- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
2 napja szórakozom, hogy ne legyen szemcsés a kép. Beraktam apró fényeket, de szemcsés lett tőle.
Néztem online megoldást, az nálam semmi nem történt. A csávónál a bútorok tökéletesek lettek.
Beállítottam 2423423423x. Próbálgattam.Arra jutottam, hogy vagy szemcsés lesz, cserébe nem szórakozik a háttérnek megadott képpel a render (sima fekete csillagos kép) vagy tűrhetően szép lesz, de a háttérrel is elpepecsel, ami miatt ~25p 1 kép alsó-hangon.
Megpróbáltam kikapcsolni a hátteret és sima zöldre rakni, hogy majd utólag kivágom, de ugyanúgy elpepecsel vele. PASSZ. Ötletem sincs már.
(van 500 kép)
Ezt megnézem holnap, de ha nem sikerül, akkor kicserélem a VRAY LIGHT-okat valami mental ray-es kis fényre, vagy megcsinálom materiálból, hogy világítson...de nemigazán van kedvem pepecselni vele.
Ezt a kettőt néztem.
https://www.youtube.com/watch?v=aXoZRc-P_rYhttps://www.youtube.com/watch?v=7JTmafEUmf8
Arra is gondoltam, hogy túl nagy a modellem és ezért nem stimmel...de ez sem nyert.
Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kenwood KA 1010
- Pioneer SX 205RDS
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400T GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest