- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
8600 - 8501
68436 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-10-30 16:01 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
profi
aktív tag
-
Ibituba
aktív tag
és ez még neked is szolt!!
"minden bizonnyal azért jött. akkor mondok neki én is egyet. 1800A-t vegyen."
ugyhogy nyugodj meg szépen és ne pattogj. "Köszönöm"
-
schawo
titán
Nem láttam, hogy beszólt volna valakinek, csak kifejtette a véleményét a témában. Veled ellentétben.
-
Ibituba
aktív tag
köszönöm ezt a nagyon intelligensre sikerült hozzászolásod. mint irtad ez egy fórum. itt vannak vélemények és ellenvélemények. ha tetszik ha nem. amugy nem hiszem hogy én beszoltam neked. csak javasoltam hallgasd meg. és most remélem sikerült higgadtnak maradnom...
-
schawo
titán
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Ha csak bunkó, paraszt módjára tudsz megnyilvánulni, akkor inkább maradj csendben.
Én úgy tudom, hogy ez a "2.0 / 2.1 hangfalat, de melyiket?" topik, ami arról szól, hogy az ebben a témában jártas emberkék segítsenek eldönteni, hogy ár/érték arányban mit érdemes venni!!!
Szerinted, ha lenne alkalmam meghallgatni mindegyiket, akkor idejönnék kérdezősködni????
Te sem voltál ott, amikor az észt osztogatták.
Ha pedig csak azért is benyögsz valamit, mert nem bírod a szófosásod miatt benntartani, akkor legalább ne vezesd meg a kérdezőt!!!
Köszönöm.
-
Ibituba
aktív tag
ha nem garázsboltba megy egész jo eredménnyel tehet egy minősithető meghallgatási próbát csinálni elkülönitett helyen. ez nem luxus...ilyenek vannak képzeld el. ée ez elég mert ugye otthon sem adottak studiokörülmények(ha neked igen akkor irigyellek). a második lehetőségedre csak annyit ha ennyi esze van csak, vegye meg mindkettőt aztán egyiken bukjon csak pár ezret... a harmadik lehetőség sok lúd disznót győz és ez igaz is ahogy látom
-
profi
aktív tag
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Köszönöm a válaszod.

-
schawo
titán
Elmehet meghallgatni őket egy hülyeboltba, és nem tud meg semmit, mert a környezet és a kiszolgáló eszközök teljesen alkalmatlanok a feladatra. Másik variáció, hogy megveszi mindkettőt, és azt hallgatja, amelyik tetszik, a másikat meg eladja aprón. Harmadik variáció, hogy megkérdezi, hogy mi a többség véleménye, és igyekszik elhinni.
-
Ibituba
aktív tag
-
benvolio
őstag
-
Ibituba
aktív tag
-
Ibituba
aktív tag
-
schawo
titán
-
Ibituba
aktív tag
-
benvolio
őstag
A T20 védelmébe annyit elmondanék, hogy azért tisztában kell lenni a korlátokkal, mégha meghallgatás nélkül veszi is meg az ember. Mondj még egy hangafalat ilyen méretben és árban ami ilyen hangzást, basszust, magasat ad ki magából. Szerintem forrás függő a basszus visszaadása is. Mikor jött hozzánk ismerős felcsutkáztam egy számot /megjegyzem, hogy torzítás mentesen adta ki magából/, már az előszobába mondta, "mi van buli van", beérve a nagyszobába meg csak ámult, hogy szólhat így!!! két ilyen kis műanyag dobozka! Mondjuk én a sláger 1255A-t nem hallottam, de aki kisebb méretet keres /mint nekem is muszáj volt/ annak jó választás a T20, de azért ebbe a méretbe ne várjon szubláda hangzást.
-
schawo
titán
-
Ibituba
aktív tag
bejáratással egyetértek. meg azzal is hogy aki 2.1et használt (ami ebben az árkategóriában szerintem felejtős mert röhej az egész) az másképp hallja elöször. de azért én tudom hogy mit várok el egy rendszertől és mi az ami nekem tetszik. had ne szokjak át másra mert mások ezt mondják. én azt mondom a genius mint márka jó! a tipust meg döntse el ő. ha mások szerint fos de neki meg pont az tetszik hát vegye meg!
-
dudika10
veterán
"de bebeszélték neki hogy nem baj ha most nem tetszik majd megszokod meg bejáratod stb és jo lesz. na frankó"
Hát márpedig ez így van. Bejáratódás mint olyan létezik, az, hogy a fül egy teljesen rossz képhez van hozzászokva létezik. Hozzá kell szokni.
Lehet, hogy ami elsőre hú de nagyon tetszik a sok magas meg mély miatt az 20 percnél hosszabb hallgatás esetén rohadt fárasztó. Vagy rájön az ember, hogy még se annyira jó.
Ez nem úgy megy, hogy meghallod a hangját és tudod, hogy ez kell neked, hosszabb ideig kell hallgatni.
Egyszerű példa: ha valaki 5 éven keresztül hallgatott egy 2.1-es rendszert ahol a mély hangokon kívül más nincs nagyon akkor mutathatsz neki millió forintos rendszert is, azt fogja kérdezni, hogy hol a basszus. -
Teaway
veterán
"Esetleg 2.1-es cumó is érdekel, csak nemtom, hogy ha zenét hallgatok vele mp3 lejátszóról, akkor is szól a mélynyomó is??"
Persze hogy szól, sima kétcsatornás jel kell neki.
-
Ibituba
aktív tag
erről nyithatnánk vitát de nem akarok. én is hallgattam 1255 meg 1800 is... amugy meg arrol hogy ki mit mond... csorikám pár hozzászollással ezelött irt beszámolot a t20árol hogy megvette de nem ájult el tőle.. hát basszus hogy a bánatba lehet bemondásra hangfalat választani?????? de bebeszélték neki hogy nem baj ha most nem tetszik majd megszokod meg bejáratod stb és jo lesz. na frankó... kössz szépen..

-
Tothgera30
veterán
-
Ibituba
aktív tag
már megint kezdődik... szerintem meg hallgassa meg őket és döntsön belátása szerint melyik tetszik neki!!!!!! -
Tothgera30
veterán
SP-HF 1255A, a többi felejtős.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Hjajj azt elfelejtettem mondani, hogy elsősorban zenéhez kellene, és nem számítógéphez lenne kötve, hanem dvd lejátszóhoz, mp3 lejátszóhoz, esetleg tv-hez.
Esetleg 2.1-es cumó is érdekel, csak nemtom, hogy ha zenét hallgatok vele mp3 lejátszóról, akkor is szól a mélynyomó is??
Ár az max 15k!
Nagyon köszönöm a segítségeket!!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Ti mit szóltok az alábbi hangfalakhoz?
Genius:
SP-HF 1200ASP-HF 1201A
SP-HF 1255A
SP-HF 1800A
Van valakinek tapasztalat?
Vagy esetleg mást vegyek?Az árkategória nem lehet ezeknél magasabb.
Nagyon köszönöm.

-
csimpok
aktív tag
-
Pistabaaa
aktív tag
Nos igen, a .1 basszusát nem fogja visszaadni, ez tény.
Viszont ezen kívül szerintem igen jól teljesít minden tartományban. Amikor anno körülnéztem, ehhez képest minden 15k körüli alternatíva (Logitech, Genius - néztem pár 2.1-est is) doboz hangú volt eléggé.A búgós dolog nekem is előjött az ilyen hosszú-basszusos-aláfestős számoknál, de ezt a vatta témát kipróbálom majd.

Ja és nyilván van ennek is egy kis bejáratódása - én időről időre rájövök, hogy normál felhasználásra tényleg teljesen megfelel. Filmeknél meglepően jól szól, majd bejáratódás után teszteld le. Egy-két agyelborulós szituációtól eltekintve (amikor úgy igazán megdöngetnéd a szobát
) szerintem a legjobb allrounder. 
-
profi
aktív tag
-
schawo
titán
-
harry
veterán
"vatta a reflexnyílásba "
Ez kicsit off, de mi a szakszerű magyarázata annak, hogy ez jó dolog? Lábdoboknál is szoktam látni, hogy valami ruhát betömnek a nyíláson, illetve ez a bass-reflex nyílás etetését zoknival sem egyszer láttam már.
Magában a nyílásban legyen ("csatornában"?), vagy a dobozon belül, vagy hogy is jó ez? -
Slownz
senior tag
-
Ibituba
aktív tag
-
schawo
titán
-
Ibituba
aktív tag
ez ám a "földhurok??" egy hálozat aljaztba csatlakoztatva minden. de! coax kábel csatlakozik egy tv/r aljzatba. innen megy tv-be illetve av erösitőbe a rádióállomások miatt. és már bug is minden. hogy miért? av erősitóból kimegy rca-n a jel egy sub-ba ami csatlakoztatva van ugye az elosztóba védőföldes dugvillával. ugyan ide a monitor is ami aztán megy vga-n a notebookba amiből usb külső kártyán keresztül mennek az aktiv hangfalak.
és ha hiszitek ha nem BEZAVART!!!!! coax megy közvetlen tv-be és síri csend!!! -
schawo
titán
(#8563) profi
A forma egyszerűen predefiniálja, hogy rosszul fog szólni. A fizikát semmilyen gyártó sem hagyhatja figyelmen kívül.Esetleg Logitech Z523?
-
profi
aktív tag
Ezzel csak 2 gond van:
- mint írtam, 2.1-et keresek (nem vagyok vájtfülü és nekem is kell a basszus)
- árban nem lehet őket egy kategóriába sorolni
Van valakinek tapasztalata az E1100-zal kapcsolatban?
Esetleg létezik más (használható) 2.1 rendszer, hasonló árban? -
dudika10
veterán
-
Slownz
senior tag
igen, de úgy már majdnem 70k lenne, és akkor vagy számolnak nekem áfát vagy nem
szóval egy icipicit olcsóbb dac kéne
, nem baj ha gyengébb kicsit. Illetve nem fontos, hogy legyen benne erősítő, mert a fejhallgató projectbe bele van kombinálva egy jobbfajta erősítő is, ami már egy komolyabb fejessel is megállja a helyét (gondolom az edifier fejhallgató kimenetével amúgyse mennék sokra).Szóval légyszi valaki még egy dac ötlettel dobjon meg, amennyiben akkor jó lesz az edifier, köszike

-
csimpok
aktív tag
Na beizzítottam a T20-at, de így elsőre nem vagyok elájulva tőle. Azt azért hozzátenném, hogy nem vagyok audiofil, meg soha nem is volt igazán minőségi zenei cuccom, szal annyira nem mérvadó a véleményem, meg nem is tudom pontosan hogyan kellene szólnia zenéknek, filmeknek stb...
Ami egyértelműen pozitív, hogy a sztereó hatás nagyon szépen érződik, valamint a magas hangok nagyon szépen és erősen szólnak. Viszont a mély hangokkal eddig nem nagyon sikerült megbarátkozni, akárhogy tekerem a basst, vagy nincs semmi basszus, vagy meg zavaróan búg, mint amikor "gerjed" valami elektronikai cucc. Főleg olyan számoknál van ilyen érzésem, ahol folyamatosan egy mély basszus aláfestés megy, és mintha néha a külön hangok helyett összefolyna az egész (pl. U2 - With or without you) De mondom fogalmam sincs milyen a helyes hangzás, csak azt tudom mondani, hogy kicsit furcsa a korábbi 2.1-es Genius után. A másik dolog, hogy a beszédhangok (pl youtube videók, film) kicsit olyanok, mintha valahol a doboz hátuljából jönnének, valahogy a Geniusnál élesebbnek tűnt az egész. (Ennél sajnos nem tudom pontosabban megfogalmazni...) De azért vannak számok, amikben egyértelműen jobb mint a korábbi 2.1-es rendszer.
Még próbálgatom tovább, lehet csak megszokás kérdése.
-
schawo
titán
-
Slownz
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodok (sok más egyéb mellett) egy hangfal + dac kombón (vagy egy olyan hangfalon, amiben van alapból dac) vételén is, a következő paraméterek mellett:
-Ár: 50k (ebben akkor legyen benne a dac is, mivel lapossal hajtanám és a beépített hangkártyáját nagyon utálom)
-kb 15nm-es szoba
-zenehallgatás (főként elektronikus zene), filmezés, mint fő szempont
(nem tudom mi lehet még kritérium?!)Igazából nagyon elbizonytalanodtam, hogy 2.1 vagy inkább 2.0, hallottam olyan véleményt, hogy zenére jobb a 2.0, viszont én filmre is használnám egyaránt.
Eddig egyedüli jelöltem egyenlőre az Edifier HCS2330
és akkor ehhez jönne hozzá valami dac, bár más megoldás is szóba jöhet, lényeg, hogy az alaplapi hangkari ki legyen iktatva. Bár belegondolva jobban preferálom mégiscsak a külső dac-t, mert elképzelhető, hogy emellett a füles rendszeremet is tovább fejlesztegetném és akkor ott már adott lenne egy dac.Külön köszönet annak, aki végigolvassa és még ne adj isten válaszol is

bocs az offért a dac-al kapcsolatban
-
Ibituba
aktív tag
én meg most akarok "zenélgetni" mikor időm engedi majd (ami sajna egyre kevesebb...) darkwave3.3.1-et szedtem most le. hétvégén ki is probálom
-
dudika10
veterán
-
Ibituba
aktív tag
-
Gonzo.
tag
Pénz beszél, hangfal szól!
-
dudika10
veterán
-
Ibituba
aktív tag
-
Gonzo.
tag
-
Ibituba
aktív tag
-
schawo
titán
Az X230 nagyon szarul szól szerintem, ezt már kifejtettem párszor. Dübörögni lehet vele, de zenét hallgatni nem.
Dübörgésre meg jobb egy vésőkalapács, és a Praktikerből olcsóbb is, valamint azzal lehet lukat is fúrni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze, mint olyan, ez is magánvélemény, sokan vagyunk, ebbe sok ízlés belefér.
-
Gonzo.
tag
-
dudika10
veterán
-
Gonzo.
tag
-
schawo
titán
Ha jól emlékszem, Jézus nagyon jól ismeri az X230-t, nem kell neki bemutatni.
(#8534) Jézus1969
Ha kicsit megtoldod, akkor komolyat léphetnél előre egy R1600-zal.(#8532) Lack999
Mi ez a kétésfeles középmagas-sugárzó a négycollos mellett? Ez abszolút nem ideális design, és akkor nagyon pc voltam. -
Ibituba
aktív tag
-
Gonzo.
tag
-
dudika10
veterán
-
Gonzo.
tag
Ebben igazad van. Ezt a 2.1-t hallgatom vagy 5 éve az biztos. Nekem szükségem van a mélyre. Le lehet itt is tekerni a mélyet és nekem le is van. Csupán bent van az asztalom alatt és sokkal jobban szól. Nincs kizárva, hogy ne szeretnék bele egy jobb 2.0-ba, de ezzel most megvagyok elégedve 100%-ban!

Am lecserélném egy harman kardon soundsticks II-re. Álmom az a cucc csak nem olcsó.
Jobban is mutatnak a mac mellett.
-
Ibituba
aktív tag
szerintem menj el és nézz ,halgass körül élöben. itt irkálnak majd minden "jót" neked, ami lehet valos is de a személyes tapasztalat a döntö. én meg nem vennék ugy valamit amit csak felmagasztaltak akárhányan is de nem hallgattam. tehát menj el hallgass meg párat és ennyi

-
dudika10
veterán
Nem hallottál még jobb 2.0-t vagy hozzászoktál a kiemelt basszushoz. Hidd el, ha hozzászoknál egyszer a kiegyenlített hangzáshoz akkor utána nem akarnál annyi basszust.

Ibituba: nálam általános séma, hogy amiről nem írtak még semmi rosszat az felejtős. Ha valamiről csak jót írnak akkor még nem hallotta olyan aki objektíven leírná, hogy mit is tud.

De ha valaminek leírják a hátrányát, előnyét, stb akkor azért annyira már nem lehet mellényúlni szvsz. -
Gonzo.
tag
-
dudika10
veterán
-
Gonzo.
tag
-
Gonzo.
tag
-
Jézus1969
tag
15 ezer ft körül tud valaki ajánlani valami jó cuccot? 2,1 -es vagy 2,0- ás érdekel. előre is köszönöm!

-
Jézus1969
tag
-
Lack999
tag
Ismeri valaki ezt a típust? Krator 2.0 Neso-02 20050
hardverker-en 29000 Ft
- 50 Watt RAMS 2x25W összesen
- Bemeneti ellenállás: 20kOhm
- Frekvencia átvitel: 20-20KHz
- 2db RCA / Stereo 3.5mm Jack
- Hangerő,Tone,Bass állítások
- 3.5mm Fülhallgató csatlakozás
- 4,2.5 inch WoolMixed Papír
- 1 inch Dóm magas sugárzó
- 140 x 300 x 145mm méretek
- Bass Reflex nyílással
- Minőségi, vastag Fa dobozokkal

-
Pistabaaa
aktív tag
csimpok: lesz egy kis ég-föld feeling hangzásban szerintem a T20 javára.

Visszatérve a kérdésemhez: annyiban változott a dolog, hogy a keret inkább a 250D-re korlátozódna. Viszont olvastam rengeteg hsz-t, így megnyikkant - úgy nem szól, stb. Vennétek ti 20e környékén 5-6 éves 250D-t? (elvileg nem recseg - bár több napos áramtalanítás után egy picit igen a tulaj szerint, ő azt mondja, túlmelegszik | nem volt még szétszedve, elvileg szép állapotú)

-
Pistabaaa
aktív tag
-
csimpok
aktív tag
Ma megyek átvenni a T20-at, majd írok milyen, remélem nem lesz csalódás

Végül az döntött a Genius-szal szemben, hogy egyrészt kevés a hely az asztalomon, másrészt meg elsősorban közleről, nem túl nagy hangerővel használnám. Ja és persze az összeszerelési minőség is fontos, a jelenlegi olcsó genius 2.1-es rendszeremnél a jobboldali hangszóró már nem ad ki hangot, ezért cserélem le. -
Teaway
veterán
-
Tothgera30
veterán
-
profi
aktív tag
-
magedla
tag
-
Pistabaaa
aktív tag
-
Pistabaaa
aktív tag
Igazából teljesen meg vagyok elégedve a T20-al, az esetek 90%-ban nem is kell több, de néha el tudnám viselni ha erősebben, és mélyebbre menne. A 2.1 azért, mert perpill koliról van szó + simán alaplapira kötve, és a keret is kötött - tkp. olcsóból akarok upgradelni a hangminőség megtartása mellett.
Alapvetően Creative párti vagyok amióta kicsit is foglalkozok az ilyen dolgokkal, de most kicsit utánajárva eléggé dicsérik az Edifiert is. Láttam a te kis flamedet is az Edifiernél, szóval, vélemény?

-
dudika10
veterán
-
Pistabaaa
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, főleg olyanoktól, akik már hallották mindkét lenti rendszert szólni.

Szóval a helyzetem röviden: van egy Creative Gigawork T20 II-m, innen indulunk, ennél rosszabbat nem kívánok beszerezni. Az opciók, amik most szóba jönnek: Creative Megaworks 250D (5-6 éves, elvileg jó állapotú, kb. 20e Ft), vagy a nemrég felfedezett Edifier HCS2330 (új, 26e Ft).
A kérdés egyértelmű: ki melyiket ajánlaná, és miért?
Köszi előre is!

-
Teaway
veterán
-
dudika10
veterán
-
magedla
tag
Sziasztok!
Hétvégén volt végre alkalmam kipróbálni a Behringer MS40-et.
Tekintve, hogy korábban low-end (2-5k) pc-s hangfalaim voltak, nem hiszem, hogy mérvadó a véleményem, de azért megosztom a tapasztalaimat.
- Méretben megfelelő, bár nagyobbat már nem szívesen tennék az asztalomra. Az ideális hangzás érdekében fülmagasságban saját polcokat kapnak, ez még megvalósításra vár.
- Az összeszerelés minősége kiváló. Ennek ellenére több user review-ban olvastam, hogy a power gomb idő előtt megadta magát, ezért igyekszem óvatosan használni. Ki is kérném a véleményeteket arról, hogy hogyan tudnám tehermentesíteni a gombot? Az megoldás lehet, ha mindig be van kapcsolva és áramtalanítom, amikor nem használom? Lehet ennek káros következménye?
- Hangminőségben számomra mindenképpen egy minőségi ugrás, egyelőre csak pozitívan nyilatkozhatok. Már az elején jeleztétek, hogy egy 2.0-s multimédia rendszertől nem várhatunk annyi mélyet, mint 2.1-es társaiktól. Instrumentális zenékhez, progresszív metálhoz (Dream Theater) számomra tökéletes, de egy Logitech-hez szokott fülnek valóban kevésnek tűnhet.
- Összességében nagyon elégedett vagyok, csodás hangfalak!Még egyszer köszönöm a tanácsaitokat, rengeteget segítettetek!

Üdv: Ákos -
koma106
senior tag
-
harry
veterán
Google ezt találta: [link]
"it doesn't seem like there's a way to force the speakers to use a specific input (it has fixed priorities for each input). "
->
"You're right there's no way to chose the input."Ami szerintem hibás, mert a manuál meg ezt írja:
"the system has digital inputs, and they have higher priority over the analog inputs". Amikor digitális van rákötve, akkor azt fogja kiválasztani, amikor nincs digitális jel, akkor az analógot. 7. oldalon: [link]Én úgy értelmezem, hogy ha a TV-t lekapcsolod (vagy beállítod, hogy ne küldjön ki digitálison jelet), akkor mehet az analóg bemenetről a PC, ha meg TV-t nézel, akkor lekapcsolja az analóg bemenetet.
-
koma106
senior tag
-
Viktor77
titán
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
2.1 hangfal szettet keresek, amire PC-t és LCD TV-t csatlakoztatnék.
LCD TV-n csak optikai kiment van, ezért gondolom csak optikai bemenetes szett jöhet szóba.
Edifier s330d-t néztem ki. Kérdésem: egyszerre rá tudom kötni a PC-t és a TV-t is? Ez két külön hangcsatorna (RCA és optikai), amit majd kapcsolni kell, attól függően, hogy éppen melyik bemenet akarom majd használni? -
dudika10
veterán
-
zolikaDB
veterán
-
schawo
titán
-
dudika10
veterán
-
zolikaDB
veterán
Ismerem a cikket, de komoly, h nagyobbat "üt", mint a Z-2300? Papíron nincs akkora teljesítménye (elektronikailag láma vagyok, bocs
)
Képes lenne azt a pokoli hangerőt, meg ablak/ajtó/asztalremegést produkálni, mint a Logitech??? Amitől elindult az asztalon lefelé a telefonom, amikor valami jó kis dubstepet betettem? -
schawo
titán
-
dudika10
veterán
-
zolikaDB
veterán
Hali mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni. A második Logitech Z-2300-asunk halt meg mélynyomóhibával. Tudnátok ajánlani egy ehhez hasonlóan ütős 2.1-es PC-s hangszettet kb 40k-ig?
Köszönöm! -
dudika10
veterán
-
harry
veterán
-
zoarden
tag
Olvastam a véleményeket.
Nekem is 2.1-es megoldás kellene, korábbi 2.1-es Geniust hallottam már barátomnál. Amire nekem kell ahhoz elég lenne ez a szint.
Kerestem Genius SW-HF 3000-t de már nem találok sehol.
2.1-es Genius már nem is létezik? -
schawo
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
8600 - 8501
68436 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Milyen széket vegyek?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- NVIDIA® driverek topikja
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már megint kezdődik... szerintem meg hallgassa meg őket és döntsön belátása szerint melyik tetszik neki!!!!!!
Te milyen Treble és Bass beállításokkal használod? Nekem úgy tűnik a legjobbnak, haa Treble kicsit (kb egyhatod forudulatot) fel van tekerve az alapálláshoz képest, a Bass meg ennyivel lejjebb van.
) szerintem a legjobb allrounder. 

szóval egy icipicit olcsóbb dac kéne 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)