Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Dettó. Ráadásul eladónként ugye mást ajánlgatnak.
Passzív 3D a fasza, vegyél LG-t
Aktív szebb, jobb a szemüvege is, meg gyorsabb a rendszere, Samsungot kell venni. De egyiket se használja, sőt, egyikről se tud semmi többet mondani, csak hogy szinte ugyanaz csak és a Samsung most olcsóbb és jobb és szebb. Ennyi volt a szakmai elemzés
És akkor az ember elkezd olvasni, de nagyon összehasonlító oldalt nem is találtam. Én is ugyanitt tartok, őrlődök két márka között, és ha elém raknák akármlyiket és nézném szép lenne a képe, de azért az ember ennél megfontoltabban szeretne vásárolni.https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
BBéci
legenda
Itt volt nálam 10 napig, nem rossz, sőt, kifejezetten tetszett. De ettől függetlenül, az alapos tesztelés és mérés/kalibrálás után, gyorsan visszapakoltam a dobozába, mert takarta saját Panasonicomat.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Pedig az OLED lesz a megváltás a tévére eleve alkalmatlan LCD helyett. De amíg kinövik a gyermekbetegségeiket és elfogadhatóra csökken az áruk, addig vehetsz például Sony W828/829-et.
(#20350) zolika98
A 3D nem ér meg plusz 300000 forintot, de a HU8200 nem amiatt drágább. A MM-nál 35000 forinttal olcsóbban is megkapod, amiből kifizetsz 5000-et a szállításra és sokkal jobban jártál.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Sutee89
aktív tag
Valóban, ezt összekevertem. Kanapéról fifázáshoz (ráadásul wireless controllerrel), szerintem bőven jó nekem az átlagos input lag (35-45 ms ?). Ha online játszom, akkor használom a monitort. Az utánhúzás és a backlight bleeding viszont tényleg zavaróak egy bizonyos szint felett, ezeket elkerülném.
Kicsit utánaolvasgatva úgy látom, hogy tényleg elszámoltam magam a költségekkel, gyűjtögetek még és visszatérek.
-
zsolt19900
őstag
nem értem miért lenne ettől szutyok bármely cég is szerintem egyik szerver sem bírja azt, ha egyszerre sokan ráterhelnek türelem rózsát terem
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
maross
nagyúr
2-3 honap mulva alapjaraton ennyibe kerul (felteve ha valos a 600k ar, nem neztem utana). ilyen cuccoknal 15% kedvezmeny...haaat..ehhez kepest jol beharangoztak 30-50-70%-okat, es a "beszerzesi ar alatt adjuk" szlogent.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
assemble
addikt
Nem hangzik rosszul, nem brutal nagy learazas, de aki ilyet venne amugy is, annak jelentos azert.
En mondjuk ha 4K-s TV-rol van szo, kicsit nagyobban gondolkoznek talan, inkabb ilyen 55" lehetne kb, azok persze dragabbak is... De jo latni, hogy kezd elerheto arkategoria kozelebe kerulni egy olyan tv, amit szeretnek majd -
DerDer
tag
Ebben (sajnos) képben vagyok, ugyan ezt akartam.
VGA dp output-tal átkonvertálva hdmi-re és úgy be a tv-be nem lesz jó, mert csak 30hz-vel (de lehet csak 24hz-vel) fogja tudni vinni. Mivel hdmi 2.0-ás vga még nincs, ezért csak akkor fogja vinni a 4k-t 60fps-el ha a tv-n van dp bemenet.Én vettem egy belépő 4k-s samsungot amin csak hdmi 2.0 volt, de szerencsére kiderült hogy nem lesz jó és még a 14 napon belül visszavitték. A panasonic ax800 szérián van már dp port de az meg 500e. Végül egyéb ok miatt kudarcba fulladt a kis projectem ezért most adtam el/adom el a panámat 400ezerért elvileg megveszik a héten.
-
DerDer
tag
Igen, de hiába alakítod át, nem lesz jó.
Ha a tv hdmi-jébe dugod, a kari látja, hogy hdmi-be van dugva, és a hdmi-ként kezeli. És hiába 2.0 a tv inputja, a karijé csak 1.4 ezért nem lesz meg a 60hz. Bosszantó de sajnos így van. De ha tudod, teszteld le, csak készülj fel rá, hogy nem lesz jó.Hdmi 2.0 kábel "nem létezik". A hdmi-nél nem a kábel volt a szűk keresztmetszet, hanem a vevő és a fogadó egység. A régebbi hdmi kábeleknek is ugyanekkora az adatátvitele. Ha az input-output 2.0-ás akkor megy régi kábellel is.
-
blakey
titán
Egyszerűbb lenne ha DP 1.3-as lenne a tv-ken.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
DVB-T
tag
Akkor lenne igazad, ha legalább 8K-s adásokat néznél, amit megfelelő berendezéssel vettek fel (ilyen tesztadások most mennek japánban sicc!) Ne haragudj, ha Te 2m-ről több részletet látsz egy 50" képen, mint 5m-ről 2K felbontásnál, akkor azt kell mondjam, hogy a tv gyártók fizetnek, ugyanis ezen a felbontáson nem fogsz látni, ráadásul, ha passzív 3D-re konvertálod a képed vízszintesen 504 sorod lesz SD kép, miről beszélünk? Kipróbáltam tegnap a konyhából, vagy 9m-ről a 48" tv-n minden olyan részlet láttam, amit 2,5m-ről látok, ez csak 2K, átlagban 2Mbit/s adatsebesség...(mondjuk tegnap a kézimeccs alatt felvitték 11Mbit/s átlagra, tehát azon is kipróbáltam, 2,5m-ről, és kb 9m-ről, egy nagy előnye a nagy tv-nek, a konyhából is látok minden(részletet(ami látható 2K-n))
Hogy milyen részletességgel látok egy tárgyat, az a tárgy méretétől függ, egy 48-50" panel nem fér el egy zsebben (területe mérhető), ahogy Te sem látsz távoli tárgyakat 3D-ben, úgy én sem, természetesen...
[ Szerkesztve ]
-
DVB-T
tag
így van, kell egy kompromisszum, de azt ne gyártó és annak szócsövei mondják meg nekem, hogy mennyi legyen...lehet, hogy 3m-rről a 48"-os tv-t nézve nagyobb lesz a komfortérzetem, mint 2,5m-ről, lehet, hogy 2,5m-en a 37" tv-t nézve lesz nagyobb...de azt ne sulyokolja belém senki, hogy 2,5m-ről minimum 55"-ost kell vennem, ennyi az össsz problémám...
-
DVB-T
tag
Ilyet nem mondtam, nem erről szólt az egész, viszont ha 2K-ról beszélünk és egy átlagos 2MBit/s (szégyen!) adatfolyamról, akkor ez könnyen bekövetkezhet..A német szolgáltatók régebben 4-8HD csatornát sugároztak egy trenszponderről, most már sokkal többet, de ha azt vesszük, hogy a tréhome 38-at , akkor , bár tapasztalatom nincs, el lehet gondolkodni az össszehasonlításon, a 3 betűs szolgáltató is folyamatosan veszi visssza a sávszélességet, most már 1440x1080-on mennek a HD csatornák, és több csatorna osztozik ugyanazon sávszélességen, mint korábban, a digi-ről meg nincs is mit beszélni, bár ránéztem a HD adáson volt átlag 6Mbit/s, de már a német 3D adás is csak ennyi, ráadásul 2-3 év alatt negyedére csökkent a hd adások száma műholdon, aki kábelezik az pedig vegye figyelembe, hogy a kábelhálózatok is műholdon kapják a jelet,amit aztán kábelre modulálnak, tehát a minőség nem javul...
-
ada19
senior tag
-
ada19
senior tag
Bár nem ismerem a részleteket a működésükről, én is hasonlóra tippelnék. Az AnandTech-nek van erről egy részletes írása (http://www.anandtech.com/show/2803), abból számomra az derül ki hogy sok szinten adódik egy kis lag mindig a szummához. Ebbe beleszámít pl. a VGA is.
Az a sejtésem hogy a konzol célhardver lévén kevésbé érzékeny erre, és több mozgásteret enged az input lagnak, de tény hogy PC-n már az egérmozgásnál is észrevehető a 40ms, és elég zavaró (persze nem próbáltam még high-end VGA-val, azoknak az ára ugyanis majdnem eléri vagy néha meghaladja egy komplett konzol árát).
Javítsatok ki ha tévedek ill. rosszul gondolom.
[ Szerkesztve ]
Mégsenem
-
BBéci
legenda
Nem játszom tévén, de ismereteim alapján, egyetértek Veled. Bár egy 10 ms-os Sony az űbereknek is megfelelhet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
BBéci
legenda
-
cuko
aktív tag
Köszi az észrevételeket, a 3D számomra nem fontos, a képe pedig nem felsőkategóriás az biztos, de nézegettem azóta máshol is tévéket ma, és számomra/szerintem nem volt olyan gyenge képe az alsóbb kategóriás Samsungnak sem (H5500 volt talán), mellette a Sony w700-as persze nagyon szép volt, de az megint eggyel magasabb kategória.
@Pumma: úgy láttam, Sony topicban nem írtak rosszakat a 605-ről, sőt és a tesztek is dicsérték, amiket olvastam. Az LG LB650-ös felhősödésétől jobban félnék.
Képminőségre engem meggyőzött a Sony az LG-kkel szemben.
-
törölt tag
Igazad, nagyon jó a passzív 3D, mások csak foglalkozzanak a felezéssel meg a duplázódással, az minket nem zavar. Grat a tévédhez, már mástól is hallottam, hogy nagyon jó tv a Sony KD-49X8505B.
cuko 605-ös clouding, bandingról még biztos nem olvastál. Arról sem, hogy melyik a valódi 100 Hz-es tévé? Amit írtam, az nagyon jó ár/értékben, és ráadásul a mérete is elég nagy. Csak egy javaslat volt, megfizethető árú Smart, és jó minőségű 3D-s tévére.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest