé jó spílerek.
Én egy nagyon kiélezett találkozóra számítok, max. 2 gólt érzek a két csapat között. Hogy melyik irányba, az majd kiderül.
A tavalyi meccs szerintem az év egyik legjobb PL meccse volt, függetlenül most attól, hogy ki nyert. Lehetett volna szorosabb is, ha nincs 2 Cech illetve 1 Terry baki.
FA meg kabaré, de ez nyilvánvaló. Túl van lihegve ez a rasszista téma is. Amíg nem látom, a játékos száját, amint azt mondja hogy N-É-G-E-R, addig én nem hiszem el senkiről sem, hogy rasszista lenne. Mondani meg bárki mondhat bármit.
-
baluka26
veterán
válasz
7600 GS #48666 üzenetére
Túloldalt van Oscar, Mata, Lampard, Hazard, Torres
Szerintem az idei Chelsea jobb, mint az idei Arsenal, és tavaly nagyon rosszul derbiztünk, itt az idő javítani
Az FA-ről meg nem tudok szalonképesen nyilatkozni. Képmutató kis szarházi az összes. Polgári perben felmentik, DE AZ FA TUDJA BAZDMEG, ők megbüntetik. Rohadtul nevetséges, szerencse, hogy párnával szemben álltam, amikor olvastam telefonon...
-
7600 GS
addikt
Terryt 4 meccsre meszelte el a szövetség.
-
Ps Vita
őstag
-
7600 GS
addikt
válasz
Kicker #48662 üzenetére
Hát azért...
Cazorla-Podolski-Giroud-Arteta négyes közül bármelyikükben benne van a gól. Sőt, ha Gervinho jó napot fog ki, akkor ő is potenciális veszélyforrás.
Ehhez még társul egy beton védelem is, ami azért a Kékeknél jelenleg nincsen meg szvsz. Az Arsenal védelmét most jelenleg a Juventus-hoz tudnám hasonlítani felépítettségét tekintve. -
XDmanus
tag
válasz
cyberkind #48656 üzenetére
Nem csak ő tehet az egészről, a Porto akarta nagyon drágán adni, amit egyik nagy klub sem akart kifizetni, de a portugál csapat ennek ellenére sem engedte el kevesebbért. Pedig ő még nyár elején lenyilatkozta, hogy nagyon szívesen játszana a PL-ben vagy a LA Ligában. Voltak is kérői mindkét bajnokságból, csak hát a Porto nagyon pénzsóvár volt ebben az esetben.
-
Kicker
őstag
Nem tudom, ha Torres addig nem lesz tipp-topp formában, akkor vegyük-vigyük.
MOD: Torres helyett mieg vissza Lukaku
Az Arsienak lehet szurkolni, de nem sok sansza van (mondjuk mixen 2.03 a hazai, vendég 3.0), nem lehet mint tavaly bridge-n 3-5...
-
7600 GS
addikt
válasz
Kicker #48658 üzenetére
Én valahogy teljesen abban a hitben éltem, hogy a Stamford Bridge-en lesz a meccs.
Nagyon nehéz lesz gólt rúgni az Arsenalnak, Bould hihetetlenül masszívan összerakta a védelmet. Én személy szerint az Ágyúsoknak fogok szorítani.
Falcao-ért a 45 millió körülbelül Reális ár, mert tényleg az egyik (ha nem a legjobb) striker jelenleg Európában.
-
Kicker
őstag
válasz
venember83 #48654 üzenetére
Ezt elintézte az ügynök, Hulk annyiba ludas, hogy megmondta, hogy mi az a csillagászati összeg amire megy, nem gondolta, hogy megdják, pechjére..
-
Sztbeni
őstag
válasz
Tibiajax #48639 üzenetére
Ez igaz, de gondolj arra, hogy nagyon könnyű volt eddig a sorsolásuk. Mostantól sokkal keményebb:
6. INTER – Fiorentina szeptember 30, 2012
7. Milan – INTER október 7, 2012
8. INTER – Catania október 21, 2012
9. Bologna – INTER október 28, 2012
10. INTER – Sampdoria október 31, 2012
11. Juventus – INTER november 4, 2012
12. Atalanta – INTER november 11, 2012
13. INTER – Cagliari november 18, 2012
14. Parma – INTER november 25, 2012
15. INTER – Palermo december 2, 2012
16. INTER – Napoli december 9, 2012
17. Lazio – INTER december 16, 2012
18. INTER – Genoa december 22, 2012
19. Udinese – INTER január 6, 2013 -
Integra
titán
-
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #48648 üzenetére
Október 28 Premier League
Október 30 Liga KupaMindkettő a Bridge-en.
-
pohár
félisten
Párizsban szobrát állítottak Zidane-nak
-
Integra
titán
válasz
venember83 #48644 üzenetére
megnéztem volna a lincselést
-
XDmanus
tag
Huszti Szabolcs a szerdai teljesítménye után (1 gól, 2 gólpassz) 10 ponttal (3 gól, 7 gólpassz) vezeti a Bundesliga kanadai táblázatát. A német statisztikusok szerint az elmúlt 20!! évben nem volt rá példa, hogy egy játékos ilyen jól kezdje a szezont!! Huszti érdemeit még tovább növeli, hogy az első 5 meccsből csak 4-en lépett pályára, mivel az előző fordulóban eltiltás miatt nem szerepelhetett.
-
baluka26
veterán
-
Ps Vita
őstag
Aki nem tudná miért:
Miroslav Klose betalált a Napoli ellen a keze segítségével, a bíró megadta a találatot. De Klose elmondta a bírónak, hogy kézzel ért labdához, a találatot érvénytelenítette ezután a játékvezető. Respect -
Ps Vita
őstag
Klose-nak nagy Respect
-
Tibiajax
nagyúr
ohhho vigyázz, negyedik az Inter
-
baluka26
veterán
Jól hangolódnak ágyús barátaink is a meccsre.
-
Tibiajax
nagyúr
hehe, kicsit jobban járt az Inter Cassanoval, mint a hulye Milan azzal aszar Pazzinivel..
áldom az agytrösztöt, aki ezt a cserét kifundálta2-vel viszunk is
-
Boxer001
veterán
Francba, kellett nekem írni...jön fel a Castle.
-
baluka26
veterán
Azt mondja a kommentátor, hogy elképesztő, hogy a kilencedik ManU játékos szerez gólt idén, hát bitch please:
Romeu, Moses, Torres, Mata, Cahill, Bertrand, Cole, Ivanovic, Oscar, Hazard, LampardCissé, ez gyorsan jött
-
Integra
titán
válasz
venember83 #48626 üzenetére
hallod vdv kapufára rúgja a tizit... aztán meg kihagynak még 10 helyzetet és a végén, egyszerűen lálltak, mert már csak 1 perc... egy standard szabad és fejesgól... ez egyszerűen szégyen, ezt csinálták tavaly is, hihetetlen, hogy még mindig ilyen rohadt amatőr kezdő hibákat csinálunk...
és az sem boldogít, hogy a gladbach az első gólját is le kellett volna fújni és kifelé szabadot ítélni... a bíró olyanokat nézett be, hogy hihetetlen. így jár az, aki nem lövi be a helyzeteit... fájó 2 pontot hagyunk ott, főleg, mert végig hülyére játszottuk a gladbachot, ezért igazán bosszantó... mert ha vérizzadás lett volna.. de nem az volt..baluka: ez engem nem boldogít semennyire sem..
-
Integra
titán
hihetetlen b+, így eladni 2 pontot, nevetésges.... egyszerűen vicc
de rohadt mérges vagyok, 10 emberrel szemben nem tudtak gólt lőni, geci nagy mázlijuk van, de akkor is, ez gyalázat, eszem megáll -
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #48623 üzenetére
Én próbálom optimistán nézni a dolgokat. Mert azért még mindig egy aranylabdásról beszélünk, focizni nem felejtett el. Rotálni pedig kell a szezon folyamán.
Uramisten Kaká mesterhármas! A torna történetén először, és a Real Madridban is először triplázik a brazil. (Nézzétek el nekem a lelkesedést, már nagyon vártam hogy ennyire kijöjjön neki a lépés, még ha csak kis csapatról is beszélünk).
-
Sztbeni
őstag
nem tudom felfogni, hogyan vezethet az inter. Kegyetlen szarul játszanak,még saját magukhoz mérve is. Viszont ez a Pereira nagyon jó, nem csodálnám, ha majd elvinné valami nagycsapat
-
7600 GS
addikt
Volt néhány nagyon szép labdajáratásuk a Vörös Ördögöknek, meg kell hagyni. Anderson meg picit kilőtte a hosszút.
5:0-ra megy a Madrid a félidőben, Kaká és Morata dupla, illetve Callejón. Azért Kaká-nak sokat jelenthet ez a 2 gól a továbbiakban.
baluka: Trofeo Santiago Bernabeu . Annyira titkos, hogy streamet is nehéz találni hozzá.
No de most már remélem hogy José a kezdőbe rakja Kaká-t a hétvégén a Depor ellen.
-
Boxer001
veterán
Cleverley mi a #@#&@ hagyott ki te jó ég.
Van valami izgisebb sportesemény?Hamburgék meg hogy hogy nyertek?
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #48608 üzenetére
Csapatkapitányi karszalag?
-
NyxNyxNyx
addikt
Real bekezdett
-
Integra
titán
nab+, tudtam hogy vdv kihagyja a tizit
már látszott mikor ráfutott...
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #48606 üzenetére
Passz, de kurva gyenge meccs.
-
venember83
nagyúr
Rooney bal karján miért van fekete karszalag? Amúgy elég gyenge a meccs.
-
XDmanus
tag
Gólöröme is komoly volt
-
Ps Vita
őstag
El se hiszem Husztit
3 meccs ,3 gól és 6 gólpassz -
baluka26
veterán
Várom az első olyan kétes helyzetet, amikor nem a menyunak fújnak.
Aktív témák
- Witcher topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Milyen alaplapot vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest