Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nincs rákötve a PC-re, akkor nincs zaj, tehát biztosan a PC-ből jön?
Nekem volt ilyenem, aktív monitoroknál probléma ez, mivel alapból nagyon tiszta jel kell nekik. A lényeg a földhurok, azaz tele van szeméttel a föld. A 100%-os megoldás a problémára az, ha saját tápellátású DAC-od van, s kikötöd az USB kábelből a földet (pl leragasztod az érintkezőt). Nálam ez jött be. Semmi más.
A hiba oka a hálózatban keresendő, most albérletben vagyok, s itt nem kell trükközni, zajmentesek a monitorok.
Notinál minden bizonnyal azért jó, mivel valahogy izolálva van a földzaj. Pl akkuról megy. PC-nél még lehet egyébként a táp is ludas, de nem hiszem, nálam a tápok tápja üzemel a gépben, aztán mégis zizegett vele.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
RM1
aktív tag
Korábban ugyanez volt a problémám. Olyan hangkártya kellett, aminek van szimmetrikus kimenete. Az említett Steinberg-nek úgy látom nincs ilyen.
Valószínű az asztali gépek tápja miatt van, laptopnál nekem se okozott gondot. Ahogy Pumba is írta, a laptop tápja lehet valahogy le tudja választani ezt extra zajt. Én azoknál a készülékeknél tapasztaltam hasonlót, aminek nem földeléses a csatlakozója. A mostani hagkártyámmal lényegesen kisebb a zaj.
Még annyit próbáltam, hogy felújításkor külön vezetéket húzattam a hangfalak aljzatainak, de nem vettem észre javulást.
Talán szünetmentesek táján lehetne még nézelődni megoldás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.