Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
voltam ma MMben, kikértem segíthetekcsávó segítségét: samut vagy sonyt vagy egy bizonyos sharpot szerettem volna kivesézni.... erre rávilágított egy [lg 42lb670v tv re....
igazából lgről annyi jót nem hallottam -igaz az több éve volt- azóta fejlődtek? mostani szériájuk helytálló?
ott volt mellette pl. a kiszemelt sony tv és mutatta, hogy amikor lassan ment a kamera, akkor a sony az "röcögött" ez az lg pedig vajtisztánsimán vitte a képet..... most ez is valami "átbaszásos" beállított ficsőr? vagy igazat állított azzal, hogy a sony régebbi típus és 50hz-es az lg pedig valódi 100hz-es tv?
mert igazából meggyőzött az lg képe -igaz a sonyé sem volt csúnya- de pl. az lg-i ips paneles már és edge ledes -azt mondta, ez lekapcsolható ledeket jelent, amit nem használ lekapcsol- most ez jó nem jó?
kérnék tanácsot, mert nagyon megfordult a fejemben a tv vásárlás, és nem szeretnék balfékül kiadni 200khoz közelítő összeget tévesen
köszi előre is
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
köszönöm nektek, igazából két fórumban is bekérdeztem, hát ha lesz itt is ott is segítő emberke, és lett is bocsi, hogy itt picit felületesen fogalmaztam, valóban kevertem a ledlekapcsolást és a teljes hátsó világítást
a sonybóóól ez volt mellette, és ugyan abból a távolságból nézve ténylegesen láttam, hogy zavaróan "ugrál" és "röcög" a képe az lghez képest
namármost én épp ezért gondoltam egyből arra, hogy az lg-t frankón beállították stb. stb. a sony vagy bármely másik tv "ellen", hogy azt vigye a ember fia, de az lg fórumon kiokosítottak, hogy valóban frankó az a tv amit ajánlott a csóka, ergó most egyenes volt és "jót akart" nekem -az már más tészta, hogy neten olcsóbb a tv, így lehet hogy ott fogom megvenni, nem pedig nála
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
én mindent elképzelhetőnek tartok
én sem voltam LG párti, de amit láttam az meggyőzött és azt mondtátok, hogy ez a fontos, szóval nagyon a felé billent a mérleg
-
zsolt19900
őstag
leszűkítettem picit a kört
LG 42LB671V 142+garikiterjesztés+szállítás 163k (és elvileg jár hozzá ajándék hangprojektor az Lg honlapja szerint)
SAMSUNG UE48H6400 48” 189k alap garival
LG 47LB671V 192k összesen 3év garival
Sony KDL-42W805B ennél van olcsóbban is, csak most az összehasonlítás végett linkeltem innen
és még a 815ös változatra vagyok kíváncsi, hogy ebből a pár darabból, most akkor melyik az ajánlott?
-
zsolt19900
őstag
és mondjuk, ha képbe hozzuk a samu tvket pl 6400es szériásat 122es méretben, akkor az is "Pariban" lenne az lg 671es tvjével?
igazából amire tényleg sokat használnám, az hd és egyéb minőségi tartalmak nézése.... szóval a smart és ilyesmi csak néha-néha használt ficsőr lenne számomra
a 3d pedig -épp ezért is hozom fel a samut mint kérdést- tettszett jó barátomnál, akinek egy 6800 -talán ilyen- sorozatú tv-je van.... na ott meg voltam elégedve a 3d hatással, meg úgy az egész kép minőséggel.... láttam áruházakban tömegszám van 6200sorozat.... gondolom ilyent pedig nem szabad már venni -gyenge proci stb. stb.- gondolom én....
szóval samu tv-k közül melyikek lennének ajánlottak 40coltól?
-
zsolt19900
őstag
válasz #94529552 #19985 üzenetére
és ugye az az infó helytálló, hogy lefelezi az aktív 3d a képfrissítést.... namármost a passzív pedig a sorokat felezi
akkor most tegyük fel, az aktív 3d pl "röcögősen lesz éles" a passzív pedig folyamatosan lesz kisebb felbontással? nagyon nagyon leegyszerűsítve a kérdést persze....
vagy kérdezem másképp: ha tettszett jó barátom samu tvjén a 3d akkor nyugodtan vehetem azt, hiába "felezett" a képfrissítés nem fogom észrevenni, ha ott sem vettem?
igazából azt vettem észre az lg demofilmjénél az mmben, hogy mintha picit homályosabb "fakóbb" lett volna a 3d-s videó rajta.... ez lehet a folyománya a felbontás feleződésnek? de viszont folytonos volt a videó, mármint a 3d hatás....
a samsungot pedig amikor barinál néztük, egyáltalán nem zavarta a szememet, és tényleg élveztem amit láttam....
a 6400sorozatt sokkalta "gyengébb" mint a 6800? vagy csak kőcelékszolgáltatásokban tér el? a panel ugyan az benne? vagy talán a proci lassacskább stb stb? ez okozhat valamilyen hátrányt?
-
zsolt19900
őstag
leírnám a boltban eltöltött nem kevés perces tapasztalataimat is azért
vittem pendrájvon a "lehető legrosszabb" tartalmat amit én még megnézek, az pedig a dvdrip, vittem "mai filmet is" és vittem egy páréveset is, az egyik a gyors ill lassú mozgások megfigyelésére: téglaváros a másik pedig az animációs részekre való tekintettel az így neveld a sárkányod első része.
Nagyon kedves és segítőkész volt az eladó, dugdosta a drájvot. Először egy Samu h6200ba 122cmes méretben, tapasztalat: elég korrekt kép, jó mozgásmegjelenítés
ezek után egy sony következett egy 828as 106cm méretben, tapasztalat: sokkal jobb kép, mint a nagyobb samun -tudom ez várható volt- de ami pluszban észrevehető volt, hogy mindenféle tekintetben szebb volt a képmegjelenítése a samuhoz képset
no ezek után jött az lg tv -amire végül is a választásom esett-, tapasztalatok: már majdnem 720p élmény, szép kép, jó mozgás megjelenítés és tényleg ez és a sony között dőlt el a meccs
megjegyzésben hozzá kell tennem: a pendrivem miatt néha csúszott mindegyik tvn a film -elég lassúcska pendrivet sikerült vinnem- aztán, még mielőtt valaki belém kötne, hogy "miért dvdripet vittem", hát azért mivel úgy gondoltam, hogy ha az általam preferált minimum tartalmat elviszem és az tetszik, akkor a jobb felbontású tartalmak már csak jobbak lesznek ennél
gondoltam leírom, hát ha tudok segíteni valakinek.... egyik tv-t sem húzom le a három közül, a samsung a három közül monumentalitásával lógott ki ez okozta a ++++-t, a sony egy arany közép út, amennyiben pl. apróságok mint dizájn megfogja az embert, akkor azt választja és az lg, hát azt pedig nagy fogcsikorgatva vettem meg, a kistesója 106cm helyett a nagyobb tesót
még egy infó: ugye néztem és kérdeztelek is benneteket, hogy az lg oldalán van ajándék hangprojektor egyes tévékhez no az euronicsben pont nem elérhető ez az ajándék, ők -az eladó elmondása szerint- inkább alacsonyabb áras durranást kértek az lg magyarországtól
-
zsolt19900
őstag
válasz Kolondrum #20131 üzenetére
igazából nem is fogom használni a beépített lejátszót, de laptoppal mégsem állíthattam oda szóval ez nem volt szempont, hogy mi hogy játssza le belsőleg
-
zsolt19900
őstag
válasz novaktomi #20135 üzenetére
abból bőven kijön egy 671es LG, azt ajánlották nekem itt is, és a boltokban is, de menj el nézd meg az üzletekben és a szemednek higgy
-
zsolt19900
őstag
válasz Picturemaker #20142 üzenetére
eztet ni LG 47LB671V
-
zsolt19900
őstag
válasz Hotride #20169 üzenetére
szerintem pedig a szemednek kell hinni oda kell menni meg kell nézni teszt az teszt, egy támpont azt aláírom, de kb ennyi
és azért ips panel az ips panel, mégis csak mobiltelefonban is látod hogy jobb dolog mint a "régebbi" panelek....
és nem nem azért mondom, mert hogy én is az Lgt választottam, hanem láttam és meggyőzött
a fekete meg szürke meg ilyesmi fakóság meg nem fakóság.... nem feketét nézel, és a fekete részek sem lesznek full pocsékok, szóval ezt a momentumot sem értem én -és nem csak rád reagálva, hanem állecuzámmen a dolog körül
Sir81:
én és végigjártam a pécsi ezen üzleteket, és valóban az euronixben jobb a hozzáállás SOKKAL, a médiában van ilyen meg olyan tvmárka képviselő, egyik fikázza a másikat majdhogynem, szóval szerintem borzalom
de az euróban én amiket megnéztem samu f6200 122cm, sony 42colosa a 828as verzióban és az lg lb671 amire végül is a választásom esett -ez volt a full full, amit nagy fogcsikorgatva tvre kiadok, és gondoltam most meglépem. A samu a sonyval és az lgvel szemben nem győzött meg, ugyan is a vitt dvdrippem csúnyábban jelent meg rajta mint a másik két tv-n -tudom tudom nagyobb a 122cm mint a 42col, de akkor is- ha nem lett volna az Lg akkor a Sony lett volna a nyertes.... csak nem tudom, hogy te milyen árkategóriában keresgélsz, mert ezek mind 180-190körül voltakFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
és ilyesmi, hogy nézés szög stb, mennyire kell rá odafigyelni? fekve nézem hol legyen a "szemközéppontom"? csak mert így alakítom akkor ki az asztalt a tvhez.... a képernyő mértani közepére nézzek? vagy ennyire nem kell túlmisztifikálni?
-
zsolt19900
őstag
én 5000es sorozatos tvt nem vennék, de ez már az én magánvéleményem
-
zsolt19900
őstag
értem én, csak én azokat már régi típusnak tartom de ez magánvélemény igazából konyhába nézelődős tvnek vennék, és elvileg lesz is, de szobába saját használatra már 6000est mindenképpen
-
zsolt19900
őstag
vau, ez egy igazán velős és igazán idevaló hsz volt gratulálok
inkább mást nem is reagálok rá.... tudod a szüleim szeretnék nézni a tv-t miközben kint ülnek este a kályha melege mellett, egy kis szórakozás nekik és talán ez az egy de hát te biztos jobban tudsz mindent
-
zsolt19900
őstag
válasz gyeniko #20311 üzenetére
én nem bosszankodok csak nem éreztem korrektnek de hát mindegy
-
zsolt19900
őstag
"ha elém raknák akármlyiket és nézném szép lenne a képe"
pedig hajdanán a tv igazából erről szólt
de persze megértelek.... nagyon sok dolog van, én sem szerettem volna annyit amennyit tvre kiadni, de még ugye hát ha ezt hozzárakooom meg azt hozzárakoom stb. stb. akkor lehet, hogy nem kell 3-4 év múlva, hanem 5-6-7-8 év múlva váltanom - gondolkodás síkján akkor ugye hamar felkúszik az a bizonyos árcímke
de én még mindig azt mondom, hogy a képe legyen szép -főleg, ha a sok sallang nem kell- és slussz a többi nekem is csak ráadás, a képe megtetszett és cső
-
zsolt19900
őstag
nem értem miért lenne ettől szutyok bármely cég is szerintem egyik szerver sem bírja azt, ha egyszerre sokan ráterhelnek türelem rózsát terem
-
zsolt19900
őstag
samu ue40H5000 vs. Lg 42Lb5500
Sony kdl 40r450b még talán ez
ez a két "versenyző" a konyhai tv-s történetre.... melyiket lenne érdemesebb megvenni? igazából sd adások mennének rajta nagyrészt, néha pendrivéről lenne etetve filmekkel és ennyi
az Lg szimpibb az ips panele miatt....Samu ue40H4200 ez pedig egy kérdéses versenyző az sd adások végett értelmesebb lenne a hdready tv, vagy felejtős a dolog?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz docker #21060 üzenetére
LG 42lb671 ezt merem neked ajánlani
-
zsolt19900
őstag
hszről hszre látom, hogy fekete is fekete úgy
nekem lb671em van és filmről filmre csak tátom a szám, hogy milyen jó képe van.... szinte melengeti a szemem annyira tettszik a képe
szóval aki samuval összeveti pl 6400el annak csak annyit, hogy euronicsben megnéztem ugyan azzal a tartalommal az LG-t és a Samu ezen két példányát és láthatóan gyengébb volt a samu képe az lgvel ellentétben.... és ez nem elfogultság, mivel úgy mentem tv-t venni, hogy lg nem kell hanem samu az aktív 3d miatt, de a képminőség -és már itthon megtapasztalva a webos-t- hát mondhatom, hogy lenyűgöz ezt a kis "médiacenterecske" ami a szobámba került
-
zsolt19900
őstag
bizti nem nem a bevilágítással volt gond, hanem ugyanazon tartalom megjelenítésénél egy két helyen fogta és a samun éppen észrevehetően azaz zavaróan szétesett a jelenet no és nem csak én láttam, hárman mentünk tvt nézni nekem
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
rég irtam ide, de most akadt egy kis problémám -igaz nem tudom, hogy hiba-e vagy valami más hát ha tudtok segiteni
[lg 47lb671v] tipusu tv-m van és mostanában észrevettem, hogy a háttér néha néha "villódzik" mintha pl tűz effektet szeretne megjeleniteni a tv, de koránt sincsen tűz a jelenetben
valami elromolhatott ebben a "külön területes" háttérvilágitásában? mert olyan mintha nem tudná jól vezérelni, hogy mit jelenitsen meg és mit nem.
a forrás ugyan az mint eddig, egy lenovo y570 és a hdmi kábel is ugyan az mint eddig ami volt és amivel nem tapasztaltam ezt a furcsaságot, amire még tippelek, hogy egy frissités hozhatta magával ezt a jelenséget?
valaki tapasztalt már ilyesmit?
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
az egyik szobában bekrepálni látszik az amúgy sem már valami fiatal hirében álló crt tv
le szeretnénk cserélni, max 200k a határ.
nekem a szobámban egy LG 47LB671V tv-m van és meg vagyok elégedve vele
a szüleim szobájába is valami hasonló tudású, de a jelen kornak megfelelő tv-t szeretnék vásárolni.
-szóval nagyobb, többet tudó lehet de 200 a nagyon maximum
az ips technológia és az lg felülete nekem bejött, szóval maradnék ezen a vonalon
3d nem feltétel, de nem baj ha van
köszönöm előre is a segééjt
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
fél éve tettem fel ezt a kérdést amire ezt a választ kaptam
változott az alatt a fél év alatt valamit a piac? 200k lenne most is a keret, vagy pedig a másik variáció, hogy a jelenlegi Lg tv-nél milyen jobb alternatíva van mostanában 200k +- 20-30k környékén? fhd elég, kb 2-2.5m ről nézzük és 3dnek is örülnék, továbbá mivel megtetszett az Lg kezelőfelülete esetleg háztájban valami modell, ami előrelépés lehet? de persze nem kötelező jöhet a Lg Samsung Sony hármasból bármi
köszi előre is a tanácsokat
-
zsolt19900
őstag
válasz HagaNRG #35171 üzenetére
és Pumma
köszi az ajánlatokat, az az LG tv az tetszetős előrelépés lenne az a mostanimhoz képest, vagy annyi, hogy nagyobb és jobb rajta minden, szóval picit frissebb?
-
zsolt19900
őstag
lg 55lh630 ezt jól nézem, hogy nem 3d tv? .... amennyiben nem ....
sony bravia 55w808c ill. a 807c között mi a különbség? és melyik ajánlott darab?
szüleimnek ezt az lg-t néztem ki, de ahogy böngésztem, úgy láttam hogy nem 3d tv, ugye?
A sonyra esett a 2. hely így az lépett előre és ezért érdeklődnék, hogy jóféle tv?
kööööszi előre is a segítséget
-
zsolt19900
őstag
válasz varmi2 #35435 üzenetére
oksika az lg-t szerettem volna, tetszik a weboes de így akkor az kiesik, mivel a nagyobb méret és ez az árszegmens a fontos, szóval akkor marad a sony
-
zsolt19900
őstag
válasz virkir #35438 üzenetére
nem feltétlenül ott lesz megvásárolva, de amúgy is ilyenkor gyártói garit szoktak adni az meg lgnél jövök megyek, én pl "befostam" mert ahol vettem a tvmet azokat szépen felszámolták, de a gari még élt amikor a mosógépünket is el akarták vinni (azt hiszem mall vagy emag volt pont), hogy majd akkor jóvan 2 hétig elvinnénk a gépet.... mi meg mondtuk, hogy akkor szépen gondoljuk át mégegyszer, gyártói garit adtatok, ne vigyétek ti sehova.... még aznap jött a csóka és csinálta is meg a mosógépet
-
zsolt19900
őstag
sziasztok ismét
amennyiben nem feltétel a 3d (smart esetleg igen) és a fhd felbontás elegendő, akkor 55collos mérettől milyen tv a mostani ajánlott vétel? lg samu sony pana tekintetében?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz #94529552 #35445 üzenetére
ez a samsung sem tűnik rossznak valóban
headhunter: olvastam, de a 3d nem feltétel már, így ezért kérdeztem, hogy van e jobb alternatíva ebben a szegmensben a sonytól
-
zsolt19900
őstag
válasz headhunter #35447 üzenetére
ennyivel jobb lenne a sony, hogy megérje a majd' 40k felárat a panával szemben?
-
zsolt19900
őstag
emagon vásárolok tv-t, arra az első 2 év gyártói gari lesz, vagy emag gari? jobban esne az első két éves gyártói gar, aztán a többi lehet emagos, csak ezért kérdezem köszönöm
beárazták, szóval ezt az LG-t szavazta meg a család remélem nem lövünk mellé, a Sony ill. többiek jelenleg jóval drágábbak, ha jól néztem
-
zsolt19900
őstag
válasz #94529552 #35533 üzenetére
o oksika, ettől féltem és akkor beszélgettünk erről a tv-ről az elején (csak ugye megakadtam azon, hogy nem 3d-s de az már nem is feltétel), szóval jó tv ez? hasonló vagy kb. ugyan olyan lesz a képe, mint a mostani Lg-mnek?
-
zsolt19900
őstag
válasz #94529552 #35548 üzenetére
oksika, az annyira nem gáz
még egy kérdés: ilyesmi oldalakon mint movie.cc meg online filmek.... tudunk majd a tv-n nézni filmeket, vagy ahhoz kelleni fog hozzá egy kis pc amin megy az egész mindenség? azért kérdezem, mert ez is lenne a funkciója és ha nem fontos akkor nem vennék alá pl. egy laptopot. A kérdés azért merült fel bennem, mert mindenféle flespléjer meg mindenféle reklám fel szokott ugrani, na most ezt a tv "le tudja kezelni"? lehet, hogy picit buta a kérdésem, de én már a kezdetek óta úgy használom a tv-m, hogy laptop és hdmi, szóval a beépített funkciókat ennyire nem böngésztem meg.
-
zsolt19900
őstag
válasz #94529552 #35552 üzenetére
lecsekkoltam, viszi az onlinefilmeket a beépített lejátszó (böngésző) is az én tv-men a reklámokat be tudom zárni és elindul a film is, szóval minden okés.
Lesz rádugva egy billentyűzet aztán úgy jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Robotporszívók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi mibro earbuds vezetéknélküli fülhallgató
- CSAK MOST!!! HONOR Earbuds 3 Pro Bluetooth fejhallgató, fehér BONTATLAN
- Bowers & Wilkins Pi5 S2 Cloud Grey bluetooth fülhallgató hibátlan, garis
- Trust 16689 (mélysugárzó) hangszóró, hangfal eladó!
- JBL Quantum 100 gamer headset fejhallgató, újszerű, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest