Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Redneck

nagyúr

válasz abridabri #12937 üzenetére

Üdv!

Most vettem 2 hete Tactic3D Raget és abszolút jó. Alphát akartam de úgy döntöttem a nagyobb hangszóró és a komolyabb felépítés a Rage mellett szól. Az Alpha 12 a Rage 19 volt aznap. Nálam windowsban headphone beállításon van és a szoftverben állítottam a virtuális térhangzást de teljesen jó. A Sennheiser fan barátom kipróbálta és nagyon tetszett neki, lehet beruház egyre. CS:GO-zunk sheriff szinten és semmi gondunk nem volt a fejessel. Kicsit szokatlan volt elsőre és testre kellett szabni valamint a járatás is jót tett a hangzásnak de visszhangos egyáltalán nem volt. Nem sokban különbözik az Alphától. Nagyobb hangszóró, fém pánt és beépített hangkártya. A tiédben is kb ugyanaz van csak neked külön USB-s (ez mondjuk szimpatikusabb volt az Alphában).

GO-ban szintén Headphone beállítást alkalmaztunk ugyanis az 5.1 a valós rendszerekhez van kitalálva. A basszus tényleg erős benne de alacsonyra véve teljesen jól belőhető, nincs atomháború feelingem ha bedobnak egy HEG-et.
    A crystalizerrel csínján kell bánni mert brutálisan eltorzíthatod a játék hangjait, valamint a surroundot is csak 5.1-re szabad állítani ugyanis a GO csak annyit tud.

Remélem segítettem!

UI: Jó tanácsként még annyit, hogy ne így kommunikálj ph!-n mert ez egy remek oldal/közösség és a legtöbben normális becsületes emberek akik szívesen segítenek a hozzá nem értőknek. Nem szolgáltak rá!
    USB csatit ellenőrizd (ne az előlapiba dugd) mert sok nincs rendesen földelve. Firmware frissítést is ajánlom!

Egyébként ha elsőre ilyen volt miért nem vitted még vissza? Gyári hibás termék a legnagyobb márkáknál is előfordul, tudnék mesélni!

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

• d1abLo

senior tag

válasz abridabri #12937 üzenetére

Akkor meg mit okoskodsz hogy nem az USB a rossz, mikor le se tesztelted mással?

Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash

Új hozzászólás Aktív témák