Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Az addig oké, hogy drága, de nem mindenkinek lehet AMD-je. Mert lehet, hogy félt a lesarkazástól, vagy attól, hogy az AMD-k szeretnek 50 fokon menni (igaz ez teljesen normális, de valaki szemében jobb az, hogy 42 fokok az intel), vagy egyebektől.
Én is tudom, hogy az AMD olcsóbb, és egy szinten van a P4-gyel. Ezzel tisztában vagyok. De mondjuk ha vesz egy 3.02-es P4-et, HT-st, és felhúzza 4 GHZ környékére, és otthagyja az AMD-t. -
Bazsesz
őstag
OFF
Vegyél A-t, mert jobb a B-től!
Ezt rühellem a legjobban! Igenis, a cerka jó processzor, ugyanúgy, mint a p4, az amd, meg a többi. Ezt a felfogást kéne követni mindenkinek.
Pölö mi van akkor, ha ő is úgy tervezi a dolgokat mint és, és vesz jövőre egy igazi Pentium 4-et?
ON
Igen, lehet a cerkát tuningolni, FSB emelésével. De ajánlom neked, hogy fokozatosan, pölö 100 MHz-vel nőjjön egyszerre a valós órajel. Én is így csináltam.
w: Balu
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Warships
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- További aktív témák...
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 11700K - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core I3 9100f
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest