Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Pörp: igen az csak bump map, azaz textúra. A probléma pont az, hogy a murvás guminak más az oldalfal magassága, oda új oldalfal mintázat kell. Az átméretezést már megcsináltam, a dzsuvás textúra is megvan
Egyedüli problémám, hogy még nem ismerem a pontos méretet és nincs kedvem újból egyártani, ha nem klappol, lefordul a 3d-s felnikről
Tegnap sörözni voltam így nem haladtamNyúltáp: ez az, hogy már fogalmam sincs mit álíltottam
, de a vray logot átnézve 20000 helyett 40000 mintavételezés és 8x volt 4x helyett...Azonban találtam egy frankó scriptet, amivel kezdők nagyon egyszerűen tudnak váltogatni teszt render és egyéb között, pár paraméterrel, ezt ajánlom bátran (a scriptben van egy hiba, 1024-es felbontásra kattintva)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tegnap sörözni voltam így nem haladtam
, de a vray logot átnézve 20000 helyett 40000 mintavételezés és 8x volt 4x helyett...