Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Tegnap kipróbáltam a JRivert, Jetaudióhoz képest sokkal tisztábban szól, a magasak csilingelnek, tetszik.
Csak kicsit nehézkes nekem a kezelése"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Lassan hangfalat cserélnék, Creative T6060-ról váltanék vissza 2.0-ra.
Amire kell: zene (rock, metál, Aimp-al hallgatom,Wasapin), játék (WOT, autós játékok)
Méret: mx. kb. olyan 15 cm széles (az asztal 120 cm széles, a monitor 70 cm)
Hangkártya: Asus Xonar DS"Különleges" kívánságok:
- fekete vagy sötét szín
- hátul max a bekapcsoló gomb legyen
- ne recsegjen, búgjon stb.Ár: mehet 20-30 között, ha jó akkor lehet kicsit több is.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
-
Met
nagyúr
Erről tapasztalatok vannak?
-
-
Met
nagyúr
A Modecom MC-SHF56U és az MC-SHF56 között csak az USB töltés a különbség?
Mert nem találtam mást."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Na, a T6060-am kapott egy utolsó lehetőséget, ha nem él vele akkor kuka és jön a Modecom.
-
Met
nagyúr
válasz Darkcranio #22143 üzenetére
Igen, a "külföldi" szállítás miatt drágább.
-
Met
nagyúr
válasz ToniSoprano #23880 üzenetére
Az iPhone csak egy kínai minőségi státusz szimbólum.
-
Met
nagyúr
válasz magyarattila #24890 üzenetére
Mobil, router nincs a közelben?
-
Met
nagyúr
Ott van hogy kedves érdeklődő és akkor mi van? Tök jó a topic, üdvözli az érdeklődőket.
Minek olvassa el az összefoglalót amikor hangfalat keres? Nem olvasgatni akar.
Birkák mindig lesznek de amíg nincs odaírva hogy azért kéne elolvasni hogy jobban tudjon választani addig nem is fogják elolvasni.
A Milyen asztali gépet vegyek topicban egész jól működik. Ritkán látok olyat aki olvasás nélkül kérdezne.
Végig nagybetű, bold, középre igazítva elég szembetűnő (remélem)[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Megjött ma a 1250B, kíváncsi leszek milyen lesz 5.1 után
Az összefoglalóba esetleg még a bejáratásról is be lehetne rakni egy szösszenetet..
-
Met
nagyúr
Hát ez más, nem mondom hogy rosszabb de 9 év után szokatlan.
A mélyek érezhetően "kevesebbek", a magasak előjöttek a háttérből és olyan részleteket is hallok amiket a másikkal nem.
Rockzenét hallgatok nem tuctuc-t de pl. WOT-ban más hangja van a tanknak, lövéseknek.
Egyelőre nem nagyon tudom tesztelni hogy kényelmesebb a fülemnek a beállítás, de járatom.
Most a fülemmel is van valami mert úgy hallottam hogy a bal oldalon alig van magas, áttettem jobbról-balra az rca-t és ugyan úgy halk volt.Összességében nem bántam meg a cserét, majd pár hét múlva megint írok addigra filmmel is tesztelem.
-
Met
nagyúr
Ugye az nem normális ha balról kevésbé hallatszik pl. a cin?
Az ének nagyjából középen van, de a jobb oldal (az erősítős fele) dominál inkább. Kipróbáltam az alaplapi hangkártyával is.
Olvastam korábban hogy néha jobban fel kell tekerni a potikat hogy megszólaljon a másik oldal is, feltekertem maxra (persze a winben lejjebb vettem a hangerőt) mindent de nem változott."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Ha olyan a szétszedése mint a T6060 akkor inkább azt javaslom hogy a hangszórót szedd ki, könnyebb.
Műanyag keret lepattint és 4 csavar tartja.De ha tudod úgy forgatni a ládát hogy a reflex csövön látod a labdát akkor fogj egy pálcikát, tegyél a végére valami ragadósat és nyomd neki a labdának.
Degeczi 6 csavar tartja azt a műanyagot plusz valami kétoldalas is ami miatt feszegetni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Vissza kaptam a 1250b-t ugyan olyan szar. Megy vissza.
Igen, majdnem 2 hónapig tartott az egész A nagykerben majdnem egy hónapig pihent.
Beszéltem a Genius forgalmazóval is, volt náluk, elvileg megcsinálták, nem tudja mi a baj.Az volt a bajom hogy a passzív oldal tompábban szólt.
-
Met
nagyúr
válasz SunMount3r #29945 üzenetére
Alul
Ami tetszik: megfelelő magas és közép hangok
Ami nem tetszik: gyenge, kopogós mély
Valaki írta korábban, hogy egy régi 1250hez viszonyítva sokkal gyengébb a mély. Én ismerem a legelső 1250X-et, és ahhoz viszonyítva komolyan gyatra.
Akit irritál az erős basszus, nyugodtan vegye meg ezt, mert a többi tartományban tiszta, ellenkező esetben kerülje messzire.Több mint egy éves komment.
-
Met
nagyúr
válasz tothjozsi96 #30029 üzenetére
A mélynyomóban lévő nyákon enged el a forrasztás azért hallgat el az egyik oldal.
Nekem T6060 van, egyszer csak nem szolt az egyik oldal, kihúztam az rca-t, vissza és jó lett.
Aztán amikor megint csinálta már nem segített a ki be dugdosás.
Szétszedtem, bekapcsoltam valami zenét halk hangerőn és egy csavarhúzóval megnyomtam a nyákot (azon az oldalán ahol a forrasztások vannak) megjavult a hang, elengedtem, megint féloldalasan szólt.
Végigforrasztottam a "gyanus" részeket és jó lett, aztán kis idő múlva megint elhalkult, akkor szisztematikusan végigmentem minden forrasztáson, egy darabig jó volt.
Most várom vissza a 1250b-t a szervizből...Ma írták. A holnapi nap folyamán a hangfal le lesz adva a Demandnál. A hangfal teljes belseje és a gombok ki lettek cserélve. Összehasonlítottuk ugyanilyen originált hangfallal. Mi úgy ítéltük meg, hogy a hangzása megfelelő. Ha az ügyfélnek ezután sem felel meg, sajnos nem tudunk többet segíteni ennél.
Kíváncsi leszek....
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Vissza kaptam ma a 1250B-t, kíváncsi leszek. Ezt írta a szerviz: A hangfal teljes belseje és a gombok ki lettek cserélve. Összehasonlítottuk ugyanilyen originált hangfallal. Mi úgy ítéltük meg, hogy a hangzása megfelelő. Ha az ügyfélnek ezután sem felel meg, sajnos nem tudunk többet segíteni ennél.
Lehet inkább csak hétvégén idegesítem fel magam rajta"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Kapcsolós hosszabbítón van a pc és minden más.
Árt a hangfalnak ha nem kapcsolom ki és úgy kapcsolom le az egészet a hosszabbítóval? És mondjuk ha letekerem a hangerőt nullára?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz SunMount3r #30603 üzenetére
Nekem egy kapcsolós hosszabbítóba van dugva az összes gép körüli cucc.
-
Met
nagyúr
válasz flanki #30673 üzenetére
Nekem is ez volt csak annyi különbséggel, hogy a nem erősítő oldala szólt halkabban.
Nekem nagykerből hozták, vissza nagykerbe, az elküldte a forgalmazóhoz, az "javította" és visszaküldte.
Az első javítás két hónapig tartott mert elfelejtette elküldeni a nagyker. Vissza kaptam ugyan úgy ahogy küldtem. Ment vissza, a második javítás kb. egy hét volt. Ami után azt írta a forgalmazó hogy kicserélték a belsejét és ha ezután is gond van vele nem tudnak segíteni...
Persze még mindig gyengébb az egyik oldal."If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- trek81 károsultjai
- Milyen házat vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- LEGO klub
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elite: Dangerous
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok