- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
abridabri #12937 üzenetére
Üdv!
Most vettem 2 hete Tactic3D Raget és abszolút jó. Alphát akartam de úgy döntöttem a nagyobb hangszóró és a komolyabb felépítés a Rage mellett szól. Az Alpha 12 a Rage 19 volt aznap. Nálam windowsban headphone beállításon van és a szoftverben állítottam a virtuális térhangzást de teljesen jó. A Sennheiser fan barátom kipróbálta és nagyon tetszett neki, lehet beruház egyre. CS:GO-zunk sheriff szinten és semmi gondunk nem volt a fejessel. Kicsit szokatlan volt elsőre és testre kellett szabni valamint a járatás is jót tett a hangzásnak de visszhangos egyáltalán nem volt. Nem sokban különbözik az Alphától. Nagyobb hangszóró, fém pánt és beépített hangkártya. A tiédben is kb ugyanaz van csak neked külön USB-s (ez mondjuk szimpatikusabb volt az Alphában).
GO-ban szintén Headphone beállítást alkalmaztunk ugyanis az 5.1 a valós rendszerekhez van kitalálva. A basszus tényleg erős benne de alacsonyra véve teljesen jól belőhető, nincs atomháború feelingem ha bedobnak egy HEG-et.
A crystalizerrel csínján kell bánni mert brutálisan eltorzíthatod a játék hangjait, valamint a surroundot is csak 5.1-re szabad állítani ugyanis a GO csak annyit tud.Remélem segítettem!
UI: Jó tanácsként még annyit, hogy ne így kommunikálj ph!-n mert ez egy remek oldal/közösség és a legtöbben normális becsületes emberek akik szívesen segítenek a hozzá nem értőknek. Nem szolgáltak rá!
USB csatit ellenőrizd (ne az előlapiba dugd) mert sok nincs rendesen földelve. Firmware frissítést is ajánlom!Egyébként ha elsőre ilyen volt miért nem vitted még vissza? Gyári hibás termék a legnagyobb márkáknál is előfordul, tudnék mesélni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest