Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
SunMount3r #38933 üzenetére
Szerintem a tápellátássásával lehetett valami. Olvastam, hogy elég nehéz belőle tökéleteset kifogni, mindengyiknek van valami apró bibije. "Szokásos Genius minőségi szint".
Nézd meg a képet alaposabban! Eléggé szembetűnő a különbség.
-
törölt tag
-
duo
addikt
válasz
Ciccuka #38930 üzenetére
nekem volt vertrag. az első szériából.
azt kell mondjam, jobban össze van rakva mint a kürbis. azonos falvastagság de kisebb dobozok. merevebb.
Alapból sem szólt rosszul, (de abban is opampot végfokokat cseréltettem kondenzátorokat és belső kábelezést. illetve a szaki kicsit variált a töltőanagokkal hogy egyformábban szóljon mindkettő. szerintem minőságibb darab mint a géniusz. Kristálytiszta kiegyensúlyozott hangzás. a mély hiánya pedig ott a membránméretből fakad.(t)
be lett mérve a frekiátvitel. a hack után 40.000 Hzig adta. (persze nem hallota a kutya sem. én semmiképp)
(tkp ezért kellett mennie mert arra a célra amire szánva lett, a Kürbis mégis jobb.) -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Ciccuka #38915 üzenetére
Lehet földhurok, vagy a szomszéd Wi-Fi-je "alatt" vannak elhelyezve. Vidd arrébb pár métert és úgy hallgasd meg, vagy vidd át egy másik szobába. Ha nem múlik el így a bugás, akkor a hangfal a ludas...
Mitől "tűnik úgy" neked, hogy a Genius SP-HF1255A-ban jobb "hangszórók" vannak?!
-
dzsi23
addikt
válasz
#42308056 #38931 üzenetére
"semmi ami ajánlott kategória"
Az 1250B még mindig ajánlott kategória, ahogy az előbbi hozzászólásomban is az volt. Persze, brutál mélyet nem kell tőle várni a hangszórók méretéből adódóan, ahogy fentebb Degeczi is írta. Ha a mély a lényeg, maradj a 2.1-nél, ha a hangminőség IS, akkor mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod.
Tökmindegy, mekkora a Vigor szatellitje, ha a "magassugárzó" csak dísz rajta. -
törölt tag
válasz
dzsi23 #38929 üzenetére
Trustból csak a Vigort néztem, ez fából van, és elég nagynak tűnnek a szatellitek is. Media Markt oldalán nézelődöm, mert van oda szóló utalványom, de ők csak Logitech-et, Genius-t és Trustot árulnak. Legalább Thonet lenne nekik, de se ez, se Microlab, semmi ami ajánlott kategória
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #38915 üzenetére
Genius SP-HF1250B 2.0 (2x20W RMS)
- Minimális alapzaj
- Állítható hangerő és magas és basszus
- Nagy hangerő
- Kristálytiszta hangzásvilág
- Jó magas, éles
- Fa alapanyag
- Levehető vászon előlapHátránya:
- Gyenge közép
- Gyenge basszus
- Közepes kivitelezési minőségGenius SW-2.1 360 (2x2.5W+5W RMS)
- Állítható hangerő és basszus
- Közepes hangerő
- Elfogadható hangzásvilág
- Gyenge magas
- Közepes közép
- Jó basszus
- Dizájnos megjelenésHátránya:
- Nagy alapzaj
- Sok helyet foglal
- Közepes kivitelezési minőségÖsszességében mindkettő alulmúlta a várakozásaimat, de kijelenthető, hogy az árukhoz viszonyítva a kategóriájukat tekintve jó vétel mindkettő (szerintem). Ha a kettő jó tulajdonságait lehetne ötvözni, akkor az lenne az álom.
Thonet & Vander Vertrag II 2.0 keltette fel az érdeklődésemet, de nem szeretnék megint mellényúlni. Szempont az alacsony fogyasztás, egyszerű használat, alacsony hangerőn is jól szóljon, megfizethető (magas, mély, közép egyben legyen).
-
dzsi23
addikt
válasz
#42308056 #38920 üzenetére
"nem nagyon dicsérik"
Ezt az 1250B-re értetted? Gyakorlatilag az egyetlen ajánlott hangfal 20k alatt... ha nem dicsérnék nagyon, akkor miért ajánlanánk mindenkinek, aki ilyen áron keres? Igen, a régi tesók kicsit jobbak voltak, de attól ez még nem lesz rossz. 20k-ig esetleg a Microlab B73, B77 és a Modecom MC-HF50.2 van még.
(#38926) erahurka:
"Logitech 2.1-ekkel szemeztem, de olvasgatva a topikot elment a kedvem tőlük"A Trust 2.1-ektől miért nem?
-
törölt tag
Trust Vigor 2.1-gyel van valakinek tapasztalata? Sem itt a topikban, sem máshol nem nagyon találok róla érdemi tesztet vagy tapasztalatokat.
-
duo
addikt
no köszönet Pumbának és mindenkinek, megrendeltem a prodipe pro5 v3-at. nagyon izgulok. sosem adtam ki ennyit hangcuccért.
(mondjuk az 1500 huf-os kupont elcsesztem. későn láttam meg.)
djsoundlight-tól rendeltem. -
balazs025
senior tag
Sziasztok! Előre is elnézést a láma kérdésért!
Az lenne a kérdésem, hogy az mitől lehet, hogy a gépnél lévő hangfalam (GENIUS SW-HF 2.1 1205 a géppel összekötve számomra nagyon jól szól, viszont a TV-vel (LG 32LS570S) nagyon halk? Főleg a beszédre jellemző, és köszönő viszonyban sincs a hang minősége a géphez képest.
Ezt azért kérdezem, mert szeretnék egy hangfalat a tv-hez is, viszont nem tudom, hogy más jack csatlakozású hangfal jó lenne e hozzá.A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest