Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
Genius 1250B vagy 1255B ? Különösebb eltérést nem találtam a 2 szett között. Melyiket ajánljátok jobban?
-
Mankó
veterán
Hozzájutottam egy Thonet & Vander Ratsel 2.1 szetthez, még csak alaplapi kártyával hallgatom, majd jövő héten érkezik egy Asus Xonar D1 hozzá. Tesztelgetés után arra jutottam, hogy az én igényeimnek elég lehet egy normálisabb 2.0 is, mivel bődületes mélye van a jelenlegi cuccnak. (Panelben nem egészséges, plusz szerintem nagyobb hely is kellene ennek a cuccnak.)
A xonarral biztos szebben fog szólni, bár hogy nagyon finom hangolni lehessen a mélyét arra nem számítok.Milyen 2.0 szettet tudtok ajánlani, ami tényleg szépen fog szólni igényes zene hallgatáshoz, 1-1 filmhez?
A nagy üzemi filmezést nagy tv-n, erősítő + 5.1-el oldom meg. -
Mankó
veterán
Olvasgatok visszafelé és megláttam ezt a Microlab Solo 6C 2.0 dobozt. Nagyon jó véleményeket olvasni róla, de hatalmas, sajnos nálam a méret miatt kiesik. A családban van valahol egy Genius 1250 vagy 55 B-s model is.
Szerintetek jó választás lehet a mostani Thonet & Vander Ratsel csoda helyett? Tudom a Solo lenne az igazi, de azt jobban eltudom képzelni egy nappaliban, mint egy 16 nm-es kis szobában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ukrajnai háború
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest