Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerDer
tag
Sziasztok,
Üzletbe szeretnénk betenni egy 4k-s TV. Pc-vel lenne összekötve és játék menne rajta. 45"-50" közöttit keresek, de lehet az 50" már be se fér a helyére. Kizárólag nappali fényviszonyok mellett üzemelne, napi 8-10 órát.
Ami fontos tehát:
-Minél szebb kép nappali fényviszok mellett
-Alacsony, vagy átlagos input lag. (max. 40 ms alatt gaming/pc móban)
-Férjen bele a büdzsébe (~bruttó 500e)Ami egyáltalán nem fontos:
-3D
-Smart funkciók
-hangminőségA pc-ből mini display port-on keresztül jön ki a jel, okoz bármilyen minőségromlást vagy (lényegesen) magasabb input lag-ot egy mini dp -> hdmi átalakító?
Ebben a méretben nincs nagy választék, a Samsung közül ezt néztem ki: UE48HU7500
Az LG 49UB850V-nek nagy az input lag-ja. A Sony KD49X8505BBAEP -ről pedig nem találtam tesztet.Mit gondoltok a Samsungról? Bruttó 430 ezerért már be lehet szerezni.
-
DerDer
tag
Sziasztok,
Olvastam, hogy nem rég szóba kerültek az 500 ezres TV-k és az időállóságuk. Egy elrontott beszerzés miatt nyakukon maradt egy szinte vatta új Panasonic TX-50AX800E 4K-s 3D TV amit most kezdtem el árulni. Aki ezt a gyönyörűséget megveszi az elkövetkezendő 5 évig biztos kielégíti minden igényét.
A hdtvtest.co.uk és az avforums.com is kíválónak értékelte.
Akik hosszú távra terveznek és nem akarnak kompromisszumokat
itt megtalálják a hirdetést. -
DerDer
tag
válasz HagaNRG #21635 üzenetére
Már írták előttem, de csak megerősíteni tudom, neten rendeld és lesz 14 napos elállási jogod. Annyi hogy vigyázz rá és ne csak azért, hogy biztos visszavegye a bolt, de utána ugyanazt a tv-t fogja valaki más megvenni.
Kinéztél már konrkét boltot ahol megvennéd, vagy ahol lesz jobb áron?
-
DerDer
tag
Ebben (sajnos) képben vagyok, ugyan ezt akartam.
VGA dp output-tal átkonvertálva hdmi-re és úgy be a tv-be nem lesz jó, mert csak 30hz-vel (de lehet csak 24hz-vel) fogja tudni vinni. Mivel hdmi 2.0-ás vga még nincs, ezért csak akkor fogja vinni a 4k-t 60fps-el ha a tv-n van dp bemenet.Én vettem egy belépő 4k-s samsungot amin csak hdmi 2.0 volt, de szerencsére kiderült hogy nem lesz jó és még a 14 napon belül visszavitték. A panasonic ax800 szérián van már dp port de az meg 500e. Végül egyéb ok miatt kudarcba fulladt a kis projectem ezért most adtam el/adom el a panámat 400ezerért elvileg megveszik a héten.
-
DerDer
tag
Igen, de hiába alakítod át, nem lesz jó.
Ha a tv hdmi-jébe dugod, a kari látja, hogy hdmi-be van dugva, és a hdmi-ként kezeli. És hiába 2.0 a tv inputja, a karijé csak 1.4 ezért nem lesz meg a 60hz. Bosszantó de sajnos így van. De ha tudod, teszteld le, csak készülj fel rá, hogy nem lesz jó.Hdmi 2.0 kábel "nem létezik". A hdmi-nél nem a kábel volt a szűk keresztmetszet, hanem a vevő és a fogadó egység. A régebbi hdmi kábeleknek is ugyanekkora az adatátvitele. Ha az input-output 2.0-ás akkor megy régi kábellel is.
-
DerDer
tag
válasz Nagylajos_1 #22001 üzenetére
Pont erről beszéltünk itt tegnap, olvass vissza.
Az én álláspontom továbbra is ugyanaz mint tegnap. Szerintem csak akkor lesz 60hz ha display port- display port-tal van összekötve.Szerk:
Én direkt a dp port miatt vettem a pana ax800-at. jah és az alacsony input lag miatt.[ Szerkesztve ]
-
DerDer
tag
válasz Nagylajos_1 #22055 üzenetére
Online rendeltem media markt webshopból, átutalással, cégként. 14 napon belül visszavittem, a kasszából adták vissza a kp-t.
-
DerDer
tag
Én külső vinyóra szoktam tenni az mkv-t és a tv lejátszójával játszom le. A filmben azonban vannak mini akadások, nem olyan folytonos. Ez a 3:2 pulldown miatt van? És ez a félmilliós uhd panasonic-on is ilyen.
Jobb lesz ha laptopon játszom a filmet és hdmi-vel összekötöm? A praktikusságot leszámítva miben tud többet a média lejátszó mint a pc? -
DerDer
tag
Egyetértek kriszt@n-nal, a panánál tényleg béna a lejátszás, a 450ezres modell is csak ennyit tud.
Persze lehet élni vele, venni média lejátszót vagy géppel lejátszani csak csalódás amikor rákötöd a hdd-t és nem tudsz hang- vagy felirat sávot sem változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Raspberry Pi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Robotporszívók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi mibro earbuds vezetéknélküli fülhallgató
- CSAK MOST!!! HONOR Earbuds 3 Pro Bluetooth fejhallgató, fehér BONTATLAN
- Bowers & Wilkins Pi5 S2 Cloud Grey bluetooth fülhallgató hibátlan, garis
- Trust 16689 (mélysugárzó) hangszóró, hangfal eladó!
- JBL Quantum 100 gamer headset fejhallgató, újszerű, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest