- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmm... kissé mintha lennének gondok a maya 2008-al... tegnap figyeltem fel rá, amikor be volt kapcsolva mind a két monitor, és a haveroknak betettem a másik moncsira egy filmet, hogy nézhessék, míg a nagyon Maya-ztam... nyitnám az UV editort, erre nem jelenik meg benne a modellem uv-ja (eleve nem váltott át uv módba, csak mintha próbált volna...) ráadásul amikor újraindítottam a maya-t, akkor már semmilyen képet nem volt hajlandó a panelokban megjeleníteni (minden menü meg hasonló volt, működtek is, de a panelok nem mutattak semmit). Mindegy, hagytam a fenébe, gondoltam majd ma utánajárok... 1 monitorral minden jó... bekapcsolom a másodikat, azzal is jó... de ha a másodlagost az elsődleges elé teszem ([link]), akkor megint előjön a gond... viszont ha az UV editort átteszem a kicsire ilyenkor, ott előjön...
Tehát mindaddig minden tökéletes, amíg az első monitor a másodlagos előtt van... viszont amikor megcserélem, akkor a maya megbolondul, és nem az elsődlegesre, hanem a baloldalira akar csak megjeleníteni dolgokat (pl uv editor)... ez azért elég gáz, hacsak nem a gépemben van a hiba, bár a legújabb videókari drivert használom... lehet, hogy egy régebbit is meg kellene néznem?
Új hozzászólás Aktív témák
- KERESEK MEGVÉTELRE R5 5600X PROCESSZORT
- LOQ 15IAX9E 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P17 Gen2i 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest