- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
popp
aktív tag
Nem igazán ismerem a genius 2.1-eseit. Nekem a geniusban az nem tetszik, hogy az elektronika terén elég gyengék, pl. pukkanó hang bekapcsoláskor, zúgó trafó. Ettől függetlenül, ár/érték arányban nem rossz, főleg ha azt vesszük, hogy normális méretű szateliteket kapsz hozzá. Valamilyen kompromisszumot úgy is kell kötni ebben a kategóriában, mérlegelni kell mi legyen az. Látatlanba szerintem egy geniusnak jobb a közép és magas tartománya,logitech meg a mély terén lesz jobb. 2.0-ás alternatíva engem is érdekelne, tesóm most akar venni valamit. Creative T20 elég kafa is hangfal, mélyben vannak hiányosságai, nekem speciel a nagytesó van, a T40 és összességében elégedett vagyok vele, előnye hogy elég kompakt, nincs túl nagy helyigénye. Genius 2000x nagyobb, hangminőségben nem tudom hogyan viszonyul a creative-hoz, de azt valószínűsítem, hogy nagyobb a hangereje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest