- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
Menthirist
üzenetére
jó a shader felnin

két képen más anyagot használsz, vagy csak a skylight miatt van az első képen az a kékes beütés?
Ha más a shader, akkor első szerintem jobb.
RefeeZ: Gondolom, egy valós autóhoz modellezted felnit...viszont vhogy a formavilága nekem idegen....nemistom..inkább egy fjúcsör, picit toon-os kocsin tudnám elképzelni. Gondolom ilyen hasraütés szerűen ment, de szerintem böngéssz át néhány referencia fotót, úgy sokkal jobban fog menni.
DE mondom, a formája nem jó egy valós kocsihoz, attól még nagyon szépen le van ez modellezve, meg technikailag semmi bibi (csak shader, de azt már mondta Menthirist).
néhány link:
Bővebben: link - sok is, jó is, és ráadásul még magyar is. Legelső tut-os oldal amit anno találtam, nagyon jó gyakorlatokkal. Sajnos már bedöglött az oldal, nem frissítik, de attól még nagyon is hasznos.
Bővebben: link - anyagszerkesztővel foglalkozik, találtam már eccer vhun egy részeltesebbet is, de talán ez is segít megoldani pár problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest