- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
Menth: Ja, erkélykorlát festés közben ráértem

animot inkébb nem nézném
de modell egész szépen alakul
Bici
Az ugye azért van mert minnél intenzívebre veszed a fényt annál jobban beég, de ez is meg homogenitás is könnyen kiküszöbölhető kis próbálkozással. Ne ragadj le ott hogy felnyomod selfillumot, játsz el beállításokkal különböző falloff-okkal, érdekes és látványos eredményeket lehet elérni.
ittvan plö ma reggeli pöcsölésem eredménye:
[link]
Selfillumhoz bepakoltam egy fresnel falloffot, ahunis gradient világossabb feléhez bé van nyomva egy glow, az alatt meg glow map-hoz output egy animált noise-al, és ugyanez a noise van berakva glow brightness mapjához ill a shader bump-jának.
(ugyan animált noise nem látszik az ugráló GI árnyékok meg tömörítés miatt de higgyétek el hogy ott van
)
Animáció: Namostmár legalább értem
Jól álltál neki problémának. Pathdeform lesz a megoldás. Csak annyi hogy animálnod kell a kül. paramétereit. Haplö azt akarod, hogy 0->25ik frame-ig csak simán végigszaladjon útvonalon szallagod, aztán 25->50ig pördüljön egyet, akkor 0 és 24es framhez rakj le egy-egy key-t rotésönhöz 0ás értékkel aztán 50hez is egyet mondjuk 360as értékkel, ugyanígy twistnél, mondjuk ott bonyolultabb lesz egy picit a dolog, mivel a twist értékének növelése folyamatos ''csavarodást'' idéz elő, tehát ahhoz hogy le tudd állítani 51ik framehez le kell pakolni egy újabb key-t 0ás értékkel, viszont akkor ugye 1 frame alatt visszacsavarodik a tested a kiinduló pozíciójába, elég sok pöcsöléssel korrigálható a dolog mondjuk. 51ik framenél Rotésönnel el kell forgatnod a tested annyival hogy pont úgy áljon mint amennyire 50ik frémnél twist elcsavarta, így is lesz valószínűleg egy kis ugrás két frém közt, de azt kis(értsd: sok
) tilitolival helyre lehet hozzni curve editorban.
Remélem érthető voltam...úgyis tom, hogy nem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Autószerelők, autószerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Proxmox VE
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- EAFC 26
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de modell egész szépen alakul