-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dudika10 #10224 üzenetére
Ok, nekem mindegy, ajánljatok boldog boldogtalannak Geniust, de nem ártana kicsit objektívabban állni a témához, nem kapásból leszarozni mindent ami nem 1255A. Az nem játszik, hogy nem feltétlenül mindenkinek azonosak az igényei?
"Nem, de cserébe van egy rohadt nagy kiemelésük."
Ott a szabályzó a hátulján, nem kell a mély, leveszed. De ott legalább van opció, ha kell akkor legyen több.
#10224: Mennyit próbáltam ki otthon? 0-át. A bolti próba után azonnal elment a kedvem tőle.
Egy egész márkára nem kellene általánosítani azért. Elég sok jó hangfala van (inkább volt) a Loginak ami brutál jó. Én se szaroztam le az egész Geniust ha észrevetted, csak X árért X modellt
-
sagesz93
addikt
válasz
dudika10 #10224 üzenetére
lővésem sincs az egészről, ezt már írtam régebben is.
Szóval ha van valami jó, akkor lehet linkelni
Nem feltétlen fontos hogy kivigye a mély az ablakot, a mostani 500 ezer éves 2 genius csipogómban is van elegendő mély, persze azért elviselnék többet is ha már újat veszek.(gondolom ezt meg is kapnám 2.0-ban is.)Tothgera30: írtam hogy a használtat most inkább hanyagolnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest