Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atm*RefeeZ
üzenetére
Nah, akkor megszavaztuk, hogy azért van ez, mert 7-es max-ot használok.

Azért nem mindig egyszerűbb így, mert többet kell használni a Cut-ot, sőt, a Connect parancsra is gyakrabban rászorulok, s már kezd dagadni a kisujjam a Shift + Ctrl + E miatt.
Át kellene tenni máshová, csak mindezidáig lusta voltam ehhez. 
A render elég erőteljesen proci és memóriafüggő, de léteznek persze renderkártyák horror áron. Nyúltáp valahol feljebb már linkelte is őket. A grafikusoknak szánt videókártyák elsősorban a viewport-megjelenítés sebességén dobnak, ilyen pl.: Az ATI FireGL, az nVidia Quadro, valamint a 3dLabs Wildcat sorozata...de ezek rohadt drágák. (A legújabb QuadroFX 4400 pl.: ~2K EUR.
)
Inkább procit vegyél, a renderhez meg jó sok (és gyors) RAM-ot. A célgép (munkaállomás-proci, regiszteres memó, profi grakfártya) brutális pénzekbe kerül.
A másik oldal viszont a stabilitás: Beszéltem egy sráccal, vízhűtéséses Opteronja van, 1GB regiszteres OCZ RAM mellette, s megcsinálta azt ezen, illetve egy másik (A64 3200+, 2GB RAM) gépen, hogy kijelölt mindent az asztalon, s ENTER.
Namost olyan progik indultak így egyszerre, mint 3ds max, Maya, Photoshop, Illustator, PremierePro, Flash cuccok, Doom III, FarCry, CS...az Opteron lassan bár, de mindet elindította, az A64 másodpercek után beállt...
Már azt hittem bannoltak, de nem.
Akkor hogyhogy új nick-ed van? 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)