- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz
redbull86 #12058 üzenetére
Azért gondoltam, hogy van ilyen kirakva, mert a nagyobb Edifier-eket láttam már a pécsi Media Markt-ban. Egyik ismerősömnek anno a HSC2330-at vettük, ő is nagy megelégedéssel használja.
Még annyi kérdésem lenne, hogy ez miben marad el a 1255A-tól?(hangminőség/hangerő/összeszerelés minősége/elektronika hibái/anyaghasználat) -
válasz
redbull86 #12058 üzenetére
Szia! Így van én egy 16Nm-es szobában használom. Azthiszem hogy egy 8Nm alattibba még majdnem sok sis tud lenni
Netbook mellé, meg szerintem abszolút korrekt
Saját beépített hangkártyája van. Két darab kábel. Tehát még az is kevés van. A két hangfalat összekötő kábel nagyjából 100-110 CM nem mértem meg még
De ott körül van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest