Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frosty
aktív tag
Én mindkettőt javaslom
Először tanuld meg az alapokat a Max-en. Az kb. 3 hónap, de nagyon intenzíven számolva (napi 3-4 óra)...annak jobb a tanítási módszere.
Ha megvagy az alapokkal és mondjuk tudsz már csinálni komolyabb dolgokat, akkor döntsd el mit szeretnél: ha karakteranimot és egyéb csontvázat használó dolgot akarsz, akkor javallom a Maya 6 Unlimited-et, minden másra 3dsMax 6 (hihetetlen gyorsan tudsz pl fotorealisztikus tájat csinálni, de webes grafikákra is ez a jobb). szvsz én a max-et jobban szeretem (plug-in-ekből rengeteg van, nagyon durva effekteket tud...), de ha belevágsz akkor készülj fel, hogy nem marad másra időd (pláne ha suli, munka után csinálod).
Ha nagyon gazdag vagy, akkor a tanfolyam gyorsabb lehet
Mindkét programot először érdemes 30 napos verzióban kipróbálni és, ha tetszik akkor megvenni az eredetit
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest