Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Egészen elképzelhető, hogy van egy bizonyos mértékű inhomogenitása a kijelzőnek (mindnek). Ez elég gyakori dolog, sajnos nehezen tudnak/akarnak a gyártók igazán jót csinálni. Nameg szerintem te is tapasztaltad már, hogy viszonylag egészen kevés dolog sikerül tökéletesre ebben a világban (persze rajtam kívül pl.
).
Én alapvetően abban látom a problémát, hogy te (tudom, hogy nem könnyű ezt hallani) túl sokat vársz. Gondold végig... Ilyen árban 2"-al kisebb minőségi panellal szerelt monitort sem kapsz, nem hogy 26"-ost. Egyszerűen te egy belépőszintű dologtól tökéletest vársz.Mintha nemtom... Opel Astra-tól várnád a rózsagyökér kormányt, és műszerfalbetéteket...
Van az EiZO-nak kifejezetten homogenitásra kigyúrt monitora, aminek igen komolyan megkérik az árát, cserébe garantálva, hogy 1, vagy 2%(nemtudom most pontosan) eltérésnél nem lehet több a kijelző bármely két pontja közt. Nade ezt elvárni 150ezerért szerintem kissé meredek.
Vagy megbékélsz azzal, hogy ennyiért nem kapsz tökéletest (magát az elvárást meg lehet érteni,de ugyanakkor belátható, hogy hülye lenne a gyártó ennek eleget tenni, hiszen akkor hova lenne a piaci szegmentáció, amiből élnek...), vagy tessen áldozni többet.
Akinek Astra-ra van pénze, nem hüppög, hogy nincsen benne V12-es motor, meg rózsafa műszerfalbetét. Ennyi pénzért ez jár.
Aktív témák
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).