- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
válasz
mokkacsoki #4039 üzenetére
Keresgéltem a német googlen, nem sok mindent találtam, illetve majdnem semmit
Ami biztos hogy a 80-as években felső kategóriás hangfalakat gyártott (concorde elég ismert tőlük). 80-as évek végén leégett a raktárjuk, tőnkre is ment a cég. A mostani Pilot termékekről alig találni valami infot. -
Calibos
addikt
kew kollégától megvettem a creative 250D cuccot. Jól szól, basszus az bivaly erős, komolyabb kategória mint a logi x230. Gondolkodom hogy digi kábellel kötöm össze, érdemes szerintetek?
-
Calibos
addikt
válasz
#56474624 #3959 üzenetére
Üdv
Lehet, bár már negyedik 2.1 hangfalamat nyomom de mélynyomó max.feltekerése, főleg éjszakánként, nyáron nyitott ablaknál, a szomszédokat is felkeltette, pedig kertes házban lakom. A másikhoz nem szóltam hozzá mert ilyenről még nem halottam egyébként én sem értem hogy mit akart ezzel.Stirbi
összekevertem a z2300 a kistestvérével! -
Calibos
addikt
Pár éve rendelni akartam, apám Ausztriában él, elhozta volna, de így is 6 hét várakozási idő, valami extra költség + jött volna hozzá. Ha esetleg beszarik akkor a gariztatás is problémás lett volna(bár ennek nagyon kicsi az esélye de azért még is...)
Egyébként Berlinben van a székhelyük és csak rendelésre dolgoznak, érthető, mert több ezer euros hangfalakat is forgalmaznak. -
Calibos
addikt
Az alábbi linken egy scrác össze hasonlította a Logiz5500 és teufel CEM egymással. [Teufel CEM PE vs. Logitech Z-5500 THX]
Ahogy olvasom, a srác véleménye, Teufel hangzásban egyszerűen szebben szól mint a Logitech z5500. Logitechnek annyi az előnye hogy több csatlakoztatási lehetőség és kényelmesebb össze szerelés. Mondjuk a teufel ilyen szempontból csúnyán alulmarad a logitechel szemben
Nem szar a Logi de az árát is figyelembe vesszük akkor a teufel a nyerő! -
Calibos
addikt
válasz
South Velen #3836 üzenetére
pedig írja, "különféle zenékkel próbáltam"
-
Calibos
addikt
Stereo Klipsch Ultra 2. érdemes kábelt cserélni?
-
Calibos
addikt
válasz
audi100td #3051 üzenetére
Mercury táp volt, beszereztem egy Fsp 350w, de most az alaplap is elfáradt. Szvsz egy winchestert egy évnél tovább rizikós használni és itt gondolom mindegy milyen márka, a régi Maxtorok 3 év után is bírják még.
Úgy tűnik az új alaplap alatt semmi gond a hangfalakkal.
-
Calibos
addikt
Az én Logit 230 lehet hogy megadta magát
Centerekből folyamatosan jön a recsegés, ha zene szól... -
Calibos
addikt
Teufel-t
még mindig csak megrendelésre, Berlinből lehet beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Eredeti játékok OFF topik
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest