- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
Aktív témák
-
Relisys
senior tag
Oké király megy minden. Köszi a s egitséget.
-
-
joola
aktív tag
Winamp- Options/preferences/general preferences/allow multiple instances
Szerintem.
így tudsz 2 winampot indítani és elvileg két külön output device-t beállítani.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
igen, menni fog. bár igazából 1 hangkártyán többféle hang már így is tud menni. használtam 1 ideig 2 hangkártyát még p2 korszakban. nem azért mert annyira szükség volt rá, de épp volt egy szabad ISA slotom :) winampot próbáltad úgy hogy másolsz egy felinstallt winampot másik könyvtárba és úgy indítasz kettőt? de ha nem, akkor muszáj többféle progit használnod.
-
Relisys
senior tag
Hello!
Kérdésem a következö lenne:
Meglehet-e oldani azt hogy egy gépbe két hangkártyát teszek és akkor kétfajta zene fog menni? Én arra gondoltam hogy berakom a 3 kártyát és 2 lejátszot inditok és mindegyiknél beálllitom az output deviceot. Müködne ez szerintetek?
Ha igen akkor milyen lejátszo progit tudtok amiben lehet ezt az output deviceot állitani? Mert azt tudom hogy winampban lehet, de nekem nem sikerült megcsinálni azt hogy 2 winamp menjen egy idöben( ez meglehet amugy csinálni?)
Köszi a válaszotokat!
Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- Lexus, Toyota topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100% Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Akku: 100%, Normál. Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest