- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szeretnék egy hosszú szalagot készíteni, ami a térben megy ide-oda.
3 dolognál akadtam el:
1 - hogy csinálom meg, hogy a szalag bizonyos helyeken vastagabb legyen, és bizonyos helyeken csavarodjon?
Jelenleg pathdeform-al csináltam meg, de se a csavarodást nem tudtam megcsinálni, se a vastagodást. Ha a kiindulási testet előre megcsavargatom, és vastagítom, akkor ezek a púpok, tekerések végigmennek a görbén, én pedig azt akarom, hogy fix helyekn legyenek.
2 - A másik meg az, hogy nem tudom jól beállítani, hogy a szalag világítson. A Help-ben írnak valami hasonlóról, amit meg is csináltam úgy, hogy a materialnál kiválasztom az advanced lighting override-ot, de elsőre (ahogy a help-ben le volt írva) nem működött (teljes feketeség), kipróbáltam, hogy több ilyen material-t egymásba ágyazok, és amikor a 3.nál voltam elkezdett működni. 99%, hogy valamit elronthattam, mert gondolom nem kell többet egyberakni... De még így sem volt jó, mert hiába működött ezután, a fénye átvilágított a tárgyakon, vagyis nem volt árnyék. Nem is találtam erre használható beállítást...
3 - megpróbáltam rárakni videopost-ban glow effektet, ami sikerült is állóképnél, de mivel egy videóról van szó, az a probléma merült fel, hogy hiába renderelte be mind a 83 képet, és rakta is rá a glow-t, a kész MOV fájlon nem volt rajta az effekt, pedig renderelés közben láttam...
Ha tudtok valamelyik problémára megoldást, akkor írjatok!
Köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest