- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát így érthető, miért volt számolásigényes az anim...
Nem is tudtam, hogy van ilyen megoldás a lábakra a max-ban... Már ezt is tudom
Küldessz majd képet a házról, amit le akarsz modellezni? Esetleg akkor tudok egy-két ötletet adni
A Smooth-ot szívesen, akinek kell, használja
Én anno a MAX-os Intrómnál, és most egy másiknál is a Maya-ban úgy csináltam a kameravezérlést, hogy letettem két Curve-ot, az egyiken a targetet, a másikon a kamerát mozgattam... Királyul animálható, mert ha mondjuk máshova kellene nézni egy pillanat alatt átállíthatod a vonal menetét, és nem kell szórakozni az animációs kulcsokkal, csak egyéb esetekben
Nekem sokat segített... Ha kéred, kifejtem neked bővebben este, ha hazajöttem az oktatásról 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Autós kamera eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest