Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Teaway: Kicsik és nagyok
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én ugyan egyszer megcsaltam a mostnai párom, aki visszafogadott, nagy nehezen bár de visszafogadott.Érzésem szerint részemről azóta a kapcsolatunk sokkal szilárdabb. (Mondjuk most is felemlegeti azt az időszakot, d eén akkoriban nagyon úgy éreztem, hogy nagyon hanyagol, ne bújjak, stb..)
El lehet ítélni. De én 3 év után azt mondom, nekem ez kellett, hogy ráébredjek, hogy milyen nagyszerű ember az, aki mellettem van, és hogy én mennyire hülye voltam....
Na azt hiszem ez lesz az utolsó off hozzászólásom, lehet be kéne fejezni.
Ennek ellenére viszonylag ritkán látni tar fejű nőket, férfiakat
[Szerkesztve] -
borg315
aktív tag
A szőrben sokminden megragadhat... Ez ugyanolyan, minthogy ha valakinek rövid a haja, sokkal könnyebben tisztán tudja tartani, mintha leérne a háta közepéig.
amit irsz, reszben igaz, es meg is cafolja a sajat allitasodat: nehezebb karbantartani a szoros feluletet, mint a nem szoroset - de ettol meg ertelemszeruen (belefektetve a megfelelo mennyisegu munkat) a szoros felulet is lehet tiszta, azaz higeniailag okay, tehat nem igaz, hogy ami szoros, az nem higenikus. ha nem ertesz egyet, akkor lecci egyeztesd ezt a pokol angyalaival is -
Szalma
őstag
(''...okkal könnyebben tisztán tudja tartani...'' pontosabban: sokkal rövidebb idő alatt ér el optikailag hasonló tisztaságúnak tűnő eredményt. Viszont nem súrol... No, melyik a jobb?
)
Szeretettel:
Szalma
ui.: No flame, de nekem pl. jobban bejön a természetes szőrzet, mint a műanyag csupaszság... Neked meg fordítva. -
Vangelis
félisten
MI lett ebből a topicból????
Mától borotválni fogom a se....m
Anno egyik barátom a bőrgyógyon apolóskodott, ott is ajánlottak borotvát de ott más miatt
[Szerkesztve] -
pubwart
aktív tag
Sajnálom, nem a megbotránkoztatás volt a célom, mert mint írtam, minenki azt csinál amit akar. Ha nekem úgy jó, akkor szívd joga. Nem akartalak bántani, ha mégis, akkor ne vedd fel
. Sajna nem tudtam, hogy ilyen bajod van, de ha ez van akkor más a helyzet
Szerintem parfümöt használj. Ne dezdort, mert az szart sem ér... Parfümök között is van ''Euo de parfume'' az kemény 80% parfumtartalmú. Nah annak az illata nem fog elszállni. Költséges, de vmi vmiért
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Akkor ajánlom neki, hogy próbálja ki egy egy napossal(mármitn borotva utáni nap)....
Egyébként nem vettem magamra, mitn írtam , leszedem bikinibonalom
Ja és elnézést , hogy elvittem a topikot ebbe az irányba.Sajnos igencsak beletartozik főlega smink, stb. abba, hogy egy nő mennyire tetszik másoknak..
[Szerkesztve] -
borg315
aktív tag
Neked a higiénia cicababás?
lol. vegyuk eszre, hogy a dolog itt pont forditott: a szortelenites az inkriminalt helyeken egesz egyszeruen divatos, a mostani kor divatja/szokasa, amit a racionalis dolgokra fogekony emberek magyaraznak higeniaval. egy full szoros honalj es lab is lehet higenikus, nem azon mulik. persze vannak olyan esetek, amikor higeniai okobol eltavolitando a szorzet, de ez megfelelo tisztalkodas eseten (lol.. mondjuk nota bene ez is olegge relativ) elenyeszo kisebbseg.
mondjuk ha megengedo hangulatomban vagyok, akkor ugy fogalmazok, hogy neked lehet hogy ez a higenia korebe tartozik, gondold ezt, de fogadd el hogy masnak mast jelent ez a fogalom.
[Szerkesztve] -
Totyi
őstag
Sziasztok.Most nem Tildyt védem,nem bántom.Ki maga döntse le azt,hogy mi jó Neki és mi nem.A parfümről annyit,hogy ha a bnőm nem fújja be magát 5000 Ft parfümmel,attól még ugyanolyan vonzó,mint máskor!Sőőőt...biztos hallottatok a test illatáról...nagyon izgató,sokkal jobb mint bármely parfüm.És,hogy Tildy így vélekedik....Ő így gondolja.Ez nem rossz,ha Neki és a párjának megfelel így.A fűdésről annyit,hogy én is egyszer engedhetem meg magamnak egy nap;az ekcéma miatt,de néha még az egy is sok.Vannak emberek akik izzadnak,és napjában akár 20X is fürödhetnek;semmi nem fog változni.Uccsó szóként a szőrőkről:cimborámat megkérdem:mi a jó a szőrös p.nciban?Erre Ő:lehet úszni benne(és a mellúszásra emlékeztető mozdulatot tett)Tildy:ezt nem bántásnak írtam.
-
chop
őstag
nah, akkor egy ontopicot is:
ahogy mar elottem azt paran leirtak, ha 1 no meg akar csalni, akkor meg is talalja a modjat, ugyanugy, ahogy 1 ferfi is.
amugy meg sztem ha 1 parkapcsolat jol mukodik, akkor nem fognak megcsalni, hiaba szimpatizal a ''haverokkal''. tudod, jobb a biztos, mitn a bizonytalan
a bunyorol meg csak annyi, hogy ertelme nem sok van, lehet, hogy lecsapsz parat, de aztan beleszaladsz 1 olyanba, aki nem annyira csira, es oda a ferfiui buszkeseg
vagy a leggyakoribb: lenyomsz 1et, jon tovabbi 6. a kovetkezmenyeket gondolom nem kell ecsetelnem
ha meg a no megcsal, akkor nem erdemli meg, hogy osszeveresd magad miatta(foleg ha jozanul, teljesen tudatanal teszi mindezt, mert ugye tudjuk, hogy az alkohol, ill az emlekezetvesztes mentesit: amire nem emlekszunk, az meg se tortent)
-
tildy
nagyúr
LEhet nem egészséges , de muszáj.Voltam bőrgyógyásznál is, de sajna nem segített sőt azt mondta próbáljak meg ezzel együttélni, mert eléggé izzadok, a különféle izzadásgátlók is csak nagyon kicsit hatásosak. A parfümöknke nagyon hamar elillan az illatok, ha meg nem, akkor próbáld ki azt , milyen illatod lesz ha izzadt bőrre nyomatod .(Tudom hogy kell hasznélni egy dezodort, de mivel nálam kevésbé hatásosak , ezért sajna naponta kell cserélnem a ruháim, naponta 2szer kell tudolnom, és az izzadtság pacsulival keveredve még rosszabb...Tapasztalat...) EZ az illatkeverék már sokkal rosszabb, mintha csak a tusfürdő viszonylag enyhe illatával keveredik a saját tested illata.
Ja igen:ezek alap dolgok. És ahogy mondod az ápoltság itt kezdődik, és nálam be is fejeződik. Ezen meglehet botránkozni, nem érdekel.
Mellesleg lehet nem irritálna ez az egész műveletsor, ha nem kéne gyakran ismételni(gyanta ha magadnak csinálod nem mindig szedi le jól, bikinivonalnál iszonat fáj, epillátorral lassan halad az ember,a borotválást meg két naponta ismételni kell... Ezek a rituálék nem nekem valók...) és nem lenne elvárás a társadalom részéről : az itt megjelent hozzászólások is mutatják , hogy az.
[Szerkesztve] -
pink75
aktív tag
hm.
Mutasd be nekem. -
pubwart
aktív tag
Kedves Kollegina.
Sajnos mostanában az összes illatosított termékben olyan erős az anyag, hogy tiszta ''én'' szag már nem nagyon létezik, tehát úgy keveredsz a tusfürdő szagával. És onnantól kezdve borul a dolog, amit te mondtál... Főleg, hogyha napi 2x fürdöl. Szal erről ennyit
A lézeres csupaszítás. Tapasztalatból mondva. Nem saját, nem félreérteniNagyon költséges és fájdalmas eljárás, emellett elég hosszú.
Egy alhasz+bikini zóna (pontosan az is benne van) kemény 100k. És az eljárás amellett, hogy fájdalmas meg kell ismételni 4szer. 3 havonta. Tehát valamit valamiért. Ez tapasztalat. Tildy, te úgy is tudod miért...
Mint említettem, van egy egészséges egyensúly. Az őserdő és a sivatag között... -
-
Agyzuzo
addikt
''Ha egy lány jól néz ki , az smink nélkül is jól néz ki.''
Ezzel mondjuk egyetértek, smink felesleges hétköznapokra, max. valami jelesebb alkalomkor. Hétköznap elég egy kis halovány szemfesték kevéske rúzzsal, az köbö 2 perc alatt megvan (barátnőmből kiindulva) és abszolut szolid, kellemes. -
-
tildy
nagyúr
válasz
Jim Tonic #116 üzenetére
Ezen mi az ennyire kiakasztó?
Az hogy télen szőrös a lábam? Na és? úgyse látszik. Páromat nem zavarja, viszont ha véletlen borotvával szedem le, akkor már két nap után szól, hogy máskor inkább hadd legyen, emrt ez így nem jó, mert szúrja.
Hónom alját és bikinivonalat meg ha nem is szívesen de rendszeresen megcsinálom. De amint lesz rá pénzem, szerintem lézerrel eltávolítottam. Nem szeretek ilyen dolgokkal pepecselni.
Műköröm? namajd azzal hogyan nyúljak bele a gépbe, vagy fórumozzak? Körömfestés? Mire megszárad máris odakoccann valamihez, azt máris kenhetem újra.....
Én enm azt mondom, hogy egy nő úgy nézzen ki , mintha az öserdőből jött volna, csak ezt ''csupaszítást '' ellenzem.
De látom már a férfiak is nyomják, mellkas, nemi szervek környéke...
(Egyébként mindkét dolgot abszolúte nem tartom férfias viselkedésnek.)
Tény és való, inkább ötszöt összeszerelek, vagy 10szer is akár bármilyen gépet, minthogy nekiálljak hogy...
Ez nekem túl cicababás, amellett általában ne egy álarc alapján ítéljenek meg.
Ha valaki ez alapján engem igénytelennek nevez, arról megvan a magam véleménye....
pubwart:
mint vegyész kollega pedig tudhatod , hogy a bőrnek illetve a testnek van egy bizonyos illata - nem összekeverendő a testszaggal, ami általában ápolatlanság, nem tisztálkodás miatt jön létre- ami sokkal jobban meghatározza a párválasztást, mint bármilyen pacsuli....
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Szerintem linkelj be egy képet róla és megmondjuk itt kinek volt már meg......
Vagy még szerez hódolókat -
pubwart
aktív tag
Mint vegyész kollega szeretném veled megosztani azt a titkot, hogy a fürdéskor használt anyagok (szappan, tusfürdő) is tartalmaz farfümot, mégha kis %-ban is. Bár golondolom nem hideg csapvízben fürödtök
A viccet félretéve azért nem úgy rád, meg a szőrirtásra értettem a fickós dolgot, mert írtad, hogy te szívesebben szerelesz össze 5 gépet, mint szőrtelenítessz. Hát ez nem egy lányos tulajdonság. Meg a lányok nagyon nagyon nagy % szeret szőrtelen lenni, Persze az emberek nem veszik észre, mert, ha nem veszel fel olyan ruhát akkor sosem fogják, meg mondom nem mindenki a te lábadat vizslatja!Ha meg mégis, akkor gondolom előre készülsz rá. Ez ennyi.
A testápoló nem ámítás, itt nálunk nagyon kemény a víz és kegyetlenül szárítja abőrt... Ami viszketéssel jár. Meg úgy amúgy. Van akinek száraz a bőre. Az simán keni magát...
A pacsulikról meg annyit, hogy minden illat egy személyiség tükröz, sőt még többetr is, lehet ez hihetetlen dolog, de valójában nem az. A párválasztás egyik legfontosabb eleme az illat. És az íz.
Csak gondolj bele jobban! Ha külön érdekel téged, akkor jobban kifejtem... -
dannnnn
senior tag
''Csapjam szét a száját mindnek, akiről kiderül, hogy a barátnőmre fáj a foga!''
ez a legjobb megoldás!!! legalabbis beszélj a fejükkel és k...rva durva legyél!!! -
tildy
nagyúr
Hát ha ez neked fickós? 10 éve senkinek nem tűnt volna fel, és nyakam teszem rá 10 év múlva az lesz a ciki, ha egy pasi nem csupasz ott.
EZ véglet? Szerintem nem. Sőt talán nem véletlen , hogy szőr borítja az ember testét.
Úristen kenekedni? sosem volt még rajtam testápoló, szerintem enm is lesz.
nem dőlök be ilyen ámításnak...
Ha egy nő csak illatosan jön be a barátjának.. hááát...Izé...
Hála égnek se a párom se én nem szeretjük a különféle pacsulik szagát egymáson, csak a frissen fürdött bőr illatát
Persze -sajnos - muszáj pacsulikat használni, nem igazán lenne jó ha megszólnák az embert ugye....(Hiába fürdik... Sajnos elvárás a nők felé, hogy parfümözzenek...)
Hogy ez nem lenne higiénikus? Nem hinném, sőt.. -
pubwart
aktív tag
Óóó Tildy Drága!
Olyan kis szép lány vagy te, miért viselkedsz így...
Tudom milyen rossz a szőrtelenítés... Én sem szeretem...De azért mégis...
Komolyra fordítva a szót, azt mondom, hogy azért ez a két véglet, amit megüttők. Tildy is, meg a másik hölgy is akiről szó van.
Én azt mondom, hogy egy lány mindig annyira legyen szép, amennyire a kedvese szeretné. Se több se kevesebb. Persze ez a saját önérzet határain belül. Ha tildy párja úgy érzni, neki szíve hölgye ilyen ''fickósan'' (bocscsi) kell, akkor legyen. Egy nő mindig tudja, mi az, amt elvárnak tőle, és mi az amit ős is megtesz(tehet) az ő férfiáért...
Szóval, ha tildyt így szeretik, akkor így szeretik, nem kell őt bántani ezért. Sok lány nem ilyen. Sok lány szeret órákig, mosdani, kenekedni, borotválni/epillálni/stb meg ezt kenni, ezt illatosítani, azért, hogy tetszedjen a barátjának.
És ez így jó! Legyen mindenki más! Így szép az élet... -
pubwart
aktív tag
Hmmm, itt az ideje, hogy én is közbe szóljak. Mint referencia
Nekem is volt sokkal fiatalabb csajom, akibe úgy belebuktam, hogy arra kevés kifejezés van, azóta sem bízok egy nőben sem. volt sok csalódásom. De valahogy mindig túléltem a dolgokat. Úgy érzem, hogy van nekem egy csodaszép Bővebben: link barátnőm, akit nagyon szeretek és ő is nagyon szeret engem...
Nálunk nincs ilyen probléma, azaz inkább fordítva van. Hogy én vagyok a rossz oldal...
Szerintem ez az egész dolog lány, hozzáállás és intelligencia kérdése...
Ha kurvának akar látszani, annak fog, ha fehér picsaszerkót akar felvenni, akkor fel is fogja venni. Ha egyszerűen meg akar csalni, akkor olyan simán meg fog, hogy még sejteni sem fogod. És pont, ezzel nem lehet mit csinálni. Ha csak pattogsz neki, szerintem még sokkal rosszab a dolog. sőt még lehet az éred el, hogy direkt megcsal, mert te teljesen bebeszéled neki a dolgot. Hogy végülis neked legyen igazad... Sajnos volt rá már példa.
A lány természete: közvetlen. Ez van, ezzel nem lehet mit csinálni, sajna nem tetszik neked, hát ez van. Benne van a pakliban, ha meg úgy érzed, nem ez kell neked, nem ilyen lány kell neked, akkor meg keress mást és meg van oldva a probléma...
A kanok meg futnak utána... Hát istenem ez van, légy rá büszke... Ha meg nem vagy rá büszke, akkor meg bunkó vagy, és nem ismered el a tényeket, ami rossz rád nézve is, meg az asszonyra nézve is... Ne azlegyen már a mérce, hogy hányszor nyomott félre... Szerintem ebből még előnyt is lehet kovácsolni, hogy neke milyen kajak, fasza csajod van, megvan a fiúkkal, és milyen talpraesett, meg kis tipptopp és nem csak a műkörömépítés rejtelmeiről lehet vele beszélni. Szerintem ez egyfajta dícséret, amivel fényezek az asszonyt és magadat is, hogy mennyire jó csajod van neked...
Vagy egy másik eset... Légy te olyan mint ő. Flörtölj egy kicsit a lányokkal, kicsit viselkedj velük közvetlenebbül. És, ha meglátja, akkor úgyis szóvá teszi. Szóvá kell tennie, mert szeret, hogy nem szerete, akkor nem érdekli a dolog, és nem foglalkozik a dologgal. Szal ebből is leszűrhető pár dolog azé...
Szóval vannak itt különböző lehetőségek. De én még mindig az javaslom a kedves topicnyitónak, hogy nőjön fel a hölgy szépségéhez és tegyen meg mindent csendben.
A felnövést az alatt értem, hogy ugye mint írta magáról, nem tartja saját magát egy Adonisznak. Én sem tartom magam annak, sőt. ilyenkor, úgy érzem kell, egy érettség, vagy nem is tudom micsoda, egy ''szint'' (bocs), hogy rájöjj, hogy megértsd, hogy megemészt azt, ami a látszat, hogy a párod szebb mint te. Ez egy olyan dolog, amiről te nem tehetsz. Úgyis elmúlik idővel a szépség...
A másik pedig az az, hogy tegyél meg mindent a lánynak, tedd meg ami tőled tellik, szeretsd úgy, ahogy őt senki sem fogja, ahogy eddig senki nem tette, figyelj rá, imádd, tisztel istenként, hord a tenyereden. És meglátsd meglesz a faganatja... Ha meg nem, akkor egyértelmű a dolog, de legalább elmondhatod azt, hogy TE MINDENT megtettél
Röviden ennyi.... -
Thunder78
őstag
Van igazság abban, amit mondasz.
Egy korábbi kapcsolatomnál én is megéreztem, hogy a párom más férfiakkal is lefexik. Kirugtam. És jól is tettem, mert találkoztam a mostani kedvesemmel és boldogabb vagyok mint valaha.
Hogy tanultabb kollégáimat idézzem: ''Busz és nő után ne fuss! Mindig jön a következő!''
Nők esetén nyilván férfiről van szó -
twollah
nagyúr
-
White Tiger
tag
Igen, ebben egyetértek veled. Ezt írtam is, h ha én éreztem, h vmi nem frankó,akkor általában igaz volt, és volt benne vmi... De ez tényleg nehéz dolog, mert szeretünk vkit, aki viszont bánt minket, még ha nem is akar. Ez rossz, de nehezen tudjuk kezelni, éppen fentiek miatt. Nem lehet egy kapcsolatot kivülről látni, ha benne vagy, már pedig máskülönben nem tudsz objektív döntést hozni. A verekedés szerintem sem jó megoldás, bár sok lányak imponál, ha verekednek érte
De kérdés, h megéri-e a dolgot
-
White Tiger
tag
Nem mondtál nekem ellent
Én is azt mondom mindig, h megkérdezi a kedves, h mit vegyen fel, h amiben jól érzi magát. Ilyen gondom aztán meg egyáltalán nincs, amit vki mondott, h túl rövid a szoknya, az amúgy szerintem nekem se tetszene. ÉS most h belegondolok, én se tudnám kezelni, ha túl kihívóan öltözne és mindenki utánafütyülne. A megbámulás még oké, így is elég csinos mindig, de szerintem egy idő után ÉN KÉRNÉM, h ne öltözzön ilyen kihívóan... Lehet h hülyén hangzik, de szerintem egy komoly kapcsolatnak nem tesz jót, ha a csaj túl kihívó, ha meg mindenkivel flörtöl, az plána nem.
Na akkor ennek a hsz-nek a 90%-a nem neked válasz tildy, de remélem nincs harag
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest