Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Nos, hát úgy alakult a dolog, hogy elindultam megvenni az 32lg5600-at, már épp ott voltam, hogy megveszem, és vhogy szóbakerült, hogy de van ez a samsung is, ebből is már csak ez az egy darab van. Kicsit drágább volt, de valami eszméletlen színekkel. Nincs benne 24p movie mód, elvileg lasabb válaszidő, még csak 5ös széria, de ilyen szerelem első látásra. Utolsó darab volt, az is kirakati, így a 155k-s árat sikerült még kicsit lentebb is vinni, szóval lg árában elhoztam. Megmondon frankót, picit paráztam attól, hogy minden élő ember input laggal, meg szar válaszidővel, meg ki tudja még hány féle dologgal rémisztget, hogy mennyire szarok is ezek pc-n, főleg játékra. Biztos én vagyok full igénytelen, de a régi fusi c19-4 emnél minden tekintetben gyorsabb. Pedig az is egy 8ms-es spva-s panel(persze nem is egy mai darab). Egyelőre szavakban az élmény leírhatatlan, be-sza-rás, ezt látni kell annak, aki monitor és tv között vacilál. Ha belegondolok, hogy ennyi pénzből milyen monitort vehettem volna, a hideg kiráz

Üdv.: steveetm
Aktív témák
- iPhone topik
- Filmvilág
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest