Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
A renderelést már nem a gép csinálja? Vagy vmit rosszul tudok?Bár biztos nem vagyok tiszába a fogalmakkal. Egy biztos: eleinte állóképpel foglalkoznék, hogy bármit tudjak géppel (állót) megoldani. Most eleinte ez a célom. (nem tudom, ennek mi a szakmai neve: modellező?). Aztán ha ez megy, talán jöhet az animálás. Gondolom onnan már nem nagyon nagyon nehéz... bár valamennyire biztos az.
-
DrSoul
őstag
Nem mintha nem adnék neked igazat, de a gömb is térben helyezkedik el. Tehát nem ''löttek a térlátásnak''. Persze igaz, más is kell. Én nem vagyok 3d animátor, de egy biztos: fontos a jó analizáló képesség, nagyon jó megfigyelőképesség, hogy az ember lássa az arányokat, viszonyokat, árnyékokat, vetületeket.
-
DrSoul
őstag
Megnéztem a fórumot, és nem ment el a kedvem!
Én szerintem tudok rajzolni, ok, nem mesteri szinten, de azér néhány dolog szokott sikerülni, ha nagyon bedobom magam. Csak az a bajom, hogy azt csak ceruzával tudom, géppel nem.
De egyébként néztem pár képet, pl. ezt: Bővebben: link Tuti, hogy fényképről csinálták, nem állt neki senki se nullából, fehér lapre rajzolni. Bár nem ismerek semmit a 3D modellezésről, de ebben biztos vagyok. Manapság eléggé kézenfekvő. Photoshoppal is ilyen téren csodákat lehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest