Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kBagyula
senior tag
Szia!
Köszi, igyekszem az elvárásoknak megfelelni.
Ehez a játékhoz lopoly kiegészítők kellenek, bár készítettem ezt azt magasabb polygonszámmal is, de azok már nem játékba valók, inkább csak nézegetni. Sajnos ez a game nem kifejezetten van optimalizálva, és gondolni kell azokra is akik nem használnak korszerű PC-t. Kisméretű textúrák kellenek, (1024x1024 vagy kisebb) max. polylimit pedig 12000.
====
Megszoktam már az 5-ös maxot. Megvan a 6-os is, de nincs hozzá ''rendes'' exporter ami nekem kell. Kipróbáltam, sokkal nem tud többet, mint az 5-ös ill. az 5.1-es verzió. Szebb a kezelőfelülete, nekem meg nincs szükségem csicsás GUI-ra, egyszerűen erre a hobbyra tökéletesen megfelel ez a verzió.
Ami különbséget észletem az a közvetlen megjelenítés, realtimeban teszi rá a shadereket, a specular light-ot és a bump-ot, nem kell külön renderelni mint a max5-ben és brutálisan jó a boolean benne. Hasonlót csak 5.1 alatt a PowerBooleannal lehet produkálni. Röviden ennyi.
Üdv,
kBagyula
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gyúrósok ide!
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest