Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• daneeeeee

aktív tag

válasz #90933760 #539 üzenetére

Na nézzük sorba:

Ha már van 22colos moncsid ajánlatos 2 hasonlót (ha lehet ugyan olyat) venni, na nem mintha eltérő méretű moncsikon nem működne az eyefinity, csak amúgy szebb és működni fog rendesen a bezel correction.

Az i7 920 tökéletesen elég lesz húzva(3,8-4GHz) én is azt használtam az FX8350 előtt. A 6970-ek száma pedig attól függ mit szeretnél játszani. Nem tudom mekkora budget-ből dolgozol, de a jövőre való tekintettel én biztos, hogy inkább eladnám a meglévő 6970-emet és a 2. 6970 helyett vennék 1 db 7950-et és azt húznám kb 1100MHz-re.
    Ahogy néztem Hardveraprót kb 2db 6970 ára jön ki egy 7950-re szal még rádobni sem kéne (persze ez a Te döntésed)

Monitorokat egymás melé fektetve érdemes szerintem elhelyezni, bár láttam már példát arra, hogy valaki állítva használja, úgy a látótér értelem szerűen kisebb.

2 moncsi fog menni DVI vagy HDMI-n, egyhez viszont kelleni fog egy DVI to Displayport aktív átalakító, hogy működjön a cucc.

Ha esetleg még nem láttál ilyet vagy nem tudod elképzelni, ajánlatos felmenni a youtube-ra, a megfelelő kulcsszavak begépelése után gyakorlatilag mindent le tudsz csekkolni.

Új hozzászólás Aktív témák