Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
sasa311
veterán
De észrevettem

De rájöttem, hogy ebbe a gépbe, ami most van marhaság beletenni ezt a kártyát (egyik, hogy 300W a táp, tegnap megnéztem
) és az egész úgy szar, ahogy van, kéne venni egy újat. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy ez most egyszeri akció, vagy ''lesz máskor is'' hasonló árba. Mert akkor mindenképp téged foglak keresni (reményeim szerint 1-2-3 hét) amikor elkezdem összeszedni az alkatrészeket. 
Ja és esetleg Pci-es?
mert akkor az új lap már nem agp-s lenne
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és az egész úgy szar, ahogy van, kéne venni egy újat. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy ez most egyszeri akció, vagy ''lesz máskor is'' hasonló árba. Mert akkor mindenképp téged foglak keresni (reményeim szerint 1-2-3 hét) amikor elkezdem összeszedni az alkatrészeket.