- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
[OFF]Én nem nagyon láttam még nagyon jó eredményeket olyan lappal amibe integrált vga volt.
(nemtom te h vagy vele)-javaslom, akkor tájékozódj még, és azután írj dolgokat.[/OFF]
Mondjuk ha már ebben a topikban vagyunk, nézd meg az SLI szekcióban az eredményemet, az speciel integrált vga-s lappal készült.
tessék -
belsodavid
aktív tag
már mindent próbáltam, ha letiltm és amd driver sincs fenn akkor is csinálja, meg játékokban is :S
meg ez nem olyan hogy hú most 10500 helyett kapok 10000-et hanem volt amikor annyiszor belassult a gép hogy hát 3500-at adott ami eccerüen förtelem és még1x mondom játékokban is ááááááááááááááá
-
jones965
Modder
-Bár általában az olyan gépekbe ,amit "játékra" akarják használni (nem olyan komoly szintre) vagy húzni akarják (detto) akkor nem integrált VGA-s lapot vesznek bele-
- ezt ugye Te sem gondolod komolyan.
Mod: az aláírásodban szereplő Amd q6600 valójában mit is akar jelenteni?
-
belsodavid
aktív tag
Én is hasonló cipőben járok, mint te. Én MSI-ről váltottam ASUS-ra de megbántam, mert én még rosszabb helyzetben vagyok mint te. Én nekem dúrván leesik az fps olyan 15 20 mp-re is és utána visszajön. régen 10600 pontot kaptam, a mostani lappal meg röhej 7000-et, attól függ hányszor esik le az FPS :S. Már mindent kipróbáltam, bios frissítés Windows rakás friss driverek de nem jó. Hála Isten a boltos valószínű segít egy másik lap beszerzésében ami már jó lesz ha addig nem találunk ki valamit. pár HSz-el elöbb olvashatsz mi a pontos bajom. Ha valaki tud lécci adjon tippeket. Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest